2 kҽԵմɾíօӀíkɑ

821 46 11
                                    


*Zayn*

Tuo metu, jaučiausi ypatingas visomis prasmėmis, tačiau Stephanie vis vien nesuprato kaip, tai, atsitiko.

"Bet, Zayn, juk mes visuomet naudojom apsaugas, taip?" ji paklausė manęs pažiūrėdama man į akis.

Šyptelėjau merginai nusijuokdamas "Na.." ir ji švelniai trenkė man per krūtinės raumenis ir pabučiavo.

"O dabar einam, aš noriu vėl valgyti." ji nusišypsojo ir susitvarkiusi visus nėštumo testus išsitempė mane į virtuvę. "Man patiko tavo gaminta vištiena." Stephanie įsidėjo gabaliuką vištienos sau į burną ir sukramčiusi nurijo.

Sėdėjom su Stephanie svetainėj žiūrėdami filmą. Na, tiksliau ji buvo susikaupusi ties filmu, o aš - ties ja. Vis dar negalėjau patikėti tuo, jog ji laukiasi, jog ji nešioja savo ir mano meilės vaisių.

Visuomet galvojau, jog sužinojęs, jog mergina laukiasi supyksiu, išeisiu, liepsiu pasidaryti išvalymą ar kažką panašaus ir niekuomet nepagalvojau, jog kažkada pats specialiai neužsidėsiu apsaugos, tam, kad mergina kurią myliu lauktųsi. Viskas kas dabar liko - vesti ją.

"Gali paduoti mano telefoną? Man skambina." ji šyptelėjo parodydama į telefoną esantį šalia manęs. Pažiūrėjęs, jog skambina Lucy įteikiau jai telefoną ir ji atsistojusi atsiliepė.

"Ko norėjo?" pažiūrėjau į merginą kuri vilkosi striukę ir sportbačius. "Kur tu eini?" paklausiau jos dar vieno klausimo ir neiškentęs atsistojau. "Aš tave nuvešiu." pavarčiau akis ir, kai mudu išėjom į lauką įlipom į automobilį.

"Lucy sakė, jog Jake grįžo namo." Steph nuryjo gerklėje susikaupusį gumulą. "Ir prašė, jog mes atvažiuotume." ji giliai įkvėpė.

"Gerai." šyptelėjau pažiūrėdamas į ją. Ji tokia graži ir tokia nepakartojamai žavinga.

"Zayn, ar galim jiems dar nieko apie mažąją širdutę po mano širdim nesakyti, gerai?" jaučiau kaip ji pažiūri į mane, tad taip pat į ją pažiūrėjau.

"Žinoma." nusišypsojau sulaukdamas šypsenos ir iš Stephanie.

Kai išlipom iš automobilio supyniau mūsų rankų pirštus ir pradėjom eiti link Lucy ir Jake namo durų. Stephanie labai jaudinosi, tačiau aš suspaudžiau jos ranką, lyg duodamas jai užuominą, jog ją visuomet palaikysiu.

"Labas!" Lucy sucypė šokdama į Steph glėbį. "Žiūrėk!" ji atsitraukusi dar kartą sucypė ir parodė Stephanie auksinį žiedą.

"Niekše." sukikenau pamatydamas Jake sėdintį svetainėje. "Kodėl nepasakei, kad piršiesi Lucy?" paklausiau vaikino atsisėsdamas prieš jį.

"Nežinau, tiesiog norėjau veikti greitai." Jake truktelėjo pečiais ir nusišypsojo.

"Dabar turėsiu pirkti Stephanie geresnį žiedą negu tu nupirkai Lucy." nusijuokiau pavaidindamas, jog braukiu ašarą nuo skruosto.

"Leyre su Steve tuoj atvažiuos, o kiti atvažiuos tik po valandos." Lucy nusišypsojo pranešdama naujieną.

"Gerai, mieloji." Jake nusišypsojo ir pažiūrėjo į mane. "Einam parūkyt?" jis pažiūrėjo į mane, tad mes nieko nelaukę išėjom į lauką.

"Stephanie laukiasi." tariau sulaukdamas rimto Jake žvilgsnio. Godžiai įtraukiau nuodingų dūmų į plaučius ir po kelių sekundžių juos išpūčiau.

"Ką? Ką tu darysi su grupe? Ką ji darys su savo karjera?" jis paklausė prisėsdamas ant laiptų.

"Aš paliksiu grupę, o ji.. ji nežinau. As noriu, kad ji ir toliau tęstų, tai, tačiau aš matau, jog, tai, jai nebeteikia džiaugsmo. Aš labai noriu jai pasipiršti, nes nebenoriu jos paleisti. Supranti?" paklausiau ir sulaukiau tik Jake linktelėjimo. "Absoliučiai nieko nesakyk niekam. Netgi Lucy, gerai?" paprašiau nuleisdamas akis į ranką tarp kurios pirštų buvo cigaretė.

"Gerai." jis sukikeno ir patapšnojęs man per petį atsistojo.

"Labas." išgirdęs merginos balsą apsisukau ir įsitikinau jog, tai, Stephanie. "Ką veiki?" ji paklausė atsisėsdama ant laiptų prie manęs.

"Nieko." nusišypsojau ir baigęs cigaretę įsisiurbiau jai į lūpas. Mūsų lūpos judėjo vienu ritmu ir, tai, buvo nepakartojama.

"Aš noriu namo. Persirengti ir tuomet vėl atvažiuosim čia, gerai?" ji paklausė ir aš tik linktelėjau.

Pranešęs, kad mes tuoj grįšim su Stephanie įlipau į automobilį ir jį užvedęs nurūkau į mūsų butą. Vos iėjom į butą buvau priremtas prie sienos.

Mergina savo kūną buvo prispaudusi prie manojo, o lūpas prie mano lūpų. Netrukus apsukau mus ir šįsyk jos nugara buvo atremta į sieną.

"Baik, nes aš bijau pakenkti vaikui." sukikenau ir pakštelėjęs, jai į lūpas atsitraukiau.

"Ne, viskas gerai. Aš noriu to ir tu tikrai nepakenksi." jis sugavo mano ranką ir atsuko mane į save.

*Stephanie*

Juodaplaukis lėtai įėjo į mane. Jis vis dar saugojo mane nuo bet ko. Jam net pasimylėti su manimi atrodė taip lyg jei mes pasimylėsim aš prarasiu vaiką.

Zayn judėjo manyje stengdamasis neužgauti manęs kas man tikrai spėjo įgrysti.

"Greičiau!" sudejavau ir tuomet supratau, jog jis manęs tikrai nebeplanuoja saugoti.

Jis judėjo manyje greitai ir grubiai kas iš tiesų varė iš proto. Netrukus Zayn atsitraukė nuo manęs ir judėjo toliau, tačiau buvo kiek toliau nuo manęs. Dejuodama žiūrėjau jam į akis ir netrukus jis sulietė mūsų lūpas.

Dar keli jo įėjimai ir jis krito ant manęs. Buvo tikrai nepakartojama. Suliečiau mūsų lūpas jį pabučiuodama, o kai mums pritrūko oro mes atsitraukėm.

"Myliu tave." išgirdau vaikino žodžius nuo kurių nusišypsojau ir išlipusi iš lovos apsivilkau švarius drabužius.

"Aš tave irgi myliu." nusišypsojau juodaplaukiui apsirengus kitus drabužius taip pat.

*******

Šita dalis tokia pievaaa xd

Be nuomonių nebus naujos dalies!! ((((: ♥

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now