ժѵíժҽšíʍԵ Թҽղkí

987 55 8
                                    


"Kodėl tu nori išvykti visam laikui?" mama paklausė manęs pažiūrėdama į mane.

"Tiesiog, nenoriu čia likti, o ir Leyre dar įkėlė vaizdo įrašą kur aš dainavau į youtube ir manęs pradėjo ieškoti kažkokia garsi studija, tai Leyre liepė jiems parašyti, o kai aš jiems parašiau jie man galiausiai paskambino ir paprašė, jog atvykčiau pas juos." tariau. "Mama, aš nenoriu čia būti. Todėl prašau, kad galėčiau viena vykti į Niujorką visam laikui." sumurmėjau ir pajaučiau ašaras tekant skruostais.

"Ką pasakysi, brangusis?" mama paklausė pažiūrėdama į tėtį. Maniau, jog jo atsakymas bus 'ne', tačiau jis tik pažiūrėjo į mane ir paskui pažiūrėjęs, jog jam skambina atsistojo ir išėjo palikdamas mane ir mamą stovėti virtuvėje ir jos tyloje.

"Gerai, aš sutinku." tėtis nusišypsojo grįžęs ir aš sucypusi greit apsikabinau juos abu.

Jaučiau pilvo skausmą, tačiau stengiausi jį ignoruoti. Negaliu tėvams nieko apie, tai, sakyti. Zayn yra šunsnukis.

'Labas Leyre, atvažiuok pas mane pasiėmusi visas merginas. Myliu x' išsiunčiau žinutę Leyre ir padėjusi OREO sausainių ir visokio kitokio šlamšto ant stalo laukiau jų. Tėvų nebuvo namie, nes isvažiavo pas kažkokius draugus, kas mane iš dalies džiugino.

"Labas!" Amy pribėgo prie manęs ir stipriai apsikabino. Suinkščiau iš skausmo. "Oi, atleisk, pamiršau." ji liūdnai šyptelėjo.

"Nieko." šyptelėjau jai atgal ir pasisveikinusi su visomis merginomis patraukėm į svetainę.

"Na, parašei?" Leyre paklausė manęs, kai visos merginos atsisėdo, tačiau aš jai nieko neatsakiusi tiesiog ranka parodžiau, jog ji atsisėstų taip pat.

"Merginos, aš parašiau jiems, jie mane paskambino ir.. merginos, aš važiuoju į Niujorką." tariau ir jos tik pradėjo cypti.

"O kada grįši?" Lucy paklausė pažiūrėdama į mane ir nuramindama merginas. Tiksliau prikaustydama jas savo klausimu ir mano atsakymu kurio nežinojau kaip suformuluoti.

"Aš išvažiuoju visam laikui." tariau ir vietoj ankstesnių merginų cyptelėjimų išgirdau tik jų nepasitenkinimus. "Aš turiu pamiršti visa tai. Suprantat?" paklausiau merginų, tačiau šios tik pažiūrėjo į mane nieko nesakydamos.

"Tai tu nori pasakyti, kad nori pamiršti ir mus, taip?" Sarah paklausė priversdama mane nuryti gerklėje užstrigusį gumulą.

"Ne, jūs atvažiuosit pas mane, aš pas jus. Aš jūsų niekada negalėčiau pamiršti. Jūs man kaip oras žmogui, kuris negali įkvėpti, tačiau jam to oro reikia kaip man jūsų." nusišypsojau ir netrukus jos visos mane apsikabino.

"Nusifotografuokim." Lucy pasiėmusi savo telefoną ir selfie lazdą nufotografavo padarydama gal trisdešimt nuotraukų. "Ačiū." ji nusišypsojo ir viską susimetė atgal į rankinę.

"Kada išvyksti?" Lily paklausė manęs pažiūrėdama į mane ir pasiimdama vieną sausainį.

"Po trejų dienų." tariau ir nuėjusi į virtuvę paėmiau kelis butelius alkoholio. "Tai turėtų apraminti emocijas." sukrizenau ir padėjau ant stalo du Jack Daniels butelius ir kelis butelius vyno.

Su merginomis jau buvom pakankamai girtos ir nesiorentuojančios aplinkui, kad juokėmės iš bet ko.

"Aš paskambinsiu Jake, kad mus parvežtų." Lucy tarė šyptelėdama.

"Ne, geriau aš paskambinsiu Josh." Sarah tarė ir mes visos pažiūrėjusios į ją pakilnojom antakius.

"Tai kas čia jau tarp jūsų vyksta?" Lily paklausė išsišiepdama *pedo smile*, kol Sarah visa išraudonavo.

"Nieko." ji nusišypsojo nuleisdama galvą ir pažiūrėdama į savo kremine spalva nulakuotus nagus. "Na gerai, mes draugaujam." ji šyptelėjo ir jos skruostai dar labiau įkaito, o mes visos pradėjom cypauti.

"Arba tiesiog mes galim skambinti Steve, Tim, Jake, Niall, Josh, Scott, Simon ir paprašyti, kad mus po vieną parsivežtų." Meghan nusišypsojo priversdama mane sukrizenti.

"Variantas." Lily pradėjo juoktis, o kartu su ja visos kitos.

Žodžiu, merginos paskambino savo vaikinams ir susitarusios, kad jos niekam nieko nesakys išlydėjau jas į jų vaikinų automobilius. Grįžusi į kambarį viena apsitvarkiau svetainėje ir užlipusi laiptais į viršų apsirengiau pižamą ir nuėjau miegoti.

Atsikėliau nuo telefono skambėjimo ir paėmusi jį pažiūrėjau kas skambina. Mike.

"Oh, labas rytas. Tikiuosi neprikėliau." vėl jaučiau kaip jis nusišypso.

"Ne, visiškai, ne." tariau apsimiegojusiu balsu.

"Negražu meluoti." jis sukrizeno. "Tai, ar atvyksi į Niujorką?" jis paklausė manęs.

"Taip, jau turiu bilietus skrydžiui po trejų dienų." nusišypsojau prisimindama, jog pagaliau viskas baigsis ir galėsiu viską pamiršti.

"O, labai šaunu! Įspėsiu visą komandą ir mes surasim tau butą." jaučiau kaip jis vėl nusišypso.

"Gerai, ačiū, Mike." sukrizenau ir perbraukiau ranka per susivėlusius plaukus.

"Prašom, Stephanie." jis tarė ir atsisveikinęs padėjo ragelį.

*

Patepiau kažkokio tepalo ant savo pilvo, o ant veido užsitepiau pudros. Veido mėlynė jau po truputėlį nyko, o nuo pilvo, nyko tik patinimas, tačiau, tai, puiku.

Pasiėmusi du lagaminus gražiai juos sulankstydama kroviau drabužius ir įsidėjau keletą daiktų kurie mano manymu man bus reikalingi.

"Jau susidėjai daiktus?" mama paklausė manęs įeidama į kambarį.

"Taip." atsipūčiau lengvai atsisėsdama ant lovos.

"Mums tavęs trūks." ji tarė ir pakėlusi akis į ją pamačiau jos akis pilnas ašarų.

"Mam, aš gi nemirštu, o tik išsikraustau." sukrizenau priversdama ją taip pat sukrizenti. "Aš irgi jūsų pasiilgsiu." nusišypsojau. "Ar galėtum užsakyt merginoms auksines apyrankes su mano vardu ir širdute?" Paklausiau mamos.

"Žinoma. Kokie merginų vardai?" ji nusišypsojo pažiūrėdama į mane.

"Lily, Amy, Lucy, Leyre, Meghan, Jade, Sarah." šyptelėjau ir mama linktelėjusi išėjo.

*****
Štai dar viena nauja dalis xdd

BE IŠSAMIŲ NUOMONIŲ NEBUS NAUJOS DALIES!! (((:

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now