ժѵíժҽšíʍԵ ѵíҽղɑՏ

1.1K 56 23
                                    

BŪTINAI PASKAITYKIT KAS APAČIOJ BUS PARAŠYTA!!

*PO SAVAITĖS*

Zayn su manimi nesistengė susisiekti visą savaitę kas buvo tikrai labai liūdna žinant faktą, kad jis pats dėl to apgailestavo, tačiau aš tikiuosi, jog, tai, nereiškia mūsų santykių pabaigos. Taip, aš pykstu ant jo, bet aš buvau pasielgusi lygiai taip pat. Nors, ko tikėtis. Man šešiolika, jam - dvidešimt dveji. Aš vis dar vaikas prieš jį.

Pakalbėjusi su mama ir tėčiu per Skype nusprendžiau pasidaryti valgyti. Išsiviriau makaronų su sūriu ir daržovių padažu. Pavalgiusi nusileidau į rūsį, nes pagal tėvus, tai jie šį tą atnaujino, kai po mano pabėgimo buvo praėjęs mėnuo.

Atidariau rūsio duris ir įjungiau šviesą. Kai patalpa prisipildė šviesos peržvelgiau ją. O Dieve! Jie įrengė man vietą kur visada jaučiausi saugiai. Tai buvo erdvi balta patalpa su labai gera akustika, daug mikrofonų ir taip. Jie įrengė man įrašų studiją. Mano akys prisipildė ašarų, kai pamačiau savo mažos nuotrauką kurioje turėjau mikrofoną. Pamenu tai.

Tuomet man buvo septyneri. Mama mane buvo užrašiusi į dainavimo konkursą. Vilkėjau ilgą baltą suknelę ir dainavau "Can't help falling in love with you". Paėmusi mikrofoną jį įjungiau ir paspaudusi įrašinėjimo mygtuką. Pradėjau dainuoti tą pačią dainą kaip kažkada konkurse ir kaip tąsyk su Lucy autobuse.

'Wise men say only fools rush in

But I can't help falling in love with you

Oh shall I stay would be a sin

Oh if can't help falling love with you

Like a river floes surely to the sea
Darling so it goes some things are ment to be

Take my hand take my whole life too

Oh for i cant help falling in love with you..'

Užbaigusi šiuos dainos posmelius padėjau mikrofoną ir baigusi dainos įrašymą perklausiau. Iš tiesų džiaugiausi savimi. Niekada nemaniau, kad kažkas ką darau gali būti taip gražu.

"Turi. Tu privalai man, tai, atsiųsti." Lucy sucypė klausydama įrašo pas mane.

"Ne, tai, dar nėra taip kaip noriu aš." sumurmėjau ir sukrizenusi žiūrėjau kaip ji paspaudžia pakartojimo mygtuką.

"Ne, ne, ne. Atsiųsk tai man." ji šypsojosi klausydama. "Aš noriu, tai, turėti šalia savęs visada." ji sumurmėjo ir, kai aš jai persiunčiau įrašą ji nusišypsojo.

"Daugiau tau nieko nerodysiu." apsimečiau supykusia ir pavarčiau akis.

"Nagi, tu turi nerealų balsą. Tai, buvo kažkas tikrai nepakartojamo." ji žiūrėjo į mane rimtu žvilgsniu versdama mane ja patikėti.

"Gerai. Tebūnie. Kaip Zayn?" paklausiau jos prisimindama vaikiną, kai ši tik nusišypsojo.

"Kodėl pati jam nepaskambini ir nepaklausi?" ji sukrizeno. "Rimtai. Paskambink jam." ji nusišypsojo paragindama mane.

"Nes aš buvau ta kuri išėjo." sumurmėjau ir atsistojusi priėjau prie valdymo pulto. "O dabar eik vidun. Žinau, kad nori pamėginti." sukrizenau ir ji sucypusi nubėgo į vidų.

Išlidėjusi Lucy namo įsijungiau "Riverdale". Myliu šį serialą. ( A\Ž. Šiaip rimtai pažiūrėkit kas nesat žiūrėjusios. Nerealus. )

"Labas!" Lily sucypė į telefoną pasisveikindama su manimi. "Gal nori palaikyti man šiandien kompaniją ir prisigert?" ji sukrizeno.

"Žinoma. Atvažiuok pas mane devintą valandą. Tuoj atsiųsiu adresą." nusišypsojau ir atsisveikinusios baigėm pokalbį. Išjungusi serialą šiek tiek apsitvarkiau.

"Labas!" blondinė sucypė. "Tikiuosi nepyksti, kad atsivežiau dar kelias merginas, bet mums šiandien tikrai labai bloga." ji sukrizeno ir aš peržvelgiau merginas stovinčias už jos.

Meghan, Leyre, Sarah, Jade. Na ką gi. Būsim šešios. Hah, šaunu.

"Tai pala, jis pasimylėjo su kita ir tu tiesiog išėjai, kai jis pats tau, tai, pasakė?" Meghan paklausė pažiūrėdama į mano akis. Ji kaip ir aš ar visos kitos jau buvo pakankamai girta.

"Taip." sumurmėjau nuleisdama galvą. "Bet dabar aš to labai gailiuosi, supranti, aš jam pasakiau, kad permiegojau su Taylor. Yeah, jis supyko, bet paskui atsiprašė, o šį kartą jis padarė klaidą ir aš jį atsūmiau." tariau apsiašarodama ir išgerdama visą stiklinę tekilos penktą kartą per šį vakarą.

"Rinkis. Arba važiuoji pas jį dabar, arba pasiskambini jam ir jis atvažiuoja čia, kol tuo tarpu mes minam iš čia." Leyre sukrizeno ir vienoje rankoje pakėlė telefoną kitoje žaislinę mašinytę iš kinder.

"Ji važiuoja." Jade nusišypsojo ir parodė galva Sarah ir Lily kurios išbėgo, o po kelių minučių grįžo su keliais drabužiais. Mano drabužiais. Rengdamasi išgėriau labai daug tekilos ir prieš įlipant į taksi kurį iškvietė Leyre užsiverčiau dar kelis shot'us.

Pasakiusi vairuotojui Zayn namų adresą sėdėjau gale ir visą laiką tylėdama klausiausi fone skambančios lėtos muzikos.

"Dešimt dolerių." taksistas šyptelėjo parodydamas į skaitliuką. Iš piniginės ištraukusi bvidešimtinę daviau ją jam ir sumurmėjusi 'grąžą pasilikit' išlipau.

Pabarškinau į Zayn buto duris vildamasi, kad jis nemiegos. Nors dabar jau pusė keturių ryto. Netrukus išgirdau žingsnius link durų kurios netrukus plačiai prasivėrė. Apsimiegojęs, po trumpikių ir visas susivėlęs juodaplaukis stovėjo prieš mane.

"Ah, tai tu." jis nusišypsojo. "Pasiilgau tavęs, žinai." jis sumurmėjo ir aš nieko nelaukusi šokau jam į glėbį.

"Aš noriu atsiprašyti." sumurmėjau ir netrukus vaikinas atsitraukęs nuo manęs pažiūrėjo į mano akis.

"Tu girta?" jis sukrizeno, o aš palingavau galva į šonus. Kai vaikinas iškėlė antakį nepatikėdamas aš pavarčiau akis ir sukrizenusi pirštai parodžiau, kad gėriau labai mažai.

"Renkis. Einam." greitai tariau jam jį įstumdama į jo kambarį.

"Kur einam?" jis paklausė. "Tu žinai kiek dabar valandų?" jis pradėjo juoktis kol aš tik palinksėjau galva duodama teigiamą atsakymą.

*********
Susitaikė xd

Žodžiu, šiandien pažiūrėjau kada pradėjau rašyti šią įstoriją ir radau datą. Tai buvo 2017.07.11 ir sugalvojau, kad tokiu greitu tempu kaip dabsr keldama dalis tikiuosi pabaigti šią istoriją 2017.08.11 (:

BE IŠSAMIŲ NUOMONIŲ NEBUS NAUJOS DALIES!!

Daddy ; kink  BAIGTAWhere stories live. Discover now