kҽԵմɾíօӀíkɑ

1.6K 63 20
                                    


Stovėdama prieš Zayn tuomet, stengiausi neapsiverkti. Netrukus Zayn atsirado prieš mane ir paėmęs mane už rankos tempė į antrą aukštą.

"Zayn, aš nesuprantu ko tu nori iš manęs. Turi savo merginą kurią palikai pirmame aukšte ant suoliuko." sumurmėjau stengdamasi nesukūkčioti ir neparodyti jam kokia esu silpna. Tik ne dabar. "Aš nesuprantu kodėl mane čia atsitempei. Liepei man susirinkti daiktus ir dingti iš tavo namų - dingau. Kas dar tau yra blogai?" paklausiau jo pakeldama akis į jį.

"Aš noriu atsiprašyti tavęs. Iš tiesų. Ta mergina.. aš net jos vardo nežinau." jis, tai, tarė žiūrėdamas man į akis, lyg aš turėčiau jam iš kart atleisti.

"Oho, Zayn! Nusiritai iki tokio lygio, kad nežinodamas merginos vardo iškruši ją pirštais!" surėkiau viską vaikinui į veidą. "Aš to iš tavęs nesitikėjau." sumurmėjau nuleidusi akis į apačią.

Netrukus buvau priremta prie sienos ir grubiai pabučiuota. Jo rankos slydo mano liemeniu žemyn ir pasiekęs mano užpakaliuką jis jį suspaudė. Savo rankas įvėliau į jo plaukus ir šiek tiek papešiau. Zayn užrakino duris ir įvertė mus į lovą. Netrukus abu buvome be drabužių ir jis nieko nelaukęs įėjo į mane.

Mano lūpos leido aimanas vieną po kitos, o kūnas norėjo jo daugiau ir vis daugiau. Nagais braižiau jo nugarą labai dažnai suleisdama nagus į ją. Prieš pabaigą Zayn delnais įsirėmė į lovą ir dar keletą kartų įėjo į mane. Po akimirkos jis jau gulėjo ant manęs, kai mes abu buvom pasiekę savo malonumo taškus. Juodaplaukis nukrito prie manęs ir prisiglaudė prie manęs.

"Aš nesuprantu kuo aš tau neįtinku. Ar tuo, kad man šešiolika?" paklausiau jo pažiūrėdama jam į akis.

"Mažute, tu man tinki viskuo. Man nesvarbu kiek tau metų, nes aš jau tau sakiau, kad tave myliu." jis tarė ir pabučiavo mano lūpas.

"Dabar sakai, kad myli, o tai, kad prieš penkiolika minučių savo pirštais ant suoliuko išdulkinai kažkokią kalę tau nesvarbu." pavarčiau akis ir išlipusi iš lovos apsirengiau.

"Kaip tau įrodyti, tai, kad aš tave myliu?" jis padaręs tą patį ką ir aš paklausė.

"Nežinau, pasuk galvą dėl to." gūžtelėnau pečiais ir nusišypsojusi - išėjau iš kambario palikdama jį vieną. "Duok buto raktus. Aš išeinu." išgėrusi dar kelis raudonuosius kokteilius paėmiau raktą iš Amy.

"Aš grįšiu rytoj." ji tarė ir apsikabinusi mane palydėjo iki durų.

Įėjusi į jos buto vidų užrakinau duris ir raktus pamečiau ant netoli esančios spintelės. Nusiavusi aukštakulnius juos išmėčiau į skirtingas puses ir nuėjau į Amy svečių kambarį kuriame laikinai apsistojau. Apsivilkusi pižamą nusivaliau makiažą ir griuvau veidu į lovą tikėdamasi, kad galėsiu užmigti. Netrukus kažkas pradėjo belstis į duris priversdamas mane išsigąsti.

"Sveikas." sumurmėjau pamačiusi, jog tai Taylor. Rudaplaukis mane apsikabino ir laikė nepaleisdamas, o mums atsitraukus aš jį nusivedžiau į svetainę ir pasodinau ant sofos.

"Labas." jis nusišypsojo pakėlęs akis į mane. Atsisėdau prie Taylor, o jis tik įjungė televizorių. "Umm, Amy sakė, kad rasiu tave čia." jis sukrizeno. Tai buvo taip miela iš jo pusės. Netrukus atsisukau į jį ir mūsų akys žiūrėjo vienos į kitas. "Noriu pasakyti, kad aš jos klausisu kur galiu tave rasti ir tikiuosi tau netrukdau." jis sumurmėjo būdamas savo lūpomis prie manųjų.

"Visiškai ne." sukuždėjau ir netrukus pajaučiau jo lūpas ant savųjų.

"Kur tavo kambarys?" jis sumurmėjo per bučinį, kai aš buvau kojomis apsižergusi jo liemenį, o Taylor savo rankomis minkė mano užpakaliuką. Pirštu parodžiau jam savo kambarį ir netrukus pajaučiau lovą po savimi.

"Galim neskubėti?" paklausiau jo nutraukdama mūsų bučinį tam, kad pažiūrėčiau į jo akis.

"Man labai patinka neskubėti." jis nusišypsojo ir dilbiais pasirėmęs į lovą mane bučiavo.

Netrukus jis nuvilko mano naktinius palikdamas mane prieš jį vien tik su apatiniais. Greit jį nurengiau iki apatinių taip pat ir įkišusi ranką po jo apatiniais pasmaukiau jo penį, kol jis leido aimanas. Labai greitai jis nuvilko mane kelnaites, o aš pašalinau jo trumpikes. Kai jis užsidėjo apsaugą lėtai įėjo į mane rankomis minkydamas krūtis. Apverčiau mus norėdama būti viršuje. Vaikino rankas pakišau sau po užpakaliuku ir šiek tiek pasikėliau vėl nestipriai nusileisdama ant jo. Kai pradėjau judėti labai greitai nebejaučiau jo rankų po savo užpakaliuko, o jaučiau jas minkant mano krūtis. Jausdama, kad esu arti pašokinėjau dar keletą kartų ir tuomet su jo peniu savo vaginoj atsiguliau ant jo.

"Ar galėtum man pačiulpti?" jis paklausė toliau viena ranka minkydamas mano krūtis, kita - užpakaliuką. Ištraukusi vaikino penį iš savo vaginos numoviau nuo jo prezervatyvą ir numečiau ant grindų - prie lovos.

Labai atsargiai palindau po kaldra ir savo rankomis užčiuopusi jo pasididžiavimą dar kartą šiek tiek pasmaukiau ir netrukus jau turėjau jo draugužį savo burnoje. Abejomis savo rankomis laikiau jo penį, o kitą pusę buvau sugrūdusi sau į burną. Kas keletą akimirkų nulaižiau jo galvutę ir galiausiai pradėjau tik čiulpti. Netrukus pajaučiau vaikino spermą savo burnoje ir lėtai visa tai nurijau.

"Tu esi tokia nuostabi." jis tarė aprengdamas mane mano pižama.

"Ačiū." šyptelėjau ir nuleidau akis į savo rankų pirštus. Buvau pasimetusi, pamaloninta ir susimąsčiusi. Jei apie visa, tai, sužinotų Zayn?

********
Zayn ar Taylor?

Labai ačiū toms kurios skaitot. Dalis pradėsiu kelti dienom, tada, kai merginos iš Ispanijos išvyks namo ir, kai nebebūsiu tiek viskuo užsiėmusi:d atsiminkit:
BE NUOMONIŲ NEBUS NAUJOS DALIES!!

-kɑɾɾվ.

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now