2 - trisdešimt penki

608 35 4
                                    

Zayn buvo išvažiavęs į parduotuvę, kol aš tuo tarpu tvarkiau savo ir Zayn drabužius, dėjau juos į spintą ir šiaip tvarkiausi. Po to atsisėdau ant lovos ir paėmusi už savo pilvo jį glosčiau. Jau ketvirto mėnesio galas kaip aš lauki
uosi ir mano pilvas didėjo kas buvo iš tiesų keista, nes kaip šeštam mėnesiui jis tikrai didelis.

Visdar negaliu suvokti, kad aš turėsiu Zayn vaiką nors jau praėjo labai daug laiko po to, kai sužinojau, jog aš laukiuosi, tačiau vis vien negaliu tuo patikėti. Duodu šimtą procentų, jog tie keli mėnesiai praeis labai greitai ir netrukus po namus lakstys mažas vaikas kuris dar labiau suartins mane ir Zayn. Nubraukiau kelias laimės ašaras nuo skruosto ir nusišypsojau. Labai to laukiu.

"Mažute, aš grįžau!" Zayn sušuko prie laukinių durų priversdamas mane greit pakilti iš lovos ir nulipti laiptais į apačią.

Pamačiusi juodaplaukį prisiglaudžiau prie jo ir stipriai apsikabinau. Savo rankas apvyniojau jam aplink liemenį. Jis savo rankomis taip pat mane apsivyjo ir stipriai suspaudė kas buvo be galo nerealu.

"Buvau pasiilgusi tavęs" sumurmėjau jam į krūtinę ir galiausiai pakėliau galvą aukštyn, kad pamatyčiau jo veidą.

"Manęs nebuvo vos keturiasdešimt minučių gal daugiau, o gal mažiau" juodaplaukis sukikeno ir pasilenkęs pakštelėjo man į lūpas. "Aš pagaminsiu vakarienę, gerai?" jis nusišypsojo, o aš pradėjau labai daug kartų linkčioti galva.

***

Zayn pjaustė salotas, kol aš tuo tarpu sėdėjau ant spintelės ir įdėmiai jį stebėjau. Juodaplaukis pakėlė akis į mane ir lyg suakmenėjęs žiūrėjo į mane.

"Kas yra paklausiau?" pažiūrėdama į jį ir labai greitai jis atsirado prieš mane. Netrukus jo lūpos atsidūrė ant manųjų. Jis savo delnu uždėjo man ant liemens ir nepaleido mano lūpų. "Zayn, kažkas atėjo" tariau priversdama jį atsitraukti nuo manęs.

"Tikriausiai Wali ir Doniya. Aš joms daviau mūsų adresą, nes jos labai norėjo pamatyti tave" juodaplaukis nusišypsojo ir pakštelėjo man į lūpas.

Zayn nuėjo atidaryti laukinių durų ir netrukus aš jau buvau dvejų nuostabių merginų, kurių buvau pasiilgus be galo - glėbyje.

"Kokia tu putlutė!" Wali sucypė palietusi mano pilvą ir priversdama mane nusijuokti. "Kaip aš tavęs buvau pasiilgusi!" ji dar kartą sucypė ir buvo pastumta savo sesers.

"Nekreipk į ją dėmesio" Doniya sukikeno ir tuomet įdėmiau pažiūrėjo į mano pilvą. "Kiek laiko tu esi nėščia?" ji paklausė kiek rimčiau priversdama mane šiek tiek išsigąsti.

"Šešto mėnesio pabaiga" dirbtinai šyptelėjau išsigandusi ir ji tik nusišypsojo savo šilta ir jaukia šypsena.

"Nieko, turiu omeny, kad tavo pilvas kaip šešto mėnesio gale per didelis" ji sukikeno. "Būtinai eik pas gydytojus" Doniya nusišypsojo ir mirktelėjusi nuėjo pas savo brolį.

Nusišypsojau, kai jos išėjo apžiūrėti namo ir priėjusi prie Zayn pažiūrėjau jam į akis.

"Kur mes baigėm?" Zayn sukikeno pakilnodamas antakius ir netrukus atrėmė mano nugarą į spintelę ir įsisiurbė į lūpas.

"Aš norėjau pa-..." pažįstamas balsas nuaidėjo prie mūsų.

*****

ŠTAI NAUJA DALIS MANO RYTOJAUS GIMTADIENIO ŠVENTEII SKIRTA JUMS!! LAABAI LAUKIU KOMENTARŲ!♡

MYLIU JUUS!

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now