šҽšíօӀíkɑ

1.3K 72 17
                                    


Ačiū už #8 in ROMANCE!!

"Gerai, mes išvažiuojam." mama
nusišypsojo priversdama mane sunerimti. Kur jie važiuoja?

"Kur?" paklausiau jos pažiūrėdama į tėtį kuris atnešė du lagaminus prie durų.

"Į Niujorką. Pasakojau tau. Grįšim po dvejų arba trejų savaičių. Pinigų palikom ant spintelės." ji nusišypsojo ir apsikabinusi mane išėjo į mašiną. Kai atsisveikinau su tėčiu jis išėjo paskui mamą.

"Noriu su tavim pasikalbėti." pažiūrėjau jam į akis ir parodžiau, jog eitų į svetainę. Sekiau paskui jį ir jam atsisėdus atisėdau prieš jį.

"Aš tavęs labai atsiprašau." jis tarė bandydamas atsistoti, tačiau aš jam ranka parodžiau, kad jis sėstųsi.

"Ne, Zayn, tai aš tavęs labai atsiprašau." sumurmėjau nuleisdama galvą į savo rankų pirštus.

"Už ką? Tu nieko nepadarei." jis pakėlė antakį.

"Aš padariau, Zayn." tariau sukūkčiodama. "Aš permiegojau su Taylor." apsiverkiau ir viskas ką jaučiau, tai buvo, tai, jog Zayn atsistojo. Tuo metu tikėjausi, jog jis pries prie manęs ir apkabinęs mane sušnabždės, jog viskas gerai, tačiau to nebuvo.

"Kaip aš galėjau tave pamilti ir dabar tavęs atsiprašyti? Tu - kalė!" jis surėkė ir dingo iš mano tėvų namo trenkdamas durimis.

Aš esu kalta dėl to kas nutiko ir jis nebenorės manęs matyti. Jis teisus. Aš esu kalė. Ištraukiau cigaretę iš savo megztinio ir išėjusi pradėjau rūkyti.

*

-Steph, susipažink. Čia - Zayn." blondinė pristatė man vaikiną kurio akys buvo tamsios it šokoladas, o plaukai juodi kaip anglis. Zayn.. Šis vardas, šiam vaikinui puikiai tiko.

Juodaplaukis man pamojavo nusišypsodamas.

"Gerai, palieku jus, nes jie tuoj žais 'Never have I ever'." ji pavartė akis ir nubėgo kažkur.

"Tai gi, Steph, tu labai graži." Zayn dar kartą nusišypsojo.

"Oh, ačiū." šyptelėjau jam pažiūrėdama į akis.

Štai taip prasidėjo mūsų istorija.

*

Sėdėjom parke ant suoliuko su Zayn laukdami kada ateis keletas jo ir mano draugų. Mes dviese atėjom anksčiau nenorėdami vėluoti arba tiesiog vildamiesi susitikti vienas kitą anksčiau.

"Ką darai?" jis sukrizeno supratęs, kad aš į jį žiūriu jau gal penkias minutes.

"Žiūriu į tave." nusišypsojau ir netrukus pajaučiau vaikino lūpas ant savųjų.

Tai buvo pirmasis mūsų bučinys...

*

Baigiusi vieną cigaretę pradėjau rūkyti antrąją. Ir kas man tada šovė į galvą? Kokio velnio aš permiegojau su Taylor?

Baigusi visą cigaretę grįžau į namus ir pasiėmusi telefoną parašiau Zayn žinutę.

-Aš atsiprašau. Iš tiesų. Aš nežinojau ką darau ir kaip darau. Nenoriu pyktis su tavim. Jei ir viskas baigta, noriu likti draugais. :(: -

Laukiau kol Zayn atrašys kas kelias minutes tikrindama telefoną ir taip gal keturias valandas. Aš nekenčiu, to, jog nuėjau į tą vakarėlį, jog gėriau. Aš negaliu pakęsti visko iš tos dienos. Netrukus mano telefonas suvibravo nuo atėjusios žinutės, tad aš nieko nelaukusi ją atidariau.

-Tu visada buvai, ta, kurią norėjau matyti šalia savęs - VISADA. Net gi tada, kai sirgai ar, kai tau buvo sloga. Aš tavęs niekada nepalikau. Net gi tada, kai tu pabėgai iš namų. Ir visa tai dariau tik todėl, nes tave myliu. Iš tiesų, bet tau kaip matau tai nerūpėjo nė kiek kai permiegojai su Taylor. -

Ašaros vėl pradėjo tekėti mano skruostais, tad, kol dar mačiau kažką išsiunčiau jam dar vieną žinutę.

-Atvažiuok. Aš noriu su tavim pasikalbėti. Taip būti - negali. -

Kai žinutė išsisiuntė ir jis parašė gerai perbraukiau ranka per plaukus ir išgirdusi durų skambutį nuėjau atrakinti durų.

"Labas." tariau įleisdama jį ir jam nuėjus į svetainę jis klestelėjo ant sofos.

"Labas." Zayn tarė pakėlęs savo akis į mane. Jo akys tuo metu buvo kaip niekada gilios, emocionalios ir nusiverkusios. Jis verkė?

"Žinai, aš tikrai atsiprašau dėl to, tačiau pats suprask. Tu mane palikai. Tu parašei man žinutę, kad susikraučiau daiktus ir nešdinčiausi iš tavo namų, o paskui vakarėlyje pamačiau kaip tu savo pirštais dulkinai kažkokią merginą. Vaikine, atsipeikėk. Taip negali būti. Tą syk, kai mane pabučiavai ant suoliuko pirmą kartą aš buvau pati laimingiausia pasaulyje ir kaip suprantu, tu, jauteisi taip pat.. Ir dabar mes abu visa, tai, sužlugdėme." tariau su ašaromis akyse pažiūrėdama į vaikiną kuris atrodė ir jautėsi taip pat kaip aš.

"Aš nesuprantu ką mes darėm." jis sumurmėjo įsisiurbdamas man į lūpas.

******

Laabas! Sori, kad ilgai neįkėliau dalies! Bet kaip kažkurioj dalį minėjau, kad vertėjauju tai nėra laiko xd
Šita dalis tikriausiai tokia lievesnė, bet nemanau, kad prastesnė xd Esu jums laaaabai dėkinga už visus komentarus ir gražius žodžius! ;*

BE KOMENTARŲ NEBUS NAUJOS DALIES!! (:

-kɑɾɾվ

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now