ԵɾվӀíkɑ

1.5K 74 9
                                    

LABAI AČIŪ UŽ #11 IN ROMANCE!!!

Apsivilkau jos duotą mėlyną suknelę ir jos priversta užsidėjau aukštakulnius. Rankomis perbraukiau per šlaunis taip nuvalydama suknelę ir nuleisdama ją šiek tiek žemiau.

"O, mergyt!" Amy sucypė pamačiusi kaip aš atrodau. Jaučiausi ne taip kaip turėčiau jaustis. Visada vilkėjau džinsus ir megztinį, o apsivilkusi suknelę jaučiuosi ne savimi.

"Hah, tikiuosi, tai, komplimentas, moterie." sukrizenau, o Amy pavartė akis.

"Žodžiu, dabar varom į parduotuvę, tada namo ir tada į tūsą." ji nusijuokė ir greit pradėjo bėgt iki durų. "Kas paskutinis - užrakina duris!" ji sukrizeno ir aš nuėjusi galiausiai užrakinau tas prakeiktas duris.

Įsėdom į Amy mašiną ir ši greitai pradėjo važiuoti parduotuvės link. Galvą buvau atrėmusi į mašinos lango stiklą, o akimis žiūrėjau į savo kelėną.

"Nesijaudink tu dėl to Zayn. Bus dar daugiau tokių, bus ir geresnių, ir blogesnių. Svarbiausia mokėti atsirinkti tau tinkamus ir, tau reikiamus. Viskas." mergina nusišypsojo žiūrėdama į kelią.

"Yeah." sumurmėjau nusišypsodama. Jos žodžiai tokie prasmingi ir tiek daug reiškiantys.

"Gerai. Griebk bet ką. Susitiksim prie alkoholinių gėrimų skyriuje po dešimties minučių." pažiūrėjusi į laikrodį ji paskubino mus abi ir pasiėmusi savo vežimėlį pradėjo bėgti, o pakeliui šluoti viską kas papuolė po ranka.

Pasekiau jos pavyzdžiu tik bėgau į priešingą pusę kurioje buvo saldumynai ir netoli alkoholinių gėrimų skyrius. Žodžiu, po kelių akimirkų mano vežimas buvo pilnas, tad man teko viską grūsti, nes didelės dalies nebuvau įdėjusi. Likus gal dvejoms minutėms iki mūsų 'susitikimo' pradėjau stumti vežimėlį į alkoholinių gėrimų skyrių.

"Šaunuolė!" ji sukrizeno ir pradėjo rinktis alkoholinius gėrimus. Ji paėmė keletą Jack Daniels, po to brendžio kurio pavadinimo neperskaičiau ir šiaip visko kas užkliuvo jai už akių ar patraukė dėmesį. "Į Moretti sąskaitą." ji tarė prie kasos. "Tai mano tėvų." ji numojo ranka ir paskui abi pradėjom vežti vežimėlius prie automobilio.

Grižusios viską greit sukrovėm į vietas ir jai paėmus keletą butelių alkoholio mes išėjom ieškoti nuotykių nakčiai. Įėjom į kažkieno namus kuriuose buvo labai garsi muzika, daug žmonių ir daug alkoholio. Kai kurie žmonės jau miegojo prisigėrę, kitiems - nelabai daug trūko iki to.

"Sveikos merginos!" blondiniškų plaukų ir žalių akių vaikinas priėjo prie mūsų. "Amy, kas ši gražuolė?" jis nusišypsojo žiūrėdamas į mane.

"Labas, Tim, tai yra Stephanie, bet vadink ją Steph ir pats žinai, kad niekad jos negausi." ji nusijuokė ir jie pasibučiavo. Ką? "Čia mano vaikinas." ji sukrizeno ir draugiškai pavartė akis. Linktelėjau ir atsisveikinusi su jais nuėjau į virtuvę. Kažkoks brunetas padavė man mėlynos spalvos vienkartinį puodelį ir aš tiesiog papurčiau galvą atisakydama.

"Nesijaudink." jis sukrizeno. "Čia beveik nėra alkoholio. Mėlynuose puodeliuose esantis gėrimas beveik yra be alkoholio, geltonuose alkoholio yra daugiau, o raudonuose jo yra daugiausia, nes ten vienas alkoholis. Beje, aš Taylor." vaikinas nusijuokė ir vėl padavė mėlyną puodelį su skysčiu.

"Aš Steph." nusišypsojau ir pridėjusi puodelį prie lūpų šiek tiek gurkštelėjau. "Buvo malonu susipažinti." sumurmėjau ir prasibrovusi pro visus girtus, šokančius ir besibučiuojančius žmones nuėjau į svetainę.

*

Nuo mėlynų puodelių perėjau prie raudonų ir jau neįsivaizduoju kiek jų išgėriau. Galima sakyti nebevaldžiau kūno. Jis viską darė pats. Nuėjau į svetainę ir laikydama rankoje raudoną puodelį šokau, tryniausi į vaikinų tarpkojus ir šiaip išsidirbinėjau. Apsižvalgiau aplink svetainę iki tol, kol mano akys neužkliuvo už vos ant sofos nesidulkinančia pora. Blondinė ir tamsiaplaukis vaikinas. Tamsiaplaukis savo keturių pirštų galiukais masažavo jos klitorių kartais įeidamas į ją. Prieš visus čia esančius. Žodžiu, jiems atsitraukus vienas nuo kito vaikinas atsisuko ir mūsų žvilgsniai susipynė. Tas šūdžius.

Zayn.

*****
Hahahaha:d kokia aš badass pykdau juos dar labiau xd
Labai noriu pasakyt, kad dabar nelabai turiu laiko įkelt dalį bc you know... Į mano miestą atvažiavo merginos iš Ispanijos ir jos moko kalbėti ispaniškai, tai aš šiandien buvau su jomis ir lydėjau visur, nes jos nepažįsta mano miesto. TAI VISĄ DIENĄ PRAKALBĖJAU ANGLIŠKAI ARBA ISPANIŠKAI.. Žodžiu, tai jei spėsiu, dalis naktim rašysiu xd

BE NUOMONIŲ NEBUS NAUJOS DALIES!

-kɑɾɾվ ×

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now