2 ժѵíժҽšíʍԵ - ժմ

695 37 12
                                    

Vos grįžę iš oro uosto su Zayn nuėjom miegoti. Buvo nuostabu jį jausti šalia. Važiuodami mašina iš oro uosto Floridoje paskambinau gydytojui ir užsiregistravau. Man įdomu kaip laikosi mažylis.

"Princese, manau, kad mes galim užsakyti dovaną Leyre ir Steve. Na, žinai, kokį paveikslą ar panašiai, nes mes nesam nupirkę dovanos, o vestuvės mažiau nei po mėnesio. Manau, mums derėtų susimastyti apie, tai. Jei turi kokių pasiūlymų būtų puiku juos išgirsti, nes mano galva dabar yra itin tuščia." Zayn nusišypsojo, o paskui sukikeno ir mane apsikabino.

"Mes galim padovanoti jiems kelionę." nusišypsojau ir sulaukiau vaikino pakštelėjimo sau į kaktą.

"Tu geniali!" jis nusišypsojo dar kartą. "Tik į kokią šalį?" juodaplaukis surimtėjęs pažiūrėjo į mane.

"Japonija, Kinija, kuri nors iš Korėjų, Indija, Ispanija, Kreta." sakiau šalis žiūrėdama į Zayn akis.

"Taip, na, šitą pagalvosim dar." jis sukikeno ir tuomet aš vėl buvau jo glėbyje.

"Kada tau pas gydytoją?" jis paklausė ir pasiguldė mane ant savęs.

"Rytoj." atsidusau nors iš tiesų džiaugiausi. "Norėsi, kad aš būčiau su tavim?" jis paklausė nusišypsodamas.

"Taip, taip, taip." šypsojausi ir linksėjau. Iš tiesų džiaugiausi, jog jis nori važiuoti kartu su manim. "Kodėl tu taip supykai, kai tas vaikinas ledų krautuvėlėje flirtavo su manim?" paklausiau jo surimtėdama.

"Sakei atleisti seses, todėl dabar saugosiu tave." jis nusišypsojo priversdamas mane pavartyti akis.

"Aš rimtai, Zayn." tariau pažiūrėdama į jį rimtu žvilgsniu.

"Tiesiog, tu mano, supranti? Tu esi mano princesė ir aš tavęs su niekuo nesidalinsiu, nes aš tave myliu ir mylėsiu visada. Suprask, tai." jis tarė žiūrėdamas man į akis.

Jo akys rodė, jog jis sako tiesą, jo veidas buvo be emocijų beveik kaip visą laiką. Aš nesuprantu kodėl jis prie visų yra toks niurzgus ir piktas, tačiau su manim jis tampa kitoks.

Netrukus suliečiau mūsų lūpas ir atsisėdau ant jo kelių kojomis apžergdama juodaplaukio liemenį. Mūsų lūpos judėjo vienu ritmu, o liežuviai pynėsi taip, jog atrodė, kad jie susiriš į mazgą kurio neis išpinti.
Nuvilkau jo maikę ir netrukus jis atsikratė manosios. Jis nukėlęs mane nuo savęs nusivilko džinsus ir nuėmė mano treningines kelnes. Kai likom visiškai nuogi jis pasodino mane ant sofos ir praskietė mano kojas. Zayn atsiklaupė ant kelių ir pasilenkė savo liežuviu priliesdamas mano klitorių.
( A\Ž. O DIEVE MANO! SKAITYKIT JEI JAU ESAT SUSITRAUMAVUSIOS VAIKYSTĘ IR ESAT N-18. NORS ŠIAIP - VIS VIEN SKAITYKIT. ((: )
Zayn savo delnais įsikibo į mano kelius, o po to jais braukė link šlaunų ir stengėsi labiau praskėsti mano kojas. Ką aš padariau pati suprasdama ko jis nori. Netrukus Zayn įėjo į mane vienu savo pirštu, o delną priglaudė prie mano klitoriaus.

"Zayn.." sudejavau ir netrukus juodaplaukis pasinėrė į mane savo draugužiu.

Jis judėjo lėtai, tačiau giliai priversdamas mane šnopuoti, dejuoti, bei šūkauti nuo patiriamo malonumo. Viena savo ranka jis įsirėmė į sofą, o kita jis sugriebė mano krūtį, o atleidęs ją po kelių sekundžių į savo burną paėmė mano spenelį.

Juodaplaukis sustojo manyje ir savo liežuviu suko ratus aplink mano spenelį. Po kelių akimirkų jis jį sukando priversdamas mane dar garsiau sudejuoti, nes po velnių aš norėjau, jog jis vėl judėtų manyje ir tuo pačiu norėjau, jog jis ir toliau darytų, tai, ką daro su mano krūtine, nes po galais, tai nuostabu.

Jam atleidus mano krūtinę, jis toliau judėjo manyje ir šiek tiek greitėjo. Netrukus Zayn pasiekė mano g tašką priversdamas mane silpnai surikti iš malonumo. Jam sulėtinus tempą jis giliau ėjo į mane ir jam pabaigus garsiai surėkiau jo vardą.

Mano pilvo apačia ėjo milijonai šiurpuliukų. Nuoga krūtinė vis kilnojosi dar neatsigaudama po tokio nepakartojamo orgazmo, o protas vis dar nesuvokė kas įvyko.

Zayn pakėlė mane ir nunešė į miegamajį, bei atsigulęs šalia manęs mane apsikabino. Vis dar jaučiau šiurpuliukus nuo nesenai gauto malonumo, tačiau taip pat buvau ir labai išvargusi. Laisva ranka, na, ta kuri nebuvo supinta su Zayn ranka nusivaliau prakaito lašelius nuo kaktos ir susiriečiau Zayn glėbyje.

"Aš, manau, jog, tai, buvo geriausias orgazmas kokį kada nors esu turėjęs." Zayn sumurmėjo man į plaukus.

Jo geriausias kartas buvo čia. Dabar. Su manimi. Nejausdama išsišiepiau kaip vaikas gavęs saldainį.

"Myliu tave, Zayn." tariau ir pakėliau galvą pabučuodama jį.

"Myliu tave, Stephanie. Mano princese." jis tarė po bučinio ir nusišypsojo.





*******

IŠKART ATSIPRAŠAU UŽ SUGADINTAS VAIKYSTES! NORIU PASAKYTI, JOG DŽIAUGIUOSI, KAD SKAITOT IR IŠ TIESŲ MAN YRA KAŽKAIP LIŪDNA, JOG LABAI GREITAI TEKS SU ŠIA ISTORIJA ATSISVEIKINTI NORS AŠ PRIE JOS JAU PRISIRIŠAU.

MYLIU JUS VISAS LAAAABAI!

IR TAIP PAT GALIT MAN BET KADA PARAŠYTI Į ASMENINES ŽINUTES!

IR NORIU PASAKYTI, JOG JŪSŲ NUOMONĖS MAN LABAI SVARBIOS. TAD BE IŠSAMIŲ NUOMONIŲ NEBUS NAUJOS DALIES!! ♥

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now