ɑšԵմօղí

2.1K 73 3
                                    


"Ateik nusifotografuosim." Zayn tarė klestelėdamas šalia manęs ant sofos ir savo delną uždėdamas man ant šlaunies.

"Kur?" sukrizenau ir Zayn ranką perkėliau šiek tiek aukščiau priversdama jį pakelti antakį.

"Koridoriuj - prie veidrodžio arba tuolete." jis sukrizeno ir mane pabučiavo.

"Žinai, man nesvarbu." nusišypsojau ir pabučiavau jį.

Savo rankas įvėliau į jo plaukus, rankomis paėmiau jį už skruostų. Paskui atitraukusi rankas nuvilkau jo maikę. Paskui pašalinau jo kelnes ir apatinius. Vaikinas suurzgė ir greitai pašalino visus drabužius nuo mano kūno. Tuomet užsidėjo prezervatyvą.

"Aš noriu ko nors naujo." šyptelėjau stebėdama kaip vaikinas pakelia antakį. "Aš noriu štai to." nusišypsojau šelmiška šypsena ir atsigulusi ant pilvo išsiriečiau šuniuko pozai.

"Tu mane stebini" Zayn nusišypsojo ir savo rankomis suėmęs mano užpakalį jį patraukė į šonus ir įėjo į mane. Mano lūpas paliko gili, bei garsi dejonė, kai jis nenustojo judėti manyje. Jis savo rankomis minkė mano krūtis versdamas mane dejuoti dar stipriau ir daugiau nei prieš tai. Jo judesiai vis greitėjo ir galiausiai kaire savo ranka jis prispaudė mano nugaros apačią prie sofos ir sulėtinęs savo judesius juos pagilino. Po kiekvieno jo įėjimo į mane pro užpakalį mano lūpas palikdavo dėjonė. "Nagi, ateik pas mane." jaučiau kaip jis nusišypso ir po kelių jo iėjimų mes abu pasiekėme orgazmą.

"Manau, kad tau derėtų susitikti su mama." Zayn tarė, kai mudu valgėme vakarienę.

"Aš bijau, kad ji privers mane grįžti ir palikti tave." liūdnai ištariau atsignybdama Zayn kepto kepsnio ir įsidėdama jį į burną.

"Juk žinai, kad niekas mūsų neišskirs, nes aš tave tikrai myliu ir daryčiau viską, kad tik viskas būtų gerai ir, kad mes būtume kartu. Aš myliu tave, Steph." jis tarė pakėlęs akis į mane.

"Aš irgi tave myliu, Zayn." nusišypsojau ir pavalgiusi nubėgau pakeisti kortelės. Ją pakeitusi paskambinau į tėvų namus.

"Labas, Stephanie." jaučiau kaip mama nusišypsojo, todėl tą patį padariau ir aš.

"Labas. Žiūrėk, ar vis dar nori susitikti?" paklausiau jos vildamasi išgirsti teigiamą atsakymą.

"Taip, mieloji, taip." išgirdau jos kūkčiojimą. Ji verkia? "Verkiu iš laimės." ji sukrizeno priversdama mane atsipūsti.

"Gerai." perbraukiau ranka per plaukus. "Rytoj 'Starbucks' kavinėje esančioje didžiajame prekybos centre." tariau ir nieko nelaukusi nutraukiau mūsų pokalbį antrą kartą. Padariusi viską kaip anksčiau išėjau pas Zayn.

"Na ir kaip?" jis paklausė manęs pakėlęs abu antakius ir išpūtęs akis.

"Mes susitarėm." sucypiau ir puoliau jam į glėbį. "Aš džiaugiuosi ir jaudinuosi. Rytoj, didžiajame prekybos centre 'Starbucks' kavinėje." dar kartą cyptelėjau ir apsikabinau juodaplaukį.

"Šaunu." jis nusišypsojo ir prisitraukė mane ilgam, bei aistringam bučiniui. Savo delnus jis uždėjo man ant skruostų ir jų neapleisdamas bučiavo mane toliau. "Einam nusifotografuoti." Zayn nusišypsojo ir nutempė mane prie veidrodžio esančio koridoriuje.

Zayn apkabino mane per liemenį ir prisitraukęs sumurmėjo kažką panašaus į 'nusišypsok, mažute' nuo ko aš išsišiepiau ir jis mus nufotografavo. Paskui aš jį pabučiavau ir jis, tai, taip pat nufotografavo.

"Nepyksi jei aš važiuosiu susitikti su vaikinais, o pas tave atvažiuos Lucy ir Amy?" jis paklausė manęs žiūrėdamas man į akis.

"Žinoma. Viskas gerai. Važiuok, bet jei susimesi su kokia nors mergina, tiek tau, tiek jai bus labai blogai." nusišypsojau patikindama jį, kad aš nejuokauju ir, tai, tiesa.

"Gerai, mažute." jis pabučiavo mane ir atsitraukęs nuėjo susitvarkyti šukuoseną.

"Ką tu čia pasidarei?" pradėjau juoktis jam išlindus iš tuoleto. Jo plaukai buvo tikrai labai negražiai suversti į šoną. Priėjusi prie jo įsisiurbiau jam į lūpas ir pirštus įvėliau į jo plaukus. Atsitraukusi nuo jo dar šiek tiek pavėliau jo plaukus ir apkabinusi veidą paslėpiau jo kaklo įlinkyje.

***
Biški trumpa ir biski dirty:d gal vakare arba naktį įkelsiu dar vieną:d

-kɑɾɾվ ××

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now