ժѵíժҽšíʍԵ šҽší

861 59 10
                                    


Leyre paskambino ir pakvietė mane susitikti. Šiaip apsiprekinti, nes pagal ją ji dar su manimi dorai neatsisveikino kaip ir kitos merginos.

Susitikusios apsikabinom ir vaikščiojom po parduotuves, gėrėm kavas su keistais pavadinimais, tiksliau ragavom kas buvo iš tiesų žiauru ir juokinga.

"Ką jūsų vaikinai jums sakė, kai grįžot namo?" paklausiau pradėdama juoktis.

"Jake ant manęs supyko." Lucy išmetė *poker face*.

"Tim atskaitė man moralą." Amy pavartė akis.

"Steve liepė man miegot ant sofos, bet gavosi taip, kad jis pats miegojo ant jos." jis pradėjo juoktis.

"Niall pradėjo juoktis iš manęs." ji sukrizeno ir sumušė su Meghan ir Leyre kumščiais. Apėjusios dar keletą parduotuvių nuėjom nusipirkti ledų.

"Steph, tau paimti šokoladinių ar vaisinių?" Lucy paklausė pažiūrėdama į mane. Nemėgstu šokoladinių ledų ir nekenčiu vaisinių ledų.

"Paklausk ar turi gumos skonio, o jei ne, tai paimk karamelinių." sukrizenau ir ji linktelėjusi nuėjo prie ledų kioskelio.

"O tu negali tiesiog neskristi?" Meghan paklausė manęs pažiūrėdama liūdnu žvilgsniu.

"Ne, viskas bus gerai. Aš jums parašysiu, paskambinsiu ir jei ką atvažiuosiu arba aš pas jus arba jūs pas mane. Gerai?" sumurmėjau ir jos visos tik linktelėjo.

"O, Jake ir Steve." Amy nusišypsojo jiems ir jie pradėjo eiti link mūsų.

"Ir už jų Zayn." Leyre pavartė akis priversdama mane supanikuoti. "Steph, nusiramink." Leyre lyg pastebėjusi, jog kažkas ne taip tarė. Giliai įkvėpiau ir iškvėpiau kelis kartus. Aš turiu būti šalta su juo. Jis trenkė man. Jis pasirinko narkotikus. Ne mane.

"Sveikos." Jake nusišypsojo ir pasibučiavo su Lucy. Jie kartu atrodo tikrai labai gražiai. Jie viskuo tinka.

Žiūrėjau į savo mėlynus gumos skonio ledus ir netrukus pradėjau juos po truputėlį valgyti.

"Ar gali pasislinkti?" Zayn paklausė manęs stovėdamas prieš mane.

Netrukus viskas tapo kitaip. Oras atrodo atšąlo dėl kritusios temperatūros. Žiūrėjau į merginas. Į jų akis. Stebėjau kaip jos susižvalgo ir nurijusi ledų kasnelį kuris buvo mano burnoje pakėliau akis į jį.

"Ne." šaltai tariau jam, o jo lūpos tik suformavo 'o' raidę. Merginos nusišypsojo susižvalgiusios.

"Ką?" jis paklausė pažiūrėdamas į mano akis. Žiūrėjau į jo rudas it šokoladas akis ir ilgas blakstienas.

"Aš pasakiau ne, todėl dink iš čia ir jei kažkas nepatinka sėskis prie kito stalelio. Supratai?" paklausiau piktai nužiūrėdama vaikiną negailestingu žvilgsniu. "Gerai, aš jau eisiu namo." šyptelėjau merginoms ir pasiėmusi maišelius išėjau iš ledainės.

Beeidama iš prekybos centro užsukau į juvelyrinių dirbinių parduotuvę paimti mamos duoto mano užsakymo ir jį paėmusi sumokėjau pinigus ir išsikvietusi taksi išėjau į lauką.

Grįžusi namo susidėjau drabužius į likusią vietą lagamine. Tik paėmiau pakabą ir pakabinau naują nusipirktą Romper (A.Ž. KAS NEŽINOT, TAI ČIA MAIKĖ IR ŠORTAI VIENAME!!) į spintą. Nusprendžiau, kad jį apsivilksiu, kai skrisiu į Niujorką.

"Pasiėmei apyrankes?" mama įlindusi į kambarį paklausė.

"Taip, jos labai gražios." nusišypsojau mamai parodžiusi jas. "Liko tik sudėti jas į tamsiai mėlynas dėžutes." nusišypsojau. Tamsiai mėlyna mano mėgstamiausia spalva.

Pažiūrėjau į savo pilvą ant kurio buvusi labai stipriai mėlyna ir sutinusi mėlynė dabar buvo geltona, o sutinimo nebebuvo visiškai.

"Gaila, kad tau teko taip greit išeiti." Leyre pasakė į telefoną liūdnu balsu. "Ką veiksi rytoj?" ji paklausė manęs jaučiau kaip ji prikanda lūpą, nes jau sugalvojo pakankamai veiklos.

"Pažadėjau tėvams praleisti dieną su jais." šyptelėjau, o ši tik atsiduso.

"Kaip gaila." ji sumurmėjo ir mes dar šiek tiek paplepėjusios atsisveikinom.

Kitos dienos rytą atsikėliau anksčiau už tėvus ir pagaminusi jiems pusryčius nuėjau nusimaudyti. Jau rytoj išskrendu. Jau rytoj prasideda mano naujasis gyvenimas.

Nusimaudžiusi apsirengiau juodą maikę ir mėlynus plėšytus džinsus. Plaukus surišau į netvarkingą kuodą ir nusileidau laiptais į apačią. Tėvai jau buvo beveik baigę valgyti, tad aš nieko nelaukusi paraginau juos šiek tiek paskubėti.

"Tai kur važiuosim?" tėtis paklausė įlipęs į automobilį kurį vairavo vairuotojas.

"Siūlykit jūs." tariau ir laukiau pasiūlymų, tačiau jų nebuvo.

"Parkas arba atrakcijonai." mama sukrizeno po kelių minučių.

Pirmiausia aplankėme parką, o paskui nuvažiavome į atrakcijonus. Valgėm sukraus vatą, gėrėm kokteilius ir ėjom į atrakcijonus. Na, ėjau aš viena, nes tėvai arba bijojo arba nenorėjo rizikuoti savo gyvybe.

"O į šitą aš su mielu noru." mama parodė į Amerikietiškus kalnelius ir pradėjo temptis tėtį. Aš sekiau jiems iš paskos ir, kai galiausiai priėjom savo eilę ir sulipom į vagonėlius.

Kai viską baigėme atostogų parke vairuotojas mus pasiūlė nuvežti į vietą kurios mes niekada nepamiršim. Netrukus jis sustojo prie mažo kalno.

"Palipkit juo ir pamatysit tikrąjį grožį." jis nusišypsojo ir mums išlipus iš mašinos mes pajudėjom į viršų.

Netrukus prieš mus atsivėrė viso miesto vaizdas. Saulės jau nebebuvo matyti horizonte, o mieste esančios lempos, šviesos namuose ar butuose ir žvaigždės darė visą reginį nepakartojamu.

Tai iš tiesų nepamirštama.

*****

Olialiaaa. Xd Aš pati jaučiau, kad šita dalis tokia gaidiška.. Xd

BE IŠSAMIŲ NUOMONIŲ NEBUS NAUJOS DALIEEEES!!!!_

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now