2 ԹҽղkíօӀíkɑ

754 40 6
                                    

*Stephanie*

Nuvažiavom pas Lucy ir Jake ir atradę kur pasistatyti automobilį nuėjom į vidų.

"Aš negersiu, aš už vairo." šyptelėjau, kai Lucy man ištiesė raudoną puodelį su alkoholiu.

Supratusi, jog kažkas į mane įkyriai spokso - apsižvalgiau per visus žmones kuriuos iš jų pažįstu, tačiau ne visus. Pažiūrėjau į Zayn kuris savo rimtu žvilgsniu skenavo visą mano veidą. Susijungus mūsų žvilgsniams jaučiausi iš tiesų nejaukiai.

Suprantu, mes turėtume sėdėti vienas šalia kito, tačiau merginos šįsyk kalba su merginomis, o vaikinais su vaikinais. Keista šiek tiek.

Zayn žiūrėjo į mane nepatraukdamas akių nuo manęs ir nesiklausė ką jo draugai jam sakė.

"Nežinau, o ką tu, Lucy, planuoji daryti savo vestuvėms?" Leyre pažiūrėjo į Lucy šyptelėdama.

"Nežinau." ji truktelėjo pečiais. "Man nesvarbu kaip atšvęsiu, svarbu su kuo ir viskas." Lucy nusišypsojo. Nesigilinau į jų pokalbį, kadangi, tai, manęs iš tiesų nedomino.

Ištroškusi atsistojau ir nuėjusi į virtuvę įsipyliau į raudoną, plastmasinę stiklinę vandens. Nusinešiau ją ir po truputį siurbčiojau vandenį, nes mane po truputį buvo pradėję pykinti.

Zayn pažiūrėjo į mane buku žvilgsniu ir savo galva parodė, jog nori su manim pasikalbėti. Kai jis atsistojo ir išėjo tą patį padariau ir aš.

"Tu nėščia, moterie ir tu geri?" Zayn paklausė manęs ištempęs mane į lauką.

"Nusiramink, Zayn, tai tik vanduo. Paragauk." šyptelėjau jam ištiesdama puodelį ir sulaukiau jo nepatiklaus žvilgsnio.

"Nori namo?" jis paklausė galiausiai patikėdamas manimi, kai paragavo skysčio esančio stiklinėje.

Atsisėdau ant jo kelių kojomis apžergdama jo liemenį, o rankomis kaklą. Prispaudžiau jo lūpas prie savųjų ir, kai man pritrūko oro - atsitraukiau.

"Žinoma." šyptelėjau savo veidą panardindama vaikino kaklo įlinkyje.

"Gerai. Mes tuoj pat važiuojam namo." jaučiau, kai jis nusišypso. Aš myliu jį.

"Gerai." nusišypsojau ir pakštelėjau į jo kaklą.

Kai grįžom namo prisiverčiau, nors iš tiesų, manau, pati norėjau mėsos. Taip pat, prisiverčiau pasikalbėti su Zayn apie, tai, kas bus toliau. Aš laukiuosi, tad tikrai negalėsiu tęsti savo karjeros su gyvybe esančia po manimi, o Zayn.. Zayn turi puikią progą likti grupėje ir dainuoti.

"Zayn, mums reikia pasikalbėti." tariau vaikinui atėjus į virtuvę ir parodžiau, jog sėstųsi ant kėdės. "Zayn, tu turi pasilikti grupėje." tariau ir norėjau tęsti toliau, tačiau buvau nutraukta vaikino.

"Tu ir vėl apie, tai? Aš manau, kad mes jau išsiaiškinome." jis atsistojo ir pavartęs akis norėjo nueita šalin.

"Tu išsiaiškinai. Zayn, aš netęsiu tos savo durnos karjeros su maža gyvybe savyje. Aš nenoriu, kad tu paliktum grupę ir tavo fanės kaltintų mane. Man užtenka viso to. Kodėl mes negalim būti normali pora?" paklausiau su ašaromis akyse ir netrukus jaučiau kaip Zayn klūpi prieš kėdę ant kurios aš sėdėjau.

"Aš mesiu grupę, tu nutrauksi karjerą ir štai taip, mes būsim laiminga, normali pora. Ir jokių bet, princese, o dabar einam miegoti." juodaplaukis nuvalė mano ašaras ir atsistojęs paėmė mane į savo glėbį.

Nunešęs mane į kambarį Zayn apvilko man pižamą ir paguldęs į lovą apklojo. Jis toks rūpestingas. Kaip galima jo tokio nemylėti? Kai juodaplaukis atsigulė šalia manęs apsiklojo pats ir prisitraukė man prie savęs, o po kelių akimirkų raminančiai pradėjo glostyti pilvuką.

Ryte su Zayn išgėrėm arbatos. Nusprendžiau paskambinti Oley ir pasakyti, jog viską metu, jog nevyksiu į Japoniją ir, jog nenoriu daugiau tęsti viso šito mėšlo.

"Sveikas, Oley." šyptelėjau nors jis to ir nematė, tačiau šypsena visuomet padeda būti ir skambėti nuotaikingai, ar ne?

"Oh, kaip smagu, kad paskambinai jau šįvakar tavo skrydis į Japoniją." jis sukikeno į telefoną.

"Oley, aš neskrisiu į Japoniją. Aš noriu viską mesti." tariau stipriai užsimerkusi ir giliai įkvėpusi. "Man viso, to, užtenka." nusišypsojau pagaliau išdrįsusi, tai, pasakyti. Nors ir ne į akis, tačiau vis vien pasakiau.

"Kodėl? Ar kažkas ne taip?" jis paklausė. Jaučiau jo rimtą žvilgsnį, veidą kuris tampa be jokių emocijų, kai jis supyksta, nes kažkas pasako, tai, ko jis nenori girdėti ir antakius kurie labai keistai išsiriečia.

"Aš laukiuosi, Oley." nusišypsojau pagaliau pripažindama faktą, tačiau Oley padėjo ragelį po mano žodžių.

"Tu jam pasakei?" Zayn sukikeno įėjęs į virtuvę ir nuo to aš tik linktelėjau. "Myliu tave." jis nusišypsojo pabučiuodamas mano lūpas.

"Kai pasakiau, jog laukiuosi jis padėjo ragelį." sukikenau ir Zayn nusišypsojo, tačiau išgirdęs, kad jam skambina surimtėjo. "Ar kažkas ne taip?" paklausiau juodaplaukio pažiūrėdama jam į akis.

"Šianakt turėjo būti mano skrydis." jis tarė rimtai pažiūrėdamas į mane.

"Tai užsakyk du bilietus šiam vakarui. Nemanyk, kad paliksiu tave vieną." sukikenau ir netrukus buvau įtraukta į jo glėbį.



* * * * *

Laabai jums ačiū, kad skaitot!
Be nuomonių nebus naujos dalies!♥
Myliuuu!

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now