2 ժҽѵվղí

828 46 11
                                    


Ryte atsikėliau Mike glėbyje. Man galva visiškai neskaudėjo, tiesiog buvo labai karšta jaučiant vaikiną ant savęs. Ne, mes nesimylėjom, tiesiog grįžom į mano tėvų namus ir žiūrėdami filmą valgėm, o paskui jis užmigo ant manęs.

"Kelkis, šikniau." sukikenau bandydama nustumpti miegantį rudaplaukį nuo savęs.

Mike tik kažką sumurma ir pasukęs galvą į kitą pusę miega toliau. Ugh. Sukaupiau visas jėgas, kai išgirdau durų skambutį, todėl nustūmiau rudaplaukį nuo savęs priversdama iškristi iš sofos ir atsikelti.

"Labas rytas, saulele." sukikenau ir atsistojusi nuėjau atidaryti durų už kurių stovėjo Zayn. "Ko?" piktai suburbėjau ir jis tiesiog praėjo pro mane.

"Aš žinau, kad mane išdavinėji. Jane matė tave vakar klube su kažkokiu vaikinu su kuriuo vėliau išėjai. Tad kur jis?" Zayn paklausė įniršęs, tačiau viskas ka aš padariau tuo metu, tai buvo, tai, jog aš trenkiau jam. Trenkiau jam stiprų, garsų ir skaudų antausį.

"Kaip tu drįsti?" suspingu priversdama ateiti Mike ir atsistoti už manęs. "Aš tave iš tiesų myliu, bet tu.. tu sakai, kad mane myli, o paskui sakai, kad turi važiuoti pas savp merginą, o kai pas mane pernakvoja draugas kurio nemačiau sušiktus ketverius metus tu įsiverži į mano tėvų namus ir sakai, jog aš tave išdavinėju!" surėkiu ant jo ir netrukus pajaučiu kaip esu apkabinama Mike.

"Aš jau eisiu, nes jūs turit išsiaiškinti, o paskui tu man paskmabinsi ir viską papasakosi." jis sukikena ir pakštelėjęs man į plaukus išeina.

"Pasakysi kažką, ar tylėsi kaip visada?" paklausiu ir pajaučiu Zayn lūpas ant savųjų.

Mūsų lūpos juda sinchroniškai kartu. Netrukus juodaplaukis savo liežuviu perbraukia man per apatinę lūpą prašydamas įėjimo savo liežuviu man į burną. Netrukus pajaučiu lovos patalus po savo nugara, o po kelių minučių esame abu visiškai nuogi.

Zayn savo dvejais pirštais patrynė mano klitorių ir netrukus įėjo į mane priversdamas mane sudejuoti. Garsiai sudejuoti. Jis judėjo manyje kaip ir pirmą kartą. Lėtai, švelniai ir giliai versdamas mane eiti iš proto dėl tokių jo judesių. Zayn toliau judėjo manyje kartais pagreitindamas, o kartais sulėtindamas judesius kas buvo nepakartojama. Kai galiausiai pasiekiam orgazmą jis mus apverčia ir padaro mane iš nugaros.

"Jei aš nepaeisiu.." pagrasinu jam pirštu ir sukikenusi suliečiu mūsų lūpas.

"Aš noriu, kad tu būtum mano. Ir tik mano." jis taria man į lūpas ir netrukus jas sujungia.

"Bet, Zayn, Niujorkas ir Londonas, tai, du skirtingi miestai skirtingose šalyse." sumurmėjau ir nuleidusi galvą pažiūrėjau į savo rankų pirštus su kuriais žaidžiau.

"Baik." jis subarė mane. Tik aš nesupratau, ar jis nori, jog baigčiau kalbėti apie, tai, kas mus skiria, ar, jog baigčiau žaisti su savo pirštais. "Aš ką nors sugalvosiu." jis sumurnėjo ir prisitraukė mane arčiau savęs. "Viskas bus gerai. Pamatysi." jis taria ir pabučiuoja mano plaukus.

Po pietų Zayn išvažiavo namo perairengti ir, kai grįžo mes išvažiavom į miestą. Liko kelios dienos ir mes privalėsim išsiskirti. Tai slegia.

"Su mumis bus ir mūsų draugai. Gerai?" jis paklausė manęs ir man linktelėjus jis pabučiavo mano lūpas.

Kai susitikom visi pasisveikinom apsikabindami vienas kitą atskirai ir tiesiog kalbėjomės, juokavon ir šiek tiek pavalgę nusprendėm susirinkti pas Jake ir pažiūrėti filmą. Kai pradėjo skambėti Zayn mobilusis jis atsistojo ir palikęs mus nuėjo pasikalbėti. Kai jis grįžo, Zayn buvo susinervinęs ir labai piktas. Ir, tai, man labai nepatiko, tačiau aš prie draugų tylėjau nusprendusi, jog paklausiu jo, kai važiuosim su jo automobiliu pas Jake. Aš tikiuosi, kad nieko rimto, tad jam vėl atsisėdus suspaudžiau jo šlaunį netoli jo pasididžiavimo.

******

Sakiau, kad dar vieną parašysiu, tai ŠTAAAI!!!

BE NUOMONIŲ NEBUS NAUJOS DALIES!!

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now