ժѵíժҽšíʍԵ ժմ

1K 51 18
                                    


Kai išėjom iš Zayn buto jau buvo ketvirta valanda ryto. Nuėjom į parką ir slankiojom po jį. Lauke jau buvo pradėję švisti, o temperatūra buvo apie 21 laipsnį šilumos.

"Kaip sugalvojai pas mane atvažiuoti? Ir dar girta." Zayn sukrizeno, kai atsisėdom ant suoliuko ir tuomet jis supynė mūsų rankų pirštus priversdamas mane nusišypsoti.

"Žinai tokį dalyką kaip mergaičių vakaras?" paklausiau ir jam linktelėjus tęsiau toliau. "Tai aš tokį turėjau prieš joms sugalvojant mane ištremti pas tave." nusišypsojau, kol vaikinas pradėjo juoktis.

"Kas tos jos?" jis paklausė surimtėjęs. Manau galvojo, kad buvo ir vaikinų.

"Aš, Lily, Leyre, Meghan, Sarah, Jade." nusišypsojau ir jis pažiūrėjo į mane nepatikliu žvilgsniu.

"Viskas?" jis paklausė manęs žiūrėdamas man į akis. Ugh.

"Taip. Viskas." pavarčiau akis. Šis juodaplaukis mane pykdo, tačiau su vis nauja diena ir, vis nauju pasakytu žodžiu verčia mane jį įsimylėti dar labiau.

"Gerai, gerai, mano pikčiūrna." jis sukrizeno pasisodindamas mane ant savo kelių, kad jo veidas būtų tiesiai prieš manąjį.

Apsikabinau jį savo veidą paslėpdama jo kaklo įlinkyje. Aš nenoriu pyktis su šiuo vaikinu. Nenoriu jo paleisti.

"Baby,
I'm dancing in the dark
With you between my arms
Barefoot on the grass,
Listening to our favorite song.

When you said
You looked a mess,
I whispered underneath
My breath
But you heard it, darling,
You look perfect
tonight. " dainavau Ed Sheeran dainą prieš Zayn kol šio lūpos buvo suformavusios 'o' raidę.

"Čia tavo balsas?" jis paklausė ir paleido įrašą kurį buvau nusiuntusi Lucy.

"Aha. Gavai iš Lucy?" paklausiau pradėdama juoktis.

"Yeah." jis sukrizeno. Žiūrėjau į juodaplaukio akis ir susivėlusius plaukus kurių jis nespėjo susitvarkyti, į ilgas blakstienas kurios mane visada žavėjo.

"Aš myliu tave." tariau dar labiau paslėpdama veidą jo kaklo linkyje dar kartą.

"Aš irgi tave myliu." jaučiau, kad jis nusišypso. "Myliu tave visą. Noriu su tavim nesipykti, bet tai mums yra neįmanoma." jis nusijuokė ir surimtėjęs pabučiavo mane į lūpas. "Atsikraustysi pas mane vėl?" jis paklausė per bučinį.

Išgirdusi šį klausimą nutraukiau mūsų bučinį. Ne, ne, ne. Aš negalėjau atsikraustyti pas jį vėl.

"Zayn, tu supranti, kad aš tsu atsakysiu ne?" paklausiau jo. "Aš nenoriu sukelt dar vieno mūsų barnio, tačiau aš tikrai negaliu. Ypač dabar." tariau, o paskutinį sakinį tiesiogine to žodžio prasme sumurmėjau.

"Kaip suprast dabar?" jis paklausė manęs žiūrėdamas man į akis. "Atsakyk man." jo balsas buvo piktas iš tiesų. Akys - pajuodavusios. Niekada nemėgau tokio Zayn.

"Dabar, kai man šešiolika, o tau.. tau sumautai dvidešimt dveji. Zayn, aš noriu bent jau tuos dvejus metus pabūti normali paauglė, o ne tokia kuri gyvena su vaikinu." tariau, kai mano veidu pradėjo ristis ašaros. Zayn akys dar labiau pajuodavo.

"Tau niekada netrukdė mūsų amžiaus skirtumas. Kodėl jis tau trukdo dabar?" jis vos nerėkė.

Netrukus paliečiau lietaus lašelius ant savęs. Po kelių akimirkų jau buvau kiaurai šlapia.

"Žinai, Zayn. Iki." sumurmėjau ir atsistojusi nuėjau nuo to suolelio.

Netrukus buvau sučiupta už rankos ir pajaučiau vaikino lūpas ant savųjų. Stiprus lietus dar nebuvo liovęsis tik dar stiprėjo. Zayn lūpos sinchroniškai judėjo su manosiomis. Savo pirštus įvėliau į jo plaukus ir neatitraukdama lūpų bučiavau jį.

"Aš atsiprašau." jis nusišypsojo pažiūrėdamas man į akis.

"Nieko, viskas gerai." nusišypsojau vaikinui per lietų. "Einam kur nors, nes tikrai lyja labai stipriai." sukrizenau ir mes pasileidom bėgti iki jo buto.

Grįžusi namo lėtai atsidariau laukines duris ir įėjusi į svetainę žiūrėjau kaip merginos miega. Lily miegojo apsikabinusi Meghan, o Meghan buvo apsikabinusi alkoholio butelį. Tikra meilė. Jade miegojo ant sofos, Leyre miegojo vieną koją užkėlusi ant sofos atlošo, o kitą sulenkusi. Apsižvalgiau ieškodama Sarah ir nuėjusi į virtuvę radau ją miegant ant stalo.

Ramiai pakilau laiptais į savo kambarį. Nusirengusi atsiguliau į lovą ir užmigau.

*

"Maže, kelkis." pažįstamas balsas sumurmėjo man į ausį. Pramerkusi akis pamačiau Zayn.

"Zayn, man labai skauda galvą." tariau atsisėsdama lovoje. Netrukus vaikino ranka atsidūrė ant mano kaktos.

"Tu karščiuoji, mažute." jis tarė išpūtęs akis. "Nereikėjo tau naktį ateiti pas mane." jis tarė ir išėjo. Grižęs po kelių akimirkų atnešė man vaistų ir vandens.

"Viskas gerai." nusišypsojau ir parodžiau jam, kad prigultų šalia manęs.

Vakarop Zayn išvažiavo namo, o aš šiek tiek apsitvarkiusi paskambinau Leyre.

"Labas." ji pasakė, tačiau nerišliai. "Atleisk, jei girdi fone muziką, bet aš dabar vakarėlyje." ji sukrizeno priversdama mane padaryti tą patį.

"Ohh, aš irgi noriu, tačiau esmė tame, kad naktį persišaldžiau." pradėjau juoktis.

"Ar Zayn su tavim?" Leyre paklausė manęs. Jaučiau kaip ji į kažką įkyriai pradeda spoksoti, kaip pradeda trūkčioti jos kairė ranka, kai ji susinervina.

"Ne, jis išvažiavo prieš valandą tikriausiai." tariau jai pažiūrėdama į laikrodį. "Yeah. Prieš valandą." sumurmėjau pasitikslindama.

"Na, jis dabar čia ir kažkur vėl išeina." ji tarė. "Jei nori aš paseksiu." manau, kad kitomis aplinkybėmis ji būtų sukrizenusi, tačiau ne dabar.

"Tiesiog atsiųsk adresą." atsidusau ir greit apsimovusi batus išėjau iš savo namų.

Įėjau į namą kurio adresą gavau iš Leyre ir parėjusi visą namą Zayn neradau. Pamačiusi pro virtuvės langą lauke esantį mažą namelį su viduje degančia šviesa nuėjau ten. Atidariau duris ir pradėjau kosėti nuo didelio kiekio dūmų. Žiūrėjau kaip keletas vaikinų rūko žolę. Netrukus pamačiau ir savo Zayn.
"Ką tu čia darai?" jis paklausė manęs priėjęs ir žiūrėjo į mano akis.

Jo vyzdžiai buvo labai stipriai išsiplėtę. Apsižvalgiusi netoli pamačiau daug maišelių su milteliais, krūvą dolerių ir daug kreditinių kortelių. Netrukus suvokimas smogė man.

"Zayn, tu vartoji narkotikus?" paklausiau pilnomis akimis ašarų.

******

Jaučiu baigsiu anksčiau negu galvojau xdd ir gal rašysiu antrą sezoną, bet ćia tik ant didelio klaustuko xdd

BE IŠSAMIŲ NUOMONIŲ NEBUS NAUJOS DALIES!!

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now