2 šҽší

934 52 7
                                    


Zayn atsitraukęs nuo manęs padėjo man atsistoti ir tuomet supynęs mūsų rankų pirštus vedėsi mane kažkur.

"Žinai ką?" paklausė jis sustodamas prie kažkokio didelio namo atsukdamas mane į save.

"Nežinau, nes dar nepasakei." tariau ir išgirdau kaip jis pradeda juoktis.

"Aš noriu tave pabučiuoti." jis tarė man į ausį ir pavaidino, jog ją sukanda.

"Tai pirmyn." sukrizenau, tačiau jis tik pažiūrėjo į mane klausiamu žvilgsniu. "Nagi, padaryk tai." surimtėjau tuomet, kai vaikinas savo delnus uždėjo man ant skruostų ir prisitraukęs pabučiavo. Jis savo nyksčiais masažavo mano skruostus, o savo liežuviu masažavo manąjį.

Įvėliau savo vienos rankos pirštus į jo plaukus, o kita ranka apsikabinau jo kaklą, kai jo rankos nusileido iki mano užpakaliuko ir jį suspaudė. Pritrūkus oro atsitraukėm ir jis vis dar žiūrėjo į mano akis.

Netrukus Zayn atidarė to namo vartelius ir pirmiausia praleidęs mane praėjo pats. Netrukus jis atrakino duris ir vėl įleido mane pirmą. Po to įjungė šviesą leisdamas apsižvalgyti. Namas buvo nuostabus. Iš išorės jis atrodė tikrai didelis, tačiau viduje jis buvo vidutinio dydžio.

Koridorius buvo erdvus su durimis į tuoletą, o prieš jį veidrodis. Svetainė buvo baltos ir pilkos spalvos mišinio kas pavertė ją labai jaukia ir gražia. Virtuvėje - tvyravo juodos ir pilkos spalvos. Nors spalvos ir buvo šaltos, tačiau patalpa atrodė tikrai elegantiškai.

"Gražu, taip?" jis paklausė apkabindamas mane iš nugaros ir savo smakrą uždėjo man ant peties, tad aš atsukau į jį savo veidą padarydama taip, jog mūsų nosys liestųsi, o lūpos - ne.

"Man čia labai patinka." šyptelėjau dar kartą apsižvalgydama. "Tačiau, kur padėjai butą kur jame kartu gyvenom?" paklausiau atsisukdama pilnai į jį.

"Pardaviau." jis sukikeno pažiūrėdamas į mano kvailą veido išraišką. "Tačiau tavo pas mane likusius daiktus turiu čia. Bent jau turėjau." jis pasikasė kaklą, o paskui pradėjo juoktis.

"Aišku." tariau ir apsikabinau jį. "Ačiū tau už šį vakarą. Manau važiuosiu namo." šyptelėjau jį apsikabindama.

"Ne, gali miegot čia. Su manim arba svečių kambaryje." juodaplaukis liūdnai nusišypsojo.
"Ne, Zayn, to negali būti. Pats supranti. Mes buvom kartu ir mums nepavyko. Neverta, to, kartoti antrą kartą." tariau nueidama iki durų ir susikišau rankas į kišenes. "Ačiū už nuostabų vakarą." nusišypsojau ir pakštelėjusi jam į skruostą išėjau į lauką.

Grįžusi namo nuėjau į dušą ir nusimaudžiusi susirišau plaukus į netvarkingą kuodą. Dabar nebuvo labai vėlu, tad nusprendžiau išsikepti karštų sumuštinių, tačiau vietoj to, atsiguliau į lovą ir netrukus užmigau. Štai ir likau be karštų sumuštinių.

Ryte atsikėlusi apsivilkau džinsus ir sau keliais dydžiais per didelį megztinį. Pasigaminau pusryčius kuriuos sudarė sumuštinis su pomidorais ir salotomis. Būnant veganu yra sunku nevalgyti sūrio, mėsos, kiaušinių, todėl labai dažnai gali bijoti, kad užsimiršęs nepasiimtum kažko kas yra susiję su gyvūnais kas kelia didelį siaubą.

"Labas." Leyre tarė į telefoną kalbėdama su manimi.

"Oh, sveika." nusišypsojau. "Kažkas atsitiko?" paklausiau išgirdusi kaip ji sukūkčioja.

"Aš atvažiuoju." ji tarė ir man atsakius teigiamai ji nutraukė pokalbį.

"Labai tau ačiū." ji tarė apsikabindama mane, kai jau atvažiavo.

"Visada." sušnabždėjau ir nusivedusi pasodinau ją ant sofos. "O dabar pasakok kas atsitiko." paraginau ją sušnabždėdama į plaukus.

"Aš.. aš laukiuosi, o kai pasakiau, tai, Steve jis pasakė, jog tas vaikas ne jo." ji dar kartą sukūkčiojo. "Aš nežinau ką daryti." ji vis dar verkė.

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now