2 ժմ

842 54 10
                                    

Kai nuvažiavom į Leyre namus ji pradėjo pasakoti kaip jai praėjo tie penkeri metai. Ji sakė, jog po mano išvykimo Zayn buvo labai nusiminęs, o praėjus metams išgarsėjo ir su Niall, Harry, Liam, bei Louis įkūrė grupę.

"Leyre, ateik pasikalbėti." Steve baigęs pokalbį telefonu pasikvietė merginą kuri dabar buvo labai pasikeitusi.

Dabar jai buvo trisdešimt dveji, tačiau ji atrodė kaip dvidešimties. Jos plaukai iš tamsiai rudų buvo nudažyti juodai su tamsiai mėlynomis sruogelėmis. Ji buvo šiek tiek sustambėjusi, tačiau jai, tai, labai tiko.

"Kas nutiko?" paklausiau jos liūdnai šyptelėdama, kai ji grįžo į svetainę.

"Huh, nieko, tiesiog Steve liepė tave pakviesti prie ežero kelioms dienoms su mūsų draugais." ji nusišypsojo. "Aišku, tikriausiai būsim ne visi kaip prieš beveik šešerius metus, tačiau bent jau šis tas." ji dar kartą nusišypsojo.

"Oh, taip, žinoma. Būtų puiku." sukikenau. Noriu susitikti su likusiais žmonėmis, nes šiandien manęs pasitikti atvažiavo tik Steve, Jake, Leyre ir Lucy.

Atsikėliau Leyre namų svečių kambaryje. Išlipusi iš lovos viena ranka perbraukiau per senus randus ant esančius ant kitos rankos viską prisimindama.

"Labas rytas." tariau įeidama į svetainę ir atsisėdusi suvalgiau du vafliukus buvusius ant stalo.

"Labas." Steve sukrizeno atsisėsdamas prieš mane, o Leyre prie manęs.

"Kaip miegojai?" Leyre paklausė manęs pradėdama valgyti. "Eik įsidėk pavalgyti. Tu visa perdžiūvusi." ji tarė pažiūrėdama į mane.

"Ne, ačiū tikrai." nusišypsojau. "Man jau metas." šyptelėjau. "Gyvensiu tėvų namuose, tai jei norėsit užsukit į svečius." sukikenau ir atsisveikinusi apsimoviau batus ir pasiėmusi lagaminą išsikviečiau taksi.

Įėjusi į tėvų namus supratau, jog jų čia nebuvo jau ilgokai. Ant spintelių, komodų, bei veidrodžių buvo labai daug dulkių. Grindys nešluotos jau kurį laiką taip pat. Tiek spintelėse, tiek šaldytuvuose nebuvo maisto kas reiškė, jog man teks važiuoti į parduotuvę, tačiau pirma susitvarkyti visus namus.

Pirmiausia nuvaliau dulkes visuose namuose nuo visų vietų, paskui iššlaviau ir išploviau grindis, galiausiai nuvaliau visus voratinklius ir peržvelgusi visus namus ir, tai, kaip jie atrodė dabar pasiėmiau lagaminą ir nuėjusi į savo kambarį iškroviau drabužius, paskui pasiėmiau raktą ir išėjau pėščiomis iki parduotuvės.

Į vežimėlį pirmiausia dėjau būtiniausius daiktus, o paskui kroviau bet ką kas papuolė po ranka. Netrukus jame buvau sukrovusi viską ko man reikėjo, todėl su vežimėliu savo rankose nuvažiavau prie kasos.

Sumokėjusi už prekes su taksi grįžau namo ir sudėjusi viską į vietas dar šiek tiek apsitvarkiau.

Pasiilgau savo juodaplaukio kuris dabar tikriausiai turi merginą. Kuri yra gražesnė už mane, kuri yra jo amžiaus, o ne vaikas kaip aš.

"Labas!" išgirdau Leyre balsą kitame laido gale ir šiek tiek nusišypsojau. "Susiruošk. Šiandien vakare išvažiuojam prie ežero. Aš ir Steve atvažiuosim tavęs." jaučiau kaip ji nusišypso, lyg jos svajonė būtų išsipildžiusi.

"Gerai." nusišypsojau skubėdama laiptais į savo kambarį. Greit susiradusi drabužius kuriuos vešiuosi ir kuriuos apsivilksiu važiuojant. Apsirengiau ir susidėjusi drabužius kuriuos vežuosi susimečiau į kuprinę kurią atsivežiau su savimi.

Kai pasiekėm savo kelionės tikslą išlipom ir netrukus aš atsidūriau dideliame rate. Visi šie žmonės - mano drauga kurie manęs nematė beveik šešerius metus dabar jie visi buvo mane apsikabinę, o paskui sveikino su sėkme ir taip toliau.

"Jie tuoj atvažiuos!" Lily sucypė nutraukdama mano mintis nuo bereikšmių dalykų.

"Kas atvažiuos?" Lucy paklausė pakeldama galvą nuo Jake kelių ir pažiūrėdama į Lily susimąsčiusiu žvilgsniu.

"Niall, Harry, Louis, Liam ir Zayn, žinoma." ji dar kartą sucypė ir pamačiusi, jog į mašinų aikštelę įvažiuoja du automobiliai pasitvarkė savo plaukus ir pradėjo bėgti link jų.

"Nesijaudinkit, viskas bus gerai." nusišypsojau merginoms kurios į mane pažiūrėno išsigandusiu žvilgsniu. Pasakiau joms, jog viskas bus gerai, nors žinojau, jog nė velnio nebus viskas gerai.

Visi sveikinosi su vaikinais, o aš sėdėjau savo kėdėje nežinodama ką daryti. Aš buvau iš tiesų pasimetusi. Nulenkiau galvą taip įveldama pirštus į savo plaukus ir juos šiek tiek patempdama.

Negalėdama pakęsti kažkieno įkyraus žvilgsnio pakėliau akis apsižvalgydama ir netrukus mano akys susitiko jo rudas akis kurios man visada priminė saldų šokoladą.

Dar vėliau vakare visiems begeriant alkoholį ir šokant aš negėriau visiškai ir kaip supratau Zayn negėrė taip pat. Vietoj to, jis visą laiką pražiūrėjo į mane.

"Labas, Zayn." šyptelėjau nuėjusi prie jo. "Nežiūrėk į mane taip. Tai pernelyg kraupu." tariau ir jis pradėjo juoktis.

"Labas, Stephanie." jis tarė ir aš vėl pajaučiau tuos drugelius skraidančius pilve kaip seniau. "Žiūriu į tave ir nesuprantu, kaip tokia graži ir emociškai stipri mergina galėjo, tai, daryti." jis tarė pasodindamas mane prie savęs.

"Ką daryti?" paklausiau jo pažiūrėdama jam į akis, nes visiškai nieko nesupratau.

"Pjaustytis, mieloji, ir sirgti bulimija." jis tarė pažiūrėdamas į mane nusiminusiu žvilgsniu. "Aš žiūrėjau tavo interviu ir, mieloji, net gi po beveik šešerių metų aš galėjau pamatyti, jog tu meluoji." vaikino duslus balsas pasiekė mano ausis.

"Na, aš to nedariau ir niekuo nesirgau." tariau bandydama jį įtikinti.

"Tai parodyk savo šlaunis ir rankas, mieloji." jis nusišypsojo priversdamas mane nuryti gerklėje susikaupusį gumulą.

******
Be išsamių nuomonių nebus naujos dalies!! (((:

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now