ԵɾվՏ

3.2K 93 0
                                    


Po ryto nuotykių Zayn išvažiavo į darbą, o aš persirengusi išėjau į miestą. Nors manęs ir ieško, tačiau aš esu 'pasikeitusi'. Iš tiesų 'pasikeičiu' prieš išeinant kazkur viešai, pavyzdžiui į miestą ar į parduotuvę.

Mano praeitais metais buvę ilgi, rudi plaukai dabar yra juodi ir nukirpti šiek tiek aukščiau pečių, akys kurios kažkada buvo mėlynos dabar buvo - samanų žalumos. Įsivėriau nosyje auskarą, ant kulkšnies pasidariau mažą tatuiruotę kurioje buvo pavaizduotas inkaras, o tatuiruotėje esančioje ant riešo buvo pavaizduota širdis perverta strėle.

Įėjau į parduotuvę ir pasiėmusi vežimėlį pirmiausia pradėjau krauti labiausiai reikalingas prekes, o paskui pradėjau dėti visokius menkniekius kurių maniau prireiks.

Nuvažiavau prie kasos ir peržvelgiau viską kas buvo pas mane vežimėlyje. Nuo vištienos iki guminukų. Aš nemanau, kad pas Zayn į spinteles viskas tilps, tačiau, manau, kad kažkaip sutalpinsiu.

Sumokėjusi už prekes grįžau namo ir sudėjusi viską į jų vietas išėjau vėl, nes tikrai nesiruošiu kiurksoti namie, kai lauke gražu ir aš galiu nusipirkti drabužių.

Įėjau į pirmą pasitaikiusią drabužių parduotuvę ir prisirinkusi drabužių išėjau jų matuotis. Iš visų jų pasiėmiau juodus per kelius plėšytus džinsus ir su megztukus. Vieną paprastą kreminės spalvos, o kitą adidas kuris nedengė mano pilvo.

Apvaikščiojusi visas parduotuves nuėjau į kavinę nusipirkti kavos ir atsisėdau prie staliuko su savo puodeliu.

"Labas, mažute" Zayn nusišypsojo su savo draugais atsisėsdamas prie manęs.

"Labas, Zayn" nusišypsojau pabučiuodama jo lūpas ir pažiūrėdama į akis.

Niekada nenorėjau susipažinti su Zayn draugais todėl nelaukiau dabartinio momento. Aš niekada nemėgau žmonių keista, kad pradėjau draugauti su Zayn, kai visus atstumdavau.

"Čia Harry, Mike" Zayn rodė pirštais į vaikinus. "Na, o čia Jake" jis nusišypsojo parodydamas į vaikiną kuris ką tik klestelėjo ant kėdės prieš mane. "Aš juos ir dar kelis draugus, bei jų merginas pakviečiau šįvakar pas mus, jei tu nieko prieš" jis nusišypsojo, o aš tik linktelėjau pritardama. Man ši idėja nepatinka.

Zayn su draugais išgėrė kavos ir parvežė mane namo, bei padėjo parsinešti maišus su drabužiais į kambarį.

"Eik susitvarkyk, o aš paruošiu vakarienę" Zayn sumurmėjo man į lūpas ir jas sulietė. "Nepamiršk, kad prie jų gali būti tuo kuo esi. Tikrąja Stephanie." jis dar kartą sumurmėjo ir šįkart jį pabučiavau aš.

"Gerai" šyptelėjau viena ranka apsikabinusi jo liemenį, o kita prisitraukiau jį link savęs paėmusi už jo maikės.

"Nedaryk taip, nes kitu atveju aš tave padarysiu ant virtuvinio stalo, mažute" jis dusliai ištarė, kai aš savo rankas įvėliau į jo plaukus ir juos pavėlusi - papešiau.

"Kada nors, tėveli" nusišypsojau suglausdama mūsų lūpas ir užšokau ant jo liemens.

***
Tebūnie šiandien paskutinė dalis tokia rami:dd

-kɑɾɾվ

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now