ժҽѵվղíօӀíkɑ

1.3K 66 13
                                    


Zayn pakėlė mane ant savo rankų ir nešė link vandens, kol aš cypiau jam į ausį. Netrukus už savęs išgirdau dar kelių merginų cypimus. Apsigręžusi pažiūrėjau į Jake kuris nešė Lucy, Tim kuris nešė Amy ir Niall kuris tempė Lily. Ta prasme, tiesiogine to žodžio prasme tempė, kol blondinė spardėsi, cypė ir rėkė kaip jo nekenčia.

"Aš tikiuosi, kad kai mes susituoksim tu tokia nebūsi." Zayn pradėjo juoktis suglumindamas mane ir supratęs, kad man visiškai nelinksma pažiūrėjo į mane keistu žvilgsniu.

Jis galvoja apie savo ateitį su manimi? Aš džiaugiuosi tuo, bet nenorėjau to sužinoti dabar, tai, kažkaip paveikė mane. Dabar mano nuotaika nebebuvo tokia, kokia buvo prieš atvažiuojant.

"Aš atsiprašau. Nenorėjau to pasaky-." nutraukiau Zayn pabučiuodama jį. Aš laiminga dėl to. Ir noriu to.

"Viskas gerai. Aš džiaugiuosi. Ir pati tikiuosi, kad nebūsiu tokia kaip Lily." pradėjau juoktis atsitraukusi nuo jo. "Aš laiminga, kad tu galvoji apie ateitį su manimi." nusišypsojau ir pakštelėjusi jam į lūpas pajaučiau kaip esu nuleidžiama.

"Aš tavęs nekenčiu!" Lily sucypė išlipusi iš vandens. Niall atbėgo prie jos norėdamas apsikabinti, tačiau ji tik atsitraukė.

Lily - ji yra tikrai žema. Jos plaukai blondiniški ir yra iki jos užpakalio. Kaip ji sakė, tai ji yra beveik visada pikta, nors atrodo labai miela. Jos akys yra labai žydros ir ji pati yra labai šviesios odos. Su Niall ji yra kartu keturis metus ir ji pasakojo, kad jie visada pykstasi, o paklausus kodėl jie neišsiskiria jei pykstasi, ji atsakė, kad, tai, juos ir suartina.

"O ne!" Niall suvaidino Drama Queen priversdamas mane pradėti juoktis.

Kol merginos rengėsi aš sėdėjau prie Zayn. Kol kalbėjau su Sarah jaučiau Zayn delną sau ant šlaunies.

"Zayn, arba patrauk tą ranką, arba aš tave išprievartausiu." sumurmėjau pažiūrėdama jam į akis, kol Sarah stumdė Josh.

Josh jau labai senai patinka Sarah, tačiau ji sako, jog jis jai nepatinka, nors žinau, kad yra kitaip. Tas jos žvilgsnis į jį, tai, kaip ji į jį žiūri, kai jis kalba su Ine kuri yra tikra kalė šitam squad'e ( būryje ). Žodžiu, Sarah yra dvidešimt penkerių. Jos plaukai tamsios rudos spalvos ir natūraliai garbanoti, o akys samanų žalumos, tai, ją verčia labai gražia.

"Nagi, einam. Aš noriu tavęs. Tu su tuo savo balsu.. kai kalbi, kai dainavai... tu mane taip užvedei, kad dabar aš tavęs noriu labai stipriai, mažute." jis sumurmėjo man į ausį priversdamas nuryti gerklėje susikaupusį gumulą.

"Paskui, Zayn, paskui." šyptelėjau pabučiuodama jį.

Aš džiaugiuosi, kad tik aš viena galiu jį priversti šitaip pasijausti. Šitaip.. kaip niekas kitas jo nepriverčia.

"Mes grįžom!" Amy sucypė, kol Lily tik pavartė akis. "Niall, net nebandyk kažko sakyti. Ji vis dar pyksta ant tavęs." Amy nutraukė Niall mintį.

"Visi žinom, kad jie naktį pasimylės ir viskas bus kaip visada. Gerai." Zayn nusišypsojo ištaręs sakinį priversdamas visus nusijuokti.

"Yeah." Scott sumurmėjo sukrizendamas ir pradėjo kepti dar vieną zefyrą.

Lucy atsisėdo ant Jake kelių ir pradėjo kažką pasakoti. Jake visada šypsojosi kaip ir Lucy. Jie atrodo taip mielai kartu.

"Kiek valandų?" paklausiau peržvelgdama visus. Vieni jau miegojo, nes arba buvo pavargę, arba - padauginę. Kiti nusišnekėjo girti vos nemiegodami, o treti, tokie kaip aš - kepė zefyrus. Mano tipo žmonių nebuvo daug. Vos keli, tačiau, tai, buvo labai gerai.

"Jau greit trečia valanda ryto." Niall tarė pažiūrėdamas kaip Lily jau beveik miegojo jo glėbyje. "Ir mes jau einam miegot, nes Lily miega. Labanakt." Niall atistojo paimdamas blondinę nuotakos stiliumi ir nešdamas į kažkokį namelį. Esmė tame, kad aš net nežinau kuris namelis mano ir Zayn.

"Zayn, noriu miego." sumurmėjau nusižiovaudama ir kartu su juo atsistojau.

Zayn įvedė mus į namelį ir įjungęs šviesą privertė mane apsižvalgyti. Šio namelio sienos buvo melsvos. Lempos puikiai visa, tai, apšvietė priversdamos mane pasigrožėti vaizdu. Šis namelis buvo nelabai didelis, tačiau labai jaukus.

Savo rankomis apkabinau Zayn kaklą įsisiurbiau jam į lūpas. Mūsų lūpos sinchroniškai judėjo, o jo liežuvis visuomet masažavo manąjį. Netrukus jo rankos atsirado ant mano skruostų ir jis dar labiau prispaudė mane prie savęs nenorėdamad palikti jokios tuščios vietos tarp mūsų.

Zayn lėtai atsikratė mano drabužių kaip ir aš atsikračiau jo išmėtydama po visą kambarį. Į ranką paėmiau jo draugužį ir pradėjau jį smaukyti, priversdama Zayn leisti dejones ir keiksmus. Jam pasiekus viršūnę atsitraukiau ir tuomet jis nuo mano centro savo liežuviu keliavo link mano krūtų. Nenutraukdamas darbo savo liežuviu jis savo priekiniais dantimis sukando mano spenelį išprašydamas aimanos iš manęs.

Vaikinas atsigulė ant kilimo ir aš su jo draugužiu įėjau į save. Jis savo rankomis suėmė mano liemenį ir pradėjo mane kelti aukštyn - žemyn. Po kelių akimirkų jis mus apvertė ir pradėjo labai grubiai mane dulkinti. Tai, buvo nesvarbu, nes malonumas ir tie šiurpuliukai buvo - neapsakomi. Jam užbaigus jis nulipo nuo manęs ir nunešė į lovą.

Palindau po kaldra pradėdama jam čiulpti kaip tąsyk - Taylor. Iš pradžių, tai, dariau neskubėdama ir grūdau jo nelabai daug sau į burną, tačiau po kelių akimirkų leidau Zayn rankoms įsivelti į mano plaukus ir pradėti mane traukti pirmyn - atgal.

Kuo toliau tuo giliau ėmiau jį į savo burną ir kuo toliau, tuo greičiau visa, tai, darėsi. Netrukus mano burna buvo pilna spermos ir aš nieko nelaukusi ją nurijau. Vos nepaspringau, bet buvo verta.

Dėl šito juodaplaukio viskas verta.

*****
Ačiū, kad skaitot ir kaip visada:

BE NUOMONIŲ NEBUS NAUJOS DALIES!!

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now