2 ժѵíժҽšíʍԵ

635 43 10
                                    

Visą likusį vakarą su Waliyha ir Doniya kalbėjom apie vaikinus, valgėm, juokėmės ir žiūrėjom filmus. Nors, manau, iš tiesų labiau norėjom sužinoti viską tiksliau. Tai yra kodėl Doniya vaikinas ją paliko.

Aš būčiau tokį 'vaikiną' sumurkdžiusi į sieną. Iš tiesų. Aš nesuprantu kaip, kai kurie vaikinai gali būti tokie buki. Kad ir koks durnas bebūtų Zayn aš prisidedu prie jo nesąmonių. Dažniausiai, tačiau, tai neatleidžia jo kaip vaikino nuo, to, jog jis negali daryti ko tik užsigeidęs.

"Apie ką galvoji?" Wali paklausė, kai Doniya pranešė, jog eina miegoti, nes jai rytoj anksti keltis.

"Apie, tai, jog vietoj Doniya sugrūsčiau tą kvailį į sieną ir padegčiau." sumurmėjau gaudama iš Wali keistą šypseną.

"Žinai, o tu gal turi kokių gražių, neužimtų draugų? Vaikinų." ji sukikeno paklausdama manęs.

"Taip, turiu." tariau pagalvousi apie Mike. "Tu turėtum su juo sutarti. Jis iš tiesų jaunas,na, bent jau man, išsiskyrė su žmona nesenai." nusišyspsojau priversdama ją pažiūrėti į mane susidomėjusiu žvilgsniu. "Na, tačiau jam dabar yra trisdešimt treji." tariau šyptelėdama, tačiau ji pažiūrėjo į mane 'man nerūpi' žvilgsniu.

"Man nesvarbus jo amžius. Ir man nesvarbu, jog, tai, yra keturiolikos metų skirtumas. Niekada nemėgau kreipti dėmesį amžių." ji nusišypsojo priversdama mane didžiuotis ja.

"Na, tokiu atveju aš jus kada nors supažindinsiu." nusišypsojau jai ir su jos pagalba sutvarkiusi stalą patraukiau į lovą.

"Wali, Steph, miegam kartu." Doniya pasiūlė išlindusi iš savo kambario ir mes sutikom, nes vis dėl to, aš ir Zayn dar spėsim išsimiegoti kartu.

Nuėjom į Doniya kambarį kuris buvo milžiniškas kaip ir lova kuri užėmė dalį kambario. Kambario savininkė miegojo per vidurį, o aš ir Wali iš šonų. Girdėjau kaip Doniya kvėpavimas susilygina ir netrukus ji pradeda tyliai knarkti. O Jergau. Laikiausi, kad nepradėčiau juoktis, nes nenorėjau jos pažadinti.

"Spėk kas man skambina" sukikenau pamačiusi Mike vardą ant ekrano.

"Ką?" ji aiktelėjo. "Pasakyk jam apie mane. Pasakyk." ji pradėjo zysti ir aš atsiliepiau, tačiau prieš, tai parodžiau jai, jog būtų tyliai.

"Labas, Mike." nusišypsojau įjungdama garsiakalbį, kad Wali išgirstų jo balsą.

"Sveika, atleisk, jog trukdau tau ir Zayn laiką Londone, tačiau aš čia turiu šiek tiek problemų." jis sukikeno.

"Kas atsitiko?" paklausiau jo. Jis labao dažnai prašydavo mano pagalbos, tačiau, tai, danžiausiai buvo tuomet, kai jis su kažkuo susipykdavo arba neturėdavo kur apsistoti nakčiai.

"Mano buvusi žmona nori taikytis su manim, o aš nenoriu. Tiesiog. Ką man daryti, kad ji atsiknistų nuo manęs?" jaučiau, jog jis pasikąso kaklą.

"Pasakyk jai, tai." Waliyha nesusivaldžiusi tarė į telefoną.

"Am, pasakyti ką? Ir apskritai, kas tu?" jis paklausė. Žinau, jog paskui būsiu ištardyta, tačiau verta.

"Nesvarbu kas aš. Tiesiog pasakyk jai, jog nenori būti su ja ir viskas. Pasakyk kaip jautiesi arba tiesiog nekaltai sumeluok, jog jau turi santykius su kuo nors." ji nusišypsojo. "Ir po velnių, tiesiog, pasakyk jai, jog ji tavęs nedomina." Waliyha padrąsino jį ir jis jai padėkojo.

"Gerai, iki merginos." jaučiau jo pribloškiančią, baltą šypseną veide. (A\Ž. NORIU PASAKYT, JOG TOKIĄ ŠYPSENĄ LIETUVOJ TIK CICINAS TURI. BET NEVERMIND SKAITYKIT TOLIAU. XD )

"Man patiko su juo pasikalbėti." Wali šyptelėjo. "Norėčiau su juo susitikti." ji dar kartą šyptelėjo ir užsimerkė tikriausiai įsivaizduodama jį.

Išgirdau žingsnius koridoriuje ir jie šimtu procentų buv Zayn. Nieko nelaukusi išlipau iš lovis ir įsispyrusi į šlepetes išbėgau į koridorių.

"Zayn?" nusišypsojau pamačiusi vaikiną iš nugaros. Netrukus jis atsisuko į mane ir priėjęs sulietė mūsų lūpas.

"Aš tavęs taip pasiilgau." jis tarė atsitraukęs, o paskui mane pabučiavo dar kartą.

*******

Laabai dėkoju Kiall_Horan69 už, tai jog įkvėpė mane parašyt šitą dalį nors ji ir trumpa šiek tiek xd
Ačiū, kad skaitot!

Be nuomonių nebus naujos dalies! (((:

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now