ԹҽղkíօӀíkɑ

1.5K 60 13
                                    

Ačiū už #9 in ROMANCE!!

Ryte atsikėlusi apsižvalgiau nesuprasdama kur aš esu ir pažiūrėjau į vaikino pusę. Taylor?! Greit išlipau iš lovos ir persirengusi nuėjau į virtuvę.

"Sveika, dukra." jaučiau, kad mama nusišypso į telefoną.

"Labas, mama. Ar galėčiau apsistoti pas tave? Aš susipykau su Zayn ir nežinau ką daryti." buvau pasimetusi.

"Žinoma. Tuoj vairuotojas atvažiuos tavęs. Kur esi?" mama paklausė ir aš jai pasakiusi adresą parašiau Amy, kad keliuosi pas tėvus. Jai atrašius, kad mane aplankys su lagaminais nusileidau į apačią.

"Sveika, Steph." vairuotojas nusišypsojo atidarydas mašinos vairuotojo vietos langą. "Aš Jeremy." vyras kuriam buvo iki penkiasdešimties metų dar kartą nusišypsojo.

"Sveikas, Jeremy." šyptelėjau ir greit sumetus daiktus į bagažinę įsiropščiau į naują Audi automobilį.

Kai atvažiavom į namus vairuotojas norėjo paimti mano daiktus, tačiau aš jam neleidau ir paėmiau savo daiktus pati. Įnešiau juos į namų vidų ir pametusi bėgau į virtuvę kurioje girdėjau mamos balsą.

"Labas." mama nusišypsojo priversdama mane šiek tiek šyptelėti. Ji nužiūrėjo mano aprangą ir išsišiepė dar labiau. "Nepakeitei savo stiliaus." ji nusišypsojo ir priėjusi apkabino mane.

"Reikia pagalbos?" paklausiau pamačiusi, jog jai nesiseka pagaminti kažko.

"Žinoma, noriu iškepti pyragą, bet man kaip matai nelabai sekasi." ji sukrizeno ir aš atsistojusi prie jos savo užpakaliu stumtelėjau ją nuo ko ši pradėjo juoktis.

"Matai, kaip tai daroma?" paklausiau jos dėdama pyragą į orkaitę, o mama tik linktelėjo galva.

Kepant pyragui mama parodė mano senąjį kambarį kuris niekuo nepasikeitė, na, išgaravo mano kažkada naudoti kvepalai kurių nenaudojau jau beveik dvejus metus, nes nemačiau prasmės tam. Susidėjau daiktus į spintą ir įlipusi į lovą stengiausi užmigti.

"Pas tave atėjo." mama pažadino mane nusišypsodama.

"Kas?" paklausiau perbraukdama ranka per plaukus. Amy nežino kur gyvena mano tėvai. Zayn! Jei Zayn atėjo pas mane?
"Nežinau." ji pakilnojo pečiais padarydama 'aštikrainežinau' veidą. "Tai vaikinas. Ir jis apačioje." ji šyptelėjo ir dingo iš mano kambario.

Susišukavau plaukus ir šiek tiek pasidažiusi nusliūkinau laiptais į apačią. Iš tiesų labai tikėjausi, kad tai bus Zayn. Tas juodaplaukis kurį myliu ir kuris myli mane. Aš padariau klaidą ir aš ją pripažįstu. Aš nežinau kaip, tai, nutiko. Ta prasme, Taylor buvo tuo metu prie manęs ir taip gavosi, kaip neturėjo gautis. Nulipusi laiptais pamačiau Taylor. Ką tas šunsnukis čia daro?

"Labas, mieloji." jis nusišypsojo ir atėjo manęs apsikabinti. Nustūmiau jį ir pasitraukiau į šoną. "Čia tau." jis ištiesė puokštę rožių.

"Dink iš čia." sumurmėjau silpnai pažiūrėjusi jam į akis.

"Ką?" jis paklausė išpūtęs akis ir nužvelgė mano kūną.

"Aš tau pasakiau dingti iš čia!" surėkiau paėmusi jo rožių puokštę ir pradėjau ją plakti į jį. Netrukus daug žiedų išsimėtė po svetainę, o ant vaikino veido matėsi kraujo nuo rožių spyglių. Šiknius. Dabar žinos, kad negalima merginai kuri yra pikta dovanoti rožių su spygliais. Išmečiau jį pro namų duris ir jas stipriai užtrenkiau. "Daugiau niekada. Mama, girdi? Niekada neįleisk jo čia." pasakiau mamai ir vėl nuėjau į savo kambarį.

Nuėjau į dušą ir nusimaudžiusi išlindau lauk. Nusausinau kūną rankšluoščiu ir grįžau į savo kambarį. Aš pasiilgau Zayn. Iš tikrųjų niekada nesijaučiau taip, kaip jaučiuosi dabar. Tai yra taip blogai, kad aš neįsivaizduoju.

"Ateik valgyti." mama įlindo į kambarį pakviesdama mane į apačią. Linktelėjau ir pakilusi iš savo vietos ėjau į svetainę.

Mama paruošė nerealių makaronų su sūriu, todėl aš greit pavalgiau ir palaukusi, kol tėvai pavalgys - išploviau lėkštes.

"Mes važiuosim į Ameriką dviems savaitės, tai bus kaip atostogos, kaip darbo reikalai." ji gūžtelėjo pečiais, o tėtis tik sukrizeno.

"Jei nori eik dabar paveik kažką, pailsėk, o paskui ateik po penkiolikos minučių." tėtis šyptelėjo ir akimis pažiūrėjo vienas į kitą lyg kažką slėptų nuo manęs.

*
"Pas tave atėjo." mama nusišypsojo įėjusi į mano kambarį. "Neklausk kas, tiesiog ateik ir pažiūrėk." ji šyptelėjo ir dingo iš mano kambario.

"Labas, mažute." duslus balsas pasiekė mano ausis. Vaikino rankos apsivijo mano liemenį ir jį šiek tiek spustelėjo.

Netrukus apsisukau į jo pusę ir užšokau ant jo kojomis apsivydama jo liemenį, o rankomis kaklą.

Zayn čia ir aš turiu jam viską papasakoti.

*****

BE NUOMONIŲ NEBUS NAUJOS DALIES!!

OMFG.. Man tokia koma:d dabar yra 04:33a.m. ir mždg aš ką tik namo grįžau xdd po tų veiklų su ispanėm grįžau namo ir variau pusseserės pasveikint ir nuėjau įdaviau dovaną liepė man išgert ( buvo šlykštu. Labai xd ). Žodžiu ir paskui variau į draugės vaiko krikštynas, tai su vaikinais beveik visą laiką prabuvau ir su tuo vaiku, o dabar grįžau namo - visi miega xd keista kažkaip xdd

-kɑɾɾվ.

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now