2 ժѵíժҽšíʍԵ - ժҽѵվղí

685 44 10
                                    


Pamatę Zayn jo draugai sušvilpė jį pakviesdami, o paskui pradėjo juoktis. Waliyha pamačiusi mane pradėjo mojuoti ir netrukus aš buvau jos glėbyje.

"Kažin kas atsitiko mano brolio kaklui." Waliyha pradėjo juoktis priversdama mane šiek tiek nurausti.

"Meilės priepuolis." truktelėjau pečiais sulaukdama merginos dirbtino pašaipaus žvilgsnio. "Kaip naktis su Mike?" paklausiau sulaukdama Waliyha nedrąsaus žvilgsnio.

"Na, jis manęs visą naktį nepaleido iš savo glėbio." ji nuraudo ir nuleido galvą.

"Taip pat, aš ją visą naktį bučiavau ir sakiau, jog ji graži, nepakartojama ir tiesiog nuostabi." Mike nusišypsojo iš nugaros apsikabindamas Waliyha ir jai pasukus galvą į šoną taip, jog ji žiūrėtų į jį, jis ją pabučiavo.

"Gerai, einu pas Zayn." sukikenau ir pakilnojusi antakius nuėjau.

"Man nepatinka, kad mano devyniolikmetė sesuo susidėjo su tridešimt tris metus turinčiu vyru." Zayn pasipiktino, tačiau aš jam žnybtelėjau į šoną.

"Liaukis. Jai nesvarbus amžius kaip ir jam, todėl tiesiog užsikišk, nes aš supyksiu. Be to, jie puikiai tinka vienas kitam." nusišypsojau ir netrukus pajaučiau Zayn lūpas ant savųjų.

"Gerai, gerai." jis sukikeno. "Myliu tave." juodaplaukis nusišypsojo ir pabučiavo mane dar kartą.

<...>

Vos grįžom su Zayn namo aš iš kart buvau priremta prie sienos. Juodaplaukis sulietė mūsų lūpas ir jas judindamas judėjo kartu su manim prie sofos.

"Zayn, ne. Mes negalim, tuo, užsiiminėti." sumurmėjau ir Zayn atsitraukė.

"Gerai. Ugh. Tiesiog. Hmm. Atleisk man." jis tarė ranka perbraukė per kaklą.

*Po trejų mėnesių*

Gaminau virtuvėje pusryčius retkarčiais perbraukdama per savo pilvą. Mano krūtinė padidėjo vienu, gal net dviem dydžiais, o pilvas kaip būnant penkių mėnesių nėštume per didelis. Guodžia vienintelis faktas, jog šiandien važiuoju pas gydytojo apžiūrai.

"Gerai. Skanaus, Zayn." nusišypsojau jam pradėjus valgyti ir dingau iš virtuvės.

Apsivilkau laisvą ir ilgesnę negu iki kelių baltą maikę su nupieštomis gėlytėmis ir apsivilkau nėščiosios džinsus. Taip pat apsimoviau patogias baltas basutes ir šiek tiek pasidažiau.

Doniya susipažino su kažkokių Starbuks vaikinu. Na, pardavėju kuris už ją jaunesnis metais ir jie dabar pora, o Waliyha ir Mike dabar gyvena Niujorke, nes Waliyha studijuoja. Kai Waliyha pasakė apie savo santykius su trisdešimt tris metus turinčiu vyru jos tėvai šiek tiek supyko, tačiau, kai jie visi susitiko jos tėvai nusileido ir dabar gerbia jos sprendimą.

Mano tėvai išsikraustė į Italiją ir sužinoję, jog laukiuosi labai apsidžiaugė, bei kvietė mane ir Zayn pas juos apsilankyti.

<...>

Išlipusi iš automobilio nužingsniavau į ligoninės pastatą ir įlipusi į liftą paspaudžiau trečio aukšto mygtuką. Pakilusi į reikiamą aukštą išlipau iš lifto ir iš kart nuėjau į gydytojos McKinley kabinetą.

"Tai gi, kaip jautiesi?" ji paklausė pildama man ant pilvo želė ir netrukus pridėjo aparatą man prie pilvo ir juo pradėjo per jį braukyti.

"Na, nepaisant to, kad verkiu kas kelias minutes, terorizuoju savo vaikiną, jog noriu valgyti arba noriu šokolado, tai gerai." šyptelėjau priversdama gydytoją sukikenti.

Netrukus moteris aiktelėjo ir dar kartą perbraukė per pilvo kelis taškus priversdama save aiktelėti dar keletą kartų.

"Aš nesuprantu kaip mes, to, nepastebėjome anksčiau." ji nusišypsojo ir, manau, jog jos akyse pamačiau kažkokias ugneles.

"Ar kažkas blogai?" paklausiau kiek išsigandusi, nes iš tiesų mano nuotaika labai dirgi pastaraisiais mėnesiais.

"Jūs laukiatės ne vieno vaiko." ji tarė priversdama mane pažiūrėti į ją buku žvilgsniu. "Stephanie, tu laukiesi dvinukų ir jie abu sveiki." gydytoja nusišypsojo ir padavė man servetėlę, jog nusivalyčiau visą želė nuo pilvo.

"B-bet k-ka-aip?" sumikčiojau. Iš tiesų neturėjau žodžių. Buvau tikrai laiminga, tačiau man buvo baisu, jog Zayn mane paliks dėl to. Nemanau, jog jis norėjo aplamai turėti vaiką su manimi, o dabar iš vieno vaiko pasidarė du vaikai.

"Na, turi gerą vaikiną." gydytoja pakilnojo antakius ir mirktelėjusi nusišypsojo.

<...>

"Zayn!" surikau įėjusi į namus. Jis turi, tai žinoti. Jis privalo. Netrukus vaikinas atsirado svetainėje ir mane apsikabino.

"Ką sakė gydytoja?" juodaplaukis nusišypsojo, tačiau pamatęs mano rimtą žvilgsnį surimtėjo.

"Prisėsk." tariau ir nusitempusi jį į svetainę pasodinau ant sofos. "Aš laukiuosi ne vieno vaiko, Zayn. Aš laukiuosi dvynukų." žiūrėjau į Zayn akis kurios netrukus prisipildė ašarų.

Gal klydau manydama, jog jis nenorėjo vaikų su manimi?

********

BE IŠSAMIŲ NUOMONIŲ NEBUS NAUJOS DALIES!! (((: ♥

Daddy ; kink  BAIGTAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum