2 trisdešimt septyni

676 30 4
                                    


Doniya žvilgsnis buvo neišskaitomas. Nemanau, jog ji to tikėjosi, kol aš ir Zayn labai ramiai žiūrėjom į vienas kitą ir į Doniya ji bandė kažką sakyti, tačiau tikriausiai buvo pasimetusi. Tik nesuprantu kodėl.

"Kas blogai?" paklausiau merginos pažiūrėdama į ją ir sukikenau.

"Kodėl tavo tėvams nepatiko Zayn?" ji paklausė pažiūrėdama man į akis.

"Bruuh, moterie, man buvo penkiolika, jam dvidešimt dveji. Aštuonių metų skirtumas" tariau ir mergina nusišypsojo.

"Tai va, Zayn, supranti ką reiškia, kai tavęs nemėgsta antrosios pusės artimieji, tai kodėl pats taip darai? Pats žinai, kad Mike ir Waliyha puikiai tinka vienas kitam. Tai kodėl nepalaikai jų? Jei jiems nebus lemta būti kartu jie išsiskirs, tačiau kodėl dabar viskas negali būti taip kaip yra? Kodėl tau taip svarbu kištis į Wali ir Mike santykius, kai ji jau suaugusi ir gali pati savimi pasirūpinti. Nemanau, jog tu nori, kad nuo tavęs nusisukčiau ir aš, ir Waliyha, ir Safaa. Labai negražu, Zayn, kai tavo mažesnė sesuo rado gyvenimo žmogų ir tu nesuteiki jiems šanso. Net sušiktos menkiausios galimybės pabandyti būti kartu" Doniya aiškino Zayn kas jai nepatinka ir aš pritariau tam.

"Kodėl jūs jį taip ginat?" Zayn sumurmėjo ir pavartęs akis nusisuko.

"Nes mes palaikom jo ir Wali draugystę ir mums nesvarbu koks jų amžiaus skirtumas, supranti?" Doniya dar kartą atsakė į durnas Zayn mintis. "Kaip tu reaguotum jei aš susirasčiau vaikiną kuris tau labai nepatiktų nuo pat paauglystės? Nekęstum manęs?" ji paklausė atsistodama ir apsikabindama mane bei palinkėjusi labos nakties nuėjo į savo kambarį.

"Uh, tai yra per daug sunku. Aš to niekada nesuprasiu" Zayn sumurmėjo guldamasis į lovą.

"Tau ir nereikia to suprasti, Zayn, jei bent kiek leistum joms galvoti savo galvomis viskas būtų paprasčiau. Pamatytum, kaip jos suauga akimirksiniu, pamatytum, kaip jos priima savo sprendimus ir jei padaro klaidą iš jos pasimoko" tariau ir nusišypsodama ir netrukus buvau juodaplaukio glėbyje.

"Kaip aš džiaugiuosi, kad tu pas mane labai protinga, princese" jis nusišypsojo man į lūpas ir jas sujungė bučiniui. "Labanakt" juodaplaukis sušnabždėjo man į lūpas ir aš jam atsakiau tuo pačiu.

*Po keturių mėnesių*

Kas įvyko per šiuos keturis mėnesius? Ogi nieko naujo. Waliyha su Mike ruošiasi vestuvėms taip pat kaip ir aš su Zayn. Jaučiuosi labai sunki nors taip ir yra, nes jau aštuntas mėnuo ir aš esu laiminga dėl to, kad liko vos mėnuo ir pas mus namuose atsiras du mažyliai. Berniukas ir mergaitė.

Doniya susipažino kavinėje su nauju vaikinu su kuriuo dabar susitikinėja ir kuris ją myli iš visos širdies kaip ir ji myli jį. Zayn nebepyksta ant savo seserų dėl jų antrųjų pusių, o jos labai tuo džiaugiasi. Ištikrųjų. Gyvenimas grįžta į vėžes visiems kas tik moka laukti.

"Kaip jautiesi?" mama paklausė įkišdama galvą į kambarį. Ji su tėčiu nesenai grįžo iš Italijos ir kadangi jiems ten labai patiko jie kraustysis ten, o paskui grįš į mano ir Zayn, bei Waliyha ir Mike vestuves taip pat, aplankyti anūkų.

"Gerai, mama" sukikenau. "Tu per daug rūpiniesi manim. Man viskas gerai" tariau ir sulaukiau nepatiklaus jos žvilgsnio. "Tikrai" tariau rimtai pažiūrėdama į ją ir ji tik nusišypsojo.

Po kiek laiko išlipusi iš lovos apsivilkau be galo laisvus drabužius, kad neaptemptų mano pilvo. Vos jis pradėjo didėti tuo aš jį pradėjau labiau saugoti. Gydytoja sakė, jog gali šiek tiek suskausti, bet tai nieko nereiškia, nes mažyliams viskas gerai.

"Labas rytas" Zayn tarė apsikabindamas mane vos man nusileidus į apačią.

"Labas rytas" tariau pakeldama akis į juodaplaukį. "Kodėl mane palikai ryte?" paklausiau ir viskas ko sulaukiau buvo pakštelėjimas į lūpas.

"Gaminau pusryčius. Tavo tėvai jau išvažiavo, tai visa diena bus mano ir tavo" juodaplaukis nusišypsojo pakštelėdamas man į lūpas.

Zayn savo rankomis apsikabimo mano liemenį ir savo smakrą padėjo ant mano galvos.

"Aš tave myliu" nusišypsojau ir netrukus buvau pabučiuota.

Labai laukiu kada gims mūsų vaikai. Laukiu, kada aš ir Zayn būsim suartėję labiau ir laukiu, kada aš ir Zayn susituoksim taip susiedami savo gyvenimą visam laikui.

"Ar um, aš galėčiau? Ar galėčiau paliesti?" Zayn nejaukiai paklausė dėl ko aš nusišypsojau ir linktelėjau.

Paėmusi jį už rankos nusivedžiau ant sofos ir atsisėdusi parodžiau jam, jog atsisėstų. Jam atsisėdus ant sofos šalia manęs atidengiau savo megztinį parodydama savo didelį pilvą ir paėmusi Zayn ranką uždėjau ją ant pilvo šono. Po kelių akimirkų Zayn išsigandęs atitraukė ranką priversdamas mane nusijuokti.

"Spardosi" sukikenau ir netrukus Zayn vėl uždėjo savo ranką man ant pilvo į tą pačią vietą. Kažkuriam iš vaikų kelis kartus įspyrus Zayn priglaudė savo lūpas man prie pilvo ir jį visą išbučiavo.

"Aš jus visus tris labai myliu" Zayn nusišypsojo paliesdamas savo lūpomis mano pilvą ir paskui lūpas.

****

Dar viena daliiis! Su šv. Kalėdom💕💕💕 NORIU IŠSAMIŲ NUOMONIŲ!!

Daddy ; kink  BAIGTATempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang