ѵíҽղմօӀíkɑ

1.7K 70 3
                                    


Pakalbėjau su mama kuri išsišiepė iki ausų išgirdusi, kad aš ir Zayn atvykstam. Iš tiesų norėjau Zayn supažindinti su savo tėvais, bet vis dar bijau, kad jie atplėš mane nuo Zayn ir aš liksiu viena.

"Mažute, jei nenori galim nevažiuoti." Zayn tarė įėjęs į kambarį ir nužvelgęs mano aprangą. Vilkėjau juodą megztinį kuris nesiekė mano bambos ir juodus džinsus kurie buvo plėšyti per kelius, aptempė mano lieknas kojas ir paryškino užpakaliuką. "Gerai. Aš irgi tuoj apsirengsiu." jis sukrizeno ir iš spintos išsitraukė juodą maikę, juodus per kelius plėšytus džinsus ir pasiėmė savo juodą odinę striukę.

"Mes abu būsim juodi." pradėjau juoktis nužvelgusi vaikino aprangą.

"Viskas šaunu, mažute." jis sukrizeno. "Suvyniojau tavo sausainius." Zayn nusišypsojo. "Na ir suvalgiau keletą." jis labai mielai šyptelėjo.

*

"Labas, mama, kur tėtis?" paklausiau sukabindama savo ir Zayn pirštus vos mama atidariusi duris nusišypsojo.

"Virtuvėje, ruošia stalą." ji šyptelėjo, kai Zayn paėmė iš manęs supakuotus sausainius. Jie buvo sudėti į lėkštę ir apvynioti permatoma maistine plėvele.

"Steph." tėtis nusišypsojo ir įtraukė mane į savo glėbį. "Mes.. tai.. aš tave labai myliu ir tikiuosi nebeprarasti. Mes tavęs labai ieškojom, jaudinomės dėl tavęs. Pagaliau tu čia." jis nepaleido manęs, kol Zayn tikriausiai šypsojosi.

"Viskas gerai, tėti, dabar aš čia." sumurmėjau pavartydama akis nuo jo perdėto gerumo. Jis visada dirbdavo. Jam buvo nusišvilpt ant manęs taip pat, kaip ir mamai. Jų niekada nebuvo namie. Mama visada buvo prekybos centruose ar kirpykloje, o tėtis.. tėtis visada dirbdavo namie arba vykdavo į komandiruotes. "Mama, tėti, susipažinkit čia mano vaikinas - Zayn." nusišypsojau ir priėjusi apsikabinau jį per liemenį. "Jam dvidešimt dveji." tariau pažiūrėdama jam į akis ir šiek tiek šyptelėdama.

"Gerai." mama nusišypsojo ir pasodino mus prie stalo. "Aš pagaminau lazanijos nežinau ar jūs ją mėgstat, bet Stephanie anksčiau ją labai mėgdavo." mama šyptelėjo. Ji niekada anksčiau negamino.

"Viskas gerai." Zayn šyptelėjo. "Steph mėgsta ją gaminti labai dažnai, todėl tai yra mūsų mėgstamiausias patiekalas." Zayn dar kartą nusišypsojo.

Juodaplaukis ramiai kalbėjo su mano tėvais priversdamas juos šypsotis ar krizenti. Uždėjau savo ranką ant jo tarpkojo nuo ko jis sustingo ir nurijo gerklėje susidariusį gumulą. Savo ranka glosčiau jo tarpkojį jausdama kaip kyla jo draugužis. Netrukus pajaučiau vaikino ranką sau amt šlaunies kuri vis kilo ir kilo link mano tarpkojo. Jį pasiekęs vaikinas švelniai praskietė mano kojas ir šiek tiek savo pirštais patrynė mano klitorių per džinsus. Užteko vieno vaikino judesio ir aš sudrėkau. Šūdas.

Pavalgę dar kalbėjomės su mano tėvais ir galiausiai išvažiavom namo.

"Sustok." paliepiau vaikinui ir jis sustojo šalikelėje. Greit atsisegiau liemenėlę, nusivilkau savo megztinį ir nuvilkau jo maikę. Įsisiurbiau jam į lūpas ir paskui kažkaip atsmaukiau savo ir jo kelnes. Vaikinas greit užsidėjo prezervatyvą ir aš užlipusi ant jo, jo peniu įėjau į save. Jo rankos atsiradusios ant mano klubų mane vis kėlė viršun ir leido apačion vis kartodamas veiksmus.

Mano lūpas paliko daug dejonių kurios privertė jį labai plačiai nusišypsoti. Netrukus jis pradėjo leisti duslias dejones ir aš įsisiurbiau jam į lūpas. Kai pasiekėm, tai, ko mums reikėjo aš apsirengusi atsisėdau į savo keleivio vietą ir Zayn pradėjo važiuoti namų link.

*****

Labai ačiū, kad skaitot! Myliu jumis! Palikit nuomonių ir nepamirškit paspausti vote! ♥

-kɑɾɾվ ×

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now