2 ԵɾíՏժҽšíʍԵ - ѵíҽղɑՏ

689 43 5
                                    



*Zayn*


Pykau ant sesers, pykau ant Stephanie, pykau ant Mike. Tiesiog, pykau ant visų kurie palaiko jų santuoką. Suprantu, mano sesuo pilnametė, tačiau aš vis vien dar dabar jaučiu pareigą ją apsaugoti, ginti ir taip toliau. Man nepatinka, jog ji ištekės už Mike.

"Nepyk ant sesers, jog ji tuokiasi su vyresniu vyru. Tai, yra jos pasirinkimas ir ji jau pilnametė. Mike jai yra tinkamas tiek į vaikinus, tiek į vyrus ir, Zayn, aš tave visuomet palaikau ir palaikysiu, tačiau ne šįkart." Stephanie tarė pažiūrėdama man į akis ir aš sujungiau mūsų lūpas.

"Ačiū." ji nusišypsojo ir man įvažiavus į mašinų stovėjimo aikštelę sustabdžiau automobilį.

Išlipę nuėjom į namo vidų. Iš tiesų noriu jai pasipiršti, tačiau nežinau kaip. Nežinau ką turėčiau sakyti, daryti ar juo labiau ką daryti jei ji nesutiks tekėti už manęs.

"Žiūrėk, aš turiu kai kur nuvažiuoti." ranka perbraukiau per kaklą, o Stephanie tik linktelėjo.

"Na ir gerai." ji sumurmėjo ir nusisuko nuo manęs. "Palik mane kaip kokį gyvūną gyvūnų prieglaudoj." Stephanie sušniurkštė nosimi. Ji verkia?

"Nagi, princese, aš tikrai turiu važiuoti. Grįšiu po pusės valandos, gerai?" šyptelėjau ją atsukęs į save. "Tau ką nors parvešti?" paklausiau galiausiai nusišypsodamas ir žiūrėjau į Stephanie veidą kuris iš ašaroto tapo su didžiule šypsena.

"Atsiųsiu tau žinutę." ji šyptelėjo ir netrukus puolė man į glėbį. "Saugok save, gerai?" Stephanie pažiūrėjo man į akis ir atsisveikindama pabučiavo mane į lūpas.

Gavęs žinutę nuo Steph peržiūrėjau ją ir netrukus vėl žiūrėjau į kelią. Prieš važiujant į juvelyrinę, nuvažiavau į parduotuvę.

Keksiukai. Pyragas. Tortas. Įvairių rūšių šokoladai. Braškės. Plakta grietinėlė. Guminukai. Saldainiai. Vafliai. Sausainiai. Ledai.

Dar kartą peržvelgęs krepšį nuėjau prie kasos ir pagriebęs kelis snickers, twix, bei mars šokoladukus pasiėmiau pakelį cigarečių, ir netrukus susimokėjęs palikau parduotuvę.

Pasiekęs juvelyrinę nuėjau į vidų ir žiūrėjau į sužadėtuvių žiedus, kai netrukus prie manęs priėjo jauna pardavėja kurios krūtys vos ne virto iš prasagstytų pirmųjų keturių sagų. Jos plaukai buvo šiek tiek suvelti lyg ji būtų kątik po sekso, o jos lūpos buvo pripūstos botoksu.

"Kuo galiu tau padėti, mielasis?" ji nusišypsojo flirtuojančia šypsena, bei suklapsėjo savo netikromis blakstienomis. Tuomet pasiėmė plaukų sruogą ir ją pradėjo sukti aplink pirštą, bei prikando lūpą. Tiesiog, ji atrodė šlykščiai.

"Taip." rimtai ištariau, o ji tik nusišypsojo. "Man reikia sužadėtuvių žiedo." rimtai tariau vėl žiūrėdamas į žiedus iš kurių negalėjau išsirinkti tokio kuris patiktų ir Stephanie.

"Oh, o gal norėtum ką nors labai greitai nuveikti?" mergina stovinti už prekystalio paklausė nusišypsodama.

"Gal galėtų prie manęs prieiti kita pardavėja?" sušukau per visą parduotuvę ir netrukus prie manęs atsirado vyresniojo amžiaus moteris.

"Kuo galėčiau padėti?" ji nusišypsojo kol aš vėl žiūrėjau į žiedus.

"Noriu pasipiršti savo merginai kuri laukiasi ir nežinau kokį žiedą jai nupirkti." nusišypsojau, kol moteris atsitūpusi kažko ieškojo.

"Ar ilgai ji laukiasi?" ji paklausė nusišypsodama ir ištiesdama du padėklus su žiedais.

"Taip, liko keturi mėnesiai ir mūsų dvynukai bus su mumis." nusišypsojau užsisvajojęs kaip laikau juos savo rankose.

Galiausiai grįžęs į realybę peržiūrėjau padėklus su žiedais ir netrukus mano akys užkliuvo už žiedo su princesės karūna, bei deimantais. Parodžiau šį žiedą pardavėjai ir jai jį paėmus ir įdėjus į dėžutę sumokėjau pinigus.

Įvažiavęs į kiemą sustojau ir išlipęs iš automobilio su pilnu maišu maisto savo princesei įėjau į namą ir įlipęs į liftą kiau į devintą aukštą. Ji pasiekęs išlipau ir nuėjau į savo ir Steph butą kurį labai greit teks pakeisti į namą.

"Aš grįžau!" sušukau ir netrukus mano glėbyje jau buvo Stephanie.

"Pagaliau. Laukiau tavęs." ji sumurmėjo ir tuomet savo veidą paslėpė mano kaklo įlinkyje.

"Parvežiau tau maisto." nusišypsojau stengdamasis paslėpti dėžutę su sužadėtuvių žiedu savo džinsų kišenėje.

Aš privalau, tai, padaryti, nes ji laukiasi mano dvejų vaikų ir aš ją myliu.

*****

Žadėjau naują dalį vakar, tačiau laaabai sukompleksavau dėl vieno dalyko, tai dalį gaunat tik dabar.

TAIP PAT NORIU ATSIPRAŠYTI DĖL TO, NES LABAI SU LAIKU ŠOKINĖJAU. LIKO VOS KELIOS DALYS, O AŠ TIESIOG NORIU PARAŠYTI KUO DAUGIAU.

BE IŠSAMIŲ NUOMONIŲ NEBUS NAUJOS DALIES!!

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now