2 ԵɾվՏ

874 59 20
                                    


"Nieko aš tau nerodysiu. Jei kažkuo sirgau ar kažką sau dariau, tai, yra mano reikalas, o ne tavo." pavarčiau akis ir nusukau jas į girtus, šokančius draugus.

"Nesvarbu." jis tarė ir tuomet stiprus vėjas persmelkė mano kūną. "Tau šalta." jis tarė nusiimdamas savo megztinį ir paduodamas jį man.

"Negaliu jo iš tavęs paimti, nes tuomet šalta bus tau, o kalta jausiuosi aš." sumurmėjau ištiesdama atgal jam jo megztinį.

"Arba mes jį galim pasidalinti." jis pakilnojo antakius, o aš vėl pavarčiau akis.

"Ne, Zayn, nes kiek pamenu čia tu mane atstūmei dėl savo narkotikų." tariau ir supykusi nusisukau nuo vaikino.

"Einam toliau. Aš noriu su tavim pasikalbėti." jis tarė atsistodamas ir aš jam linktelėjusi atsistojau taip pat ir pradėjau sekti paskui jį.

"Zayn, aš tikrai neturiu nieko blogo prieš tave, tiesiog dabar tikrai labai durnai atrodo, kai tu prieš beveik šešerius metus atstūmei mane dėl kokaino ir žolės." tariau pažiūrėdama jam į akis.

"Man neįdomu." jis tarė. "Aš žinau, kad aš padariau klaidą, tačiau mes juk iš jų mokomės, taip?" jis pažiūrėjo man į akis ir ranką padėjo man ant peties.

"Tu mane sumušei." tariau ir jis pažiūrėjo į mane persigandusiu žvilgsniu. Netrukus jo akys pašviesėjo.

"Kur?" jis paklausė pažiūrėdamas į mane ir aš paėmiau vieną jo ranką uždėjau ant skruosto ant kurio kažkada buvo mėlynė ir ant pilvo. "Oh, aš nežinojau to. Tikrai labai atsiprašau." jis tarė. "Kaip sekėsi su vaikinais Niujorke?" juodaplaukis paklausė manęs bandydamas užmegzti pokalbio temą tarp mūsų.

"Turėjau tik vieną vaikiną su kuriuo išbuvau dvi savaites ir tuomet mes išsiskyrėm." trūktelėjau pečiais. "O tau su merginomis?" paklausiau jo ir jaučiau kaip jis giliai įkvepia ir iškvepia.

"Neturėjau nė vienos merginos ir nė vienų lytinių santykių per tuos metus, nes tu niekaip neišėjai iš mano galvos, mieloji." jis tarė priversdamas dar kartą drugelius skraidyti mano pilve.

"Oh, tai šaunu." netikrai nusišypsojau nežinodama ką pasakyti.

"Tai tu dabar pasiliksi čia visam laikui?" jis paklausė manęs atsisėsdamas ant žolės ką netrukus padariau ir aš.

"Ne, po dvejų savaičių išvažiuoju. Tuomet laukia turas ir dar visokios nesąmonės." tariau ir pažiūrėjau į vaikino neįskaitomą veido miną.

"Ohh." jis atsiduso ir pakėlęs akis pažiūrėjo į dangų.

"O, štai kur jūs." girta Leyre netrukus pasirodė prie mūsų. "Miegosit šiąnakt vienoj lovoj." ji mirktelėjo ir apsisukusi nuėjo.

"Aš nesupratau kas čia nutiko." jis sukrizeno priversdamas drugelius vėl šėlti mano pilve.

"Yeah." nusišypsojau ir atsiguliau ant žolės. "Visi tokie pasikeitę. Visi paaugę. Net gi Leyre jau trisdešimt dveji." liūdnai šyptelėjau, tačiau vis vien buvau nustebusi.

"Kaip jauteisi Niujorke ir kaip jautiesi čia?" Zayn po kelių minučių tylos paklausė atsiguldamas ant žolės šalia manęs taip pat.

"Aš? Aš jaučiausi išnaudojama, nemylima ir viena." sumurmėjau. "O čia, čia nesu viena, nesu išnaudojama, tačiau vis vien nesijaučiu mylima." tariau pažiūrėdama kaip jis pasikelia ir palinksta virš manęs.

"Aš tave priversiu pasijausti mylima." jis savo dusliu balsu ištarė man į ausį ir atsitraukęs atsistojo. Po to ištiesė man ranką padėdamas atsistoti.

Ryte sėdėjome visi lauke ir gurkšnojome kolą. Sėdėjau prie Zayn nors, tai, ir atrodė labai keistai tiek mano, tiek tikriausiai kitų atžvilgiu. Bet nesvarbu.

"Aš manau, kad galėtume kažkur važiuoti, nes čia tikrai labai nuobodu dienomis. Nebent planuotumėmės kažką vakarui." Amy atsiduso, o Leyre pavartė akis nuo jos žodžių.

"Tai visuomet viskas dienom nuobodu." ji sumurmėjo pažiūrėdama į ją piktai.

"Na taip, nes man nėra trisdešimties ir naktimis prasideda tikras gyvenimas." ji kandžiai ištarė sakinį ir netrukus Leyre nusišypsojo.

"Štai kodėl mes geriausios draugės." ir po šių Leyre žodžių jos pradėjo juoktis.

Kol jie visi tarėsi ką nuveikti šiandien dieną ir vakare aš atsistojau ir nuėjau į savo ir Zayn namelį. Zayn iš tiesų pasikeitė. Šiąnakt nemiegojo su manim vienoj lovoj nors, tai ir buvo vienintelė lova visame namelyje jis vis vien miegojo ant grindų, o ryte kai paklausiau kaip miegojo atsakė, jog labai gerai.

Atsiguliau į lovą ir apsiklojusi bandžiau pamiegoti, tačiau veltui. Kažkas stipriais ir garsiais žingsniais įėjo į namelį ir ėjo link mano lovos. Išsigandusi pasislėpiau po kaldra ir stengiausi nejudėti. Kai nieko nebegirdėjau lengviau atsipūčiau, kai pamačiau, jog tai buvo Zayn.

"Oh, tai tik tu." tariau atsipūsdama dar kartą.

"Taip, čia tik aš." jis nusišypsojo. "Galiu šalia?" jis paklausė pažiūrėdamas į kitą lovos pusę kuri buvo laisva. Na, toje pusėje vertikaliai buvo padėta pagalvė.

Taip pagalvę pasidedu jau penkerius metus kaip dauguma mėgsta sakyti beveik šešerius. Kartais naktimis, kai būna sunku užmigti apsikabinu pagalvę ir įsivaizduoju, jog tai Zayn, tačiau dabar to net nebereikia įsivaizduoti.

Gulėjau atsukusi jam nugarą ir jau beveik miegojau, kai pajaučiau vaikino ranką apsivejant mano liemenį ir, tai, kaip buvau pritraukta prie jo šiltos krūtinės.

"Manau šiandien visą dieną ir visą vakarą būsim dviese, nes jie išvažiuoja į kažkokį koncertą. O jei lieki tu, lieku ir aš." jis nusišypsojo man į plaukus. Jaučiau tai.

Manau tuo metu mano jausmai jam sustiprėjo labiau.

******

Huh, rimtas reikalas čia su tuo antru sezonu xd

BE IŠSAMIŲ NUOMONIŲ NEBUS NAUJOS DALIES!!

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now