2 epilogas

936 49 6
                                    


*Po šešiolikos metų*

*Stephanie*

"Tu rimtai jam trenkei?!" Amber surėkė prieidama prie savo brolio. Nors jie ir gimė būdami dvynukai, tačiau yra nė kiek nepanašūs.

"Kodėl tu taip juo rūpiniesi? Juk jis tave paliko! Tu jam buvai tik tam, kad jis turėtų su kuo permiegoti!" Jeremy pakėlė balsą taip pat.

"Tai ne tavo reikalas" Amber sušniurkštė nosimi ir nusivaliusi ašaras nuo skruostų atsisėdo ant sofos ir pasiėmusi baltus lapus pradėjo piešti.

"Mama, ar greit grįš tėtis?" Eleonor paklausė prieidama prie manęs ir parodydama man savo papuoštus meduolius kuriuos iškepiau aš.

"Taip, mieloji, jis greit turėtų grįžti" nusišypsojau ir pabučiavau savo septynerių metų dukrai plaukus.

"Jis man prižadėjo pažaisti su manim!" Jim cyptelėjo priversdamas mane sukikenti. Per tiek laiko mes su Zayn turim keturis vaikus: Amber, Jeremy, Eleonor, bei Jim kuris yra jauniausias iš visų.

Parodžiau Jeremy, jog eitų pas Amber ir pakalbėtų su ja, nes ji jautriausia visoje šioje šeimoje. Jam priklaupus prie jos, jie pradėjo kalbėtis ir abu pradėjo šypsotis kas privertė ir mane pasijausti laiminga.

"Sveikučiai!" Zayn sucypė įeidamas į svetainę kur buvom mes ir paėmė į savo rankas Jim ir Eleonor į glėbį. Kiek pakalbėjęs su jais jis nuleido juos ant grindų ir priėjęs prie manęs jis įsiurbė man į lūpas.

"Fu!" Eleonor ir Jim sucypė pradėdami bėgti kas privertė mane, Zayn, bei Amber ir Jeremy pradėti juoktis.

"Amber, problemos su vaikinais?" Zayn paklausė pažiūrėdamas į merginą, o ši nieko nesakė tik pažiūrėjo į Jeremy kuris linktelėjo. "Tokiu atveju, leidžiu aplaidyti jo namus, automobilį ir jį patį kiaušiniais" juodaplaukis sukrizeno priversdamas mane nusišypsoti, o Jeremy ir Amber sukikenti.

"Amber, aš tikiu, jog tu susirasi geresnį" Jeremy nusišypsojo ir apsikabino savo seserį, o po to atsitraukęs išėjo į savo kambarį. Visiems išsilaksčius, o Amber palikus toliau piešti Zayn pabučiavo mano lūpas.

"Gerai, aš jau baigiau" Amber atsiduso po dvejų valandų kaip ji sėdėjo prie savo piešinio ir atnešusi savo lapus padėjo juos ant stalo. "Atleiskit, kad netobula, tačiau bandžiau pavaizduoti kuo tikroviškiau ji šyptelėjo ir prieš mus pastatė A3 formato lapą su per vidurį pavaizduotais didžiausiais mane ir Zayn kaip mes bučiuojamės, po mumis buvo užrašas "Ir jis pabučiavo ją taip, lyg ji būtų oras, o jis negalėtų kvėpuoti...", o mums iš šonų buvo nupiešti visi likę šeimos nariai.

"Labai gražu" Jeremy paėmė piešinį ir savo pirštų galiukais perėjo per visas pieštuko nubrėžtas linijas.

"Manau, kad trūksta Doniya ir Waliyha su jų vaikais, bei Leyre ir kitų mūsų tėvų draugų" Amber droviai šyptelėjo.

Aš dievinu šią šeimą. Savo šeimą.

*Autorės pozicija*

Jie nepaisydami kliūčių savo gyvenime vis vien buvo kartu. Ir niekada niekuo nesiskundė. Jie buvo laimingi turėdami keturis vaikus ir visus draugus, bei gimines šalia savęs.
Koks nors atsitikimas niekada iš karto nevirsta pasaka. Laikas gimdo pasakas - užmiršti, kas neįdomu, ir prisimeni tik tą kas gražu...

******

Laaabai ačiū toms kurios skaitėt ir palikot nuomones kurios man buvo labai svarbios! Štai ir antro sezono pabaiga! Susitiksim kitose mano istorijose!💕

SU NAUJAIS METAAAIS!!

Daddy ; kink  BAIGTAKde žijí příběhy. Začni objevovat