2 trisdešimt - keturi

604 36 4
                                    

Su Zayn važiavom dvi valandas pagaliau pasiekdami savo tikslą. Tai, buvo didelis, erdvus namas su dideliu kiemu.

"Na, mums reikia namo, tai, štai. Manau, šis tiks." juodaplaukis piktai sumurmėjo.

"Kas tau šiandien yra?" paklausiau pažiūrėdama į Zayn kuris tikrai neatrodė labai draugiškai.

"Ugh, Lily buvo su jumis?" jis paklausė atsidusdamas ir netrukus pažiūrėjo man į akis.

"Taip, tačiau kai ji pradėjo sakyti, jog aš turėjau pasidaryti abortą arba nesidulkinti su kuo papuola jei noriu įlysti į suknelę, tuomet ji gavo antausį nuo Wali ir ji jai liepė palikti mus vienas." tariau pavartydama akis.

"Na, o ji mane pabučiavo ir, kai mes su vaikinais gėrėm, aš ir ji..." juodaplaukis užstrigo su savo žodžiais nežinodamas ką daugiau pasakyti.

"Tu su ja permiegojai?" cyptelėjau jausdama kaip mano akyse kaupiasi ašaros.

"Ne, o dieve, ne!" jis tarė susiimdamas už galvos. "Aš galvojau, jog ten tu, tačiau kai paliečiau pilvą supratau, jog ten tikrai ne tu ir atstūmiau ją." juodaplaukis pažiūrėjo į mano akis ir aš dirbtinai nusišypsojusi linktelėjau.

Įėjus į namo vidų prieš mus atsirado gal penkiasdešimt metų perkopusi moteriškė. Jos akys švytėjo, lūpos sudarė plačią šypseną, o ji pati buvo iš ties žema.

Zayn sumokėjo moteriai pinigus už namą ir vos jai išėjus Zayn mane pabučiavo. Mūsų lūpos sinchroniškai judėjo, o Zayn rankos buvo apvyniotos aplink mano liemenį. Iš tiesų, man nepatiko ta mintis, jog jis vos nepermiegojo su Lily, o suprato, jog tai ne aš, o kita mergina tik iš pilvo.

Iš prakeikto pilvo!

Zayn savo rankas apvyniojo aplink mano liemenį ir priglaudė mane prie savęs. Savo kaktą atrėmiau į jo petį ir silpnai sukūkčiojau. Pati nežinojau dėl ko verkiu. Ar tai dėl Zayn, ar dėl naujo namo, ar tiesiog dėl hormonų kankinančių mane.

"Kas blogai?" Zayn sušnabždėjo man į ausį ir galiausiai švelniai suėmęs už pečių atitraukė mane nuo savęs ir pažiūrėjo man į akis.

"Nežinau" dar kartą sukūkčiojau ir apkabinau vaikiną garsiai atsidusdama.

Zayn tik nusijuokė ir pabučiavęs mano kaktą pavadino mane vaiku ir įsisiurbė į lūpas. Jaučiau sūrų ašarű skonį nuo Zayn lūpų. Mano ašarų. Ir tai buvo kvaila. Nemėgau, kai jis bučiuodavo mane tuomet, kai aš verkdavau. Apskritai, nemėgdavau, kai jis matydavo mane verkiančią.

"Aš myliu tave. Labai tave myliu" Zayn sušnabždėjo man į kaklą ir jį pabučiavo.

"Aš irgi tave myliu, Zayn" šyptelėjau nusivalydama ašaras nuo akių ir pažiūrėjau juodaplaukiui į akis.

********

LABAI ATSIPRAŠAU, KAD NUO SPALIO 25 DIENOS NEĮKĖLIAU NAUJOS DALIES, TAČIAU GAVOSI TOKIA NESĄMONĖ, KAD WATTPAD NELEIDŽIA KELTI DALIŲ PER WINDOWS ( SORRY, JEI KLAIDINGAI PARAŠIAU:D ) ĮRENGINIUS, O NETUČIA IŠTRYNUSI IŠ TELEFONO WP JO NEBEGALĖJAU PARSISIŲSTI, TAD ŠIANDIEN FINALLY GAVAU NAUJĄ TELEFONĄ IR DALIS GAUSIT DAŽNAAAI!!!

LAUKSIU NUOMONIŲ! MYLIU JUS LAABAI TIKIUOSI NEPAMIRŠOT MANĘS!

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now