2 ɑšԵմօղí

882 49 14
                                    


"Kas tau yra meilė?" Lamy paklausė manęs, kai kalbėjom telefonu. Jai yra penkiolika ir kaip supratau ji turi parašyti rašinį šia tema. Tai yra kvaila mintis.

"Gerai, rašykis." sukikenau ir pavarčiusi akis pradėjau galvoti. Ką man reiškia meilė? "Kiekvienas 'myli' kažką. Vieni myli pinigus, kiti žmones, o dar kiti - daiktus. Iš tiesų galėčiau labai dažnai užduoti sau klausimą 'kas man yra meilė?', tačiau nemanau, kad atrasčiau atsakymą taip paprastai. Mano nuomone, meilė nėra kūniški malonumai, mano nuomone meilė yra tada, kai tavo kūnu eina maloni elektros srovė, kai tas žmogus nusijuokia ar kalba, o kai jam emociškai blogai, tau nuotaika tampa ne tokia gerai kaip prieš tai. Man meilė yra tada, kai šalia tavęs yra žmogus, kuris žino kokią arbatą tu mėgsti ir kiek į ją reikia įdėti cukraus. Kuris žiemą lauke pasakys ne: 'O kaip gražiai atrodo snaigės tavo plaukuose!', o tokio kuris paklaus : 'Kur kepurė?'. Visiems meilė yra kažkas, o man, tai yra viskas ir dar daugiau!" šyptelėjau pajautusi kaip Zayn rankos apsiveja mano liemenį.

"O jergau! Kaip nerealu! Ačiū tau!" Lamy sucypė priversdama mane sukikenti, o Zayn išpūsti dūmus nuo elektroninės cigaretės man į veidą. Atsisveikinusi padėjau ragelį ir netrukus pajaučiau vaikino lūpas ant savųjų.

"Man tavyje patinka viskas. Akys, nosis, lūpos, plaukai, kūnas ir tavo mintys. Aš be galo myliu tave, supranti, tai?" jis paklausia ir aš linkteliu. "Tu esi tokia seksuali ir, kai tu supyksti tu tampi labai miela, o kai surauki nosytę viskas ko noriu, tai tik ją pabučiuoti. Kai matau kaip tu kalbi tiesiog noriu įsisiurbti tau į lūpas ir niekada jų nepaleisti, o.." jis norėjo pabaigti, tačiau man užteko. Rankomis apsivijau jo kaklą ir pasistiebusi jį pabučiavau.

Myliu jį, tačiau nenoriu dar labiau prisirišti prie jo, nes mums vis vien teks išsiskirti. Mes abu turim savo karjeras ir nemanau, kad kažkuris norime savąją 'laimę' sulyginti su žemėmis. Taip, mes galėtume būti kartu, bet mus skirs didelis ir platus vandenynas. Tai yra iš tiesų labai daug kilometrų ir net gi skrendant lėktuvu, tai yra kelių valandų skrydis.

"Ugh." jis sumurmėjo ir pavartęs akis atsitraukė nuo manęs. Zayn pasiėmė savo skambantį telefoną ir pažiūrėjo kas skambina. "Privalau atsiliepti." jis tarė ir atsukęs man nugarą - nuėjo. Šiknius.

"Su kuo kalbėjai?" paklausiu juodaplaukio jam grįžus prie manęs.

"Su Lexi. Iki. Turiu išeiti." jis šyptelėjo ir pakštelėjęs man į skruostą išėjo.

"Kas po velnių ta Lexi?" paklausiu jo pažiūrėdama jam į akis kurios mane buria kaskart į jas pažiūrėjus.

"Tikriausiai mano naujoji mergina?" jis paklausė,caktelėdamas liežuviu, na, tai, buvo panašiau į klausimą negu atsakymą ir tiesiog jis paliko mano namus taip pat greitai kaip juose atsirado.

Nieko nesupratusi likau stovėti kur stovėjau ir tiesiog virškinau jo pasakytus žodžius. Galiausiai susmukau prie virtuvėje esančio stalo ir apsipyliau ašaromis. Aš jo nesuprantu. Jis man sako, kad mane myli ir nori būti su manimi, o paskui praneša, kad išvažiuoja pas savo merginą kurios vardą girdžiu pirmą sumautą kartą. Neilgai trukus atsitojusi ir nusivaliusi ašaras nuėjau palysti po dušu. Jo man šiuo metu, manau, reikėjo labiausiai.

Nusimaudžiusi pasidariau vakarinį makiažą ir apsivilkusi suknelę, bei aukštakulnius išsikviečiau taksi ir išvažiavau į klubą. Koks skirtumas. Dabar vakaras, o mano 'vaikinas' turi kitą merginą, tai, tiesiog manau, kad galiu ir aš šiek tiek atsipalaiduoti visgi grįžau atostogų.

Buvau išgėrusi pakankamai kokteilių, tačiau man jų vis dar trūko tam, kad numalšinčiau savo skausmą. Skausmą kuris mane tiesiog plėšė iš vidaus. Skausmą kuris eilinį kartą prisidėjo prie mano širdies dūžimo. Žodžiu, šokau nekreipdama dėmesio į vaikinus kurie netyčia paliesdavo mano užpakalį, krūtinę ar šiaip kokią kitą mano kūno dalį.

"Labas!" išgirdau pažįstamo vaikino šūktelėjimą ir apsisukusi pamačiau Mike. Sucypusi apsikabinau jį ir atrodo visas mano neblaivumas dingo. "Einam pasivaikščioti, girtuokle." jis sukikeno ir aš jam pritarusi kartu su juo patraukiau į lauką. O velnias! Man būtinai reikėjo gryno oro.

"Ką čia darai?" paklausiau vaikino, kai mes atsisėdome ant netoli klubo esančio suoliuko.

"Ugh, tiesiog, išsiskyriau su žmona ir nusprendžiau atsipūsti, tad atvažiavau čia ir sutinku tave." jis sukikena priversdamas mane šyptelėti. "O ką čia darai tu?" jis paklausia manęs pažiūrėdamas man į akis.

"Iš Niujorko čia atvykau atostogų, nes buvau viename strese." tariau ir sulaukiau tik Mike abejingo žvilgsnio.

"Ne, aš turiu omenyje, ką darai čia. Tame klube." jis vėl pažiūrėjo man į akis.

"Ohh." atsidūstu. "Pameni tą vaikiną apie kurį pasakojau?" paklausiu jo ir šis tik linktelėjo, tad aš tęsiau savo pasakojimą toliau. "Tai mes buvome vėl beveik kartu ir jis šiandien pasakė, jog važiuoja pas savo merginą palikdamas mane vieną ir visiškai nieko nesuprantančią. Žodžiu, mėšlas, bet tebūnie." sukikenu ir sulaukiu jo stipraus apsikabinimo.

"Durnius." Mike nusišypso man į plaukus ir tiesiog pakštelėjo man į plaukus.

******

Pagaliau prisiverčiau parašyti dalį ir negaliu patikėt, kad parašiau vos per 15 minučių xdd

Be nuomonių nebus naujos dalies!! ♥⁴

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now