Extra kapitel 1

1.1K 38 27
                                    

Benjamin Adams

"Du vadå?!" Utbrister hon och skrattar till fast att blicken säger att hon vill mörda någon. "Nej! Nej, nej, nej och nej!"
"Jo! Jo, jo, jo och JO!" Svarar Liam åt mig med världens största leende.
"Du är fan inte välkommen!" Utbrister prinsessan tillbaks.
"Det är ert bröllop, såklart jag ska dit!" Svarar Liam med ett roat leende medan han drar upp gylfen.
"Du hade sex på våra inbjudningskort!" Skriker Skyler tillbaks. "Och du!" Blicken hamnar på Maya istället som försöker täcka tröjan över brösten. "Dig ska vi inte ens börja med! Liam? Han kunde man ju gissa sig till, men du?! Jag kommer mörda dig! För helvete! Det känns som jag hamnat i Friends avsnitt 4 på säsong 8!"
"Baby?" Undrar jag långsamt och rör vid hennes arm. "Kom ig-"
"Och du!" Fortsätter hon och pekar med ett farligt nära finger emot mig. "Mr.Vi-låter-de-komma-ändå, jag överväger fortfarande om du är inbjuden eller inte"
"Det är mitt bröllop också?!"
Jag hade tänkt att fortsätta men hennes blick fick mig att dra igen käften snabbare än jag trodde var möjligt. "Kan någon snälla fixa nya inbjudningar?!"
"Ingen kommer märka-"
"NYA!" Skriker hon vidare. "Ingen vill ha din jävla sperma och rövsvett på inbjudningarna, okej?!"
Jag hade funnit detta otroligt roande om det inte var Skyler Fox vi pratade om. Att hon är sönderstressad inför bröllopet är en underdrift. Ärligt talat är jag orolig för att hon ska svimma av snart.
"Jag har redan börjat," börjar Maya och springer ur köket.
Liam som fortfarande har sitt leende på sig istället för en jäkla tröja, ser emot mig. "Och du kommer gifta dig med-"
Vilken annan gång som helst hade jag stoppat Skyler när hon kastar sig på Liam. Men det har hänt dagligen nu, och jag får inte ens ett tack så denna gången låter jag Skyler ge honom en käftsmäll eller två.
Liam som inte var beredd alls griper tag i köksön för att hålla sig på fötter och svingar åt sidan när Sky's hand möter hans kind. "Gash! Du slår för fan hårdare än Maya!"
Prinsessan som i sin tur ger honom för första gången idag ett leende och slår till honom på kinden igen, hårdare. "Älskar dig!"
Jag ler stolt. "Det är min tjej det"
Långsamt vänder hon blicken åt mig. "Kom igen"
"Kom igen vadå?"
"Du ska få mig lugn," svarar hon med en endaste blick som sa allt jag behövde veta.
Tja, jag tackar inte nej till det.
"PMS SKYLER!" Skriker Liam med handen på sin kind. "P.M.S"
Skyler å andra sidan har inte blicken eller hörseln någonstans där Liam är. Istället går hon fram till mig i så rask takt att det inte ens är jag som hinner kyssa henne först.
Jag ler när hennes läppar möter mina. Jag borde vant mig vid dem, så många gånger vi kysst borde jag verkligen det, men jag blir alltid helt bananas av hennes beröring.
Mina händer hamnar på hennes baksida av låren som nästa grej och med ett enda tag har jag burit upp henne i min famn.
Hon har slingrat det där sexiga benen runt mig lika många gånger som jag tänkt på henne (vilket är varje sekund) men ändå tvingas jag stöna till. Helvete, denna kvinnan kommer nog aldrig sluta chocka mig. Hon trycker sig ännu närmare när lätet lämnar min mun och jag biter till henne i läppen. Vad fan gör hon emot mig?!
Med en snurr hamnar hon emot dörrkarmen och det blir hennes tur att flämta till. Och även fast hon vet vad ljuden hon släpper ut gör emot mig; andas hon sådär ansträngd emot mina läppar. Sådär som när hon fick mig i säng första gången. Yep, jag är körd.
Händerna kan jag inte ens hålla borta ifrån hennes ass, utan de klämmer hårt medan läpparna möter hennes igen. Det där fylliga, mjuka läpparna som med bara en beröring kan få ned migknä. Långsamt smeker min tunga hennes läpp, medan hennes händer river i mitt hår. Gah! Hon gör mig galen!
"Det är något jävligt allvarligt fel på er!" Utbrister Liam som säkert klagat under hela tiden, men jag hör bara henne. "Fyfan! Gå upp, nu!"
Med min ena hand pekar jag långfingret åt honom och lägger sedan båda stadigt på hennes ass igen. Med raska steg flyger jag upp för trappan med henne fortfarande slingrades runt mina höfter.
Jag lägger ned henne på sängen långsamt, trots att jag egentligen bara vill kasta henne så ivrigt och hetsat jag kan men det är Skyler Fox vi pratar om. Om jag hade gjort det, skulle vi vara tillbaks på ruta ett.
"Helvete," utbrister jag med min mörkaste röst. "Fan, jag behöver dig nu"
Hon skrattar till. "Jag älskar dig"
"Jag älskar dig," upprepar jag med en suck. "Fan, jag älskar dig sååå mycket"
Hon kysser mina läppar, min kind, och fortsätter ned på min hals. "Kan jag få vara överst idag?"
"Åh," suckar jag medan huvudet tvingas lutas bakåt medan hon kysser mig. "Du förstår inte hur mycket jag drömt om det, men är du säker att du klarar det?"
"Kom igen," suckar hon och skakar på huvudet. "Det gör inte såå ont längre"
"Bara säg till om det blir för mycket," säger jag medan jag snurrar runt oss.
Jag vet att jag egentligen ska vara kille och vilja vara överst. Men bara tanken över att ha henne över mig får mig tänka sjuka tankar.
"Fattar inte ens varför det fortfarande gör ont," mumlar Skyler medan hon kysser mitt bröst. "Maya säger att det inte ens gjorde ont första gången för henne"
"Det," svarar jag medan jag sluter ögonen. "är nog för att Liam's microkuk inte är att ens jämföra med min"
Jag var redan beredd på det skämtsamma slaget jag skulle få på bröstet men ändå tvingas jag överraskat skratta till.
"Snälla.. prata inte om Liam's, du vet," svarar hon och drar av mig tröjan med min hjälp. "Inte en turn on"
"Sorry," ler jag och ryser till när hennes läppar kysser min bara mage.
"Säg till om jag ska slut-"
"Sluta?!" Utbrister jag och skakar på huvudet med ett skratt. "Du får göra vad fan du vill, baby"
Och det var sanningen också. Jag är så upp till öronen kär i henne att jag skulle låta hennes köra på mig med en lastbil utan att ens blinka. Sen hoppas jag att hon inte gör det, men ändå.
"Prata med mig," mumlar jag ansträngd medan hennes läppar är nere vid min byxkant.
"Om Liam, eller vadå?" Retas hon medan hennes fingrar rör vid knappen. "Jag älskar din röst såhär"
"Så här.. ansträngd och mörk?" Undrar jag och ser långsamt ned på henne.
"Mhm," mumlar hon medan jag hjälper henne att dra av byxorna. "Det är en turn on"
Jag ler emot henne. "Du är en turn on"
Det känns inte konstigt för fem öre när jag ligger där naken med henne, trots att hon är fullt påklädd. För detta har hänt så många gånger att ingenting skulle kännas konstigt med henne.
Hon vet precis vad jag gillar och inte, vad som gör mig galen och vad som får det svarta för mig. Gilla, bli galen och svartna är mina tre känslor när hon rör mig. Att det svartnar menar jag bokstavligen, jag försvinner helt. Och även om hon älskar det, är jag livrädd för vad jag kan göra emot henne. Jag menar, se på henne. Jag förstår för fan varför Jasper var så kär i henne och ville göra allt jag får göra emot henne. Kan man ens hålla händerna borta ifrån henne? Förmodligen inte.
"Se på mig," mumlar jag medan hon kysser min höft. "Se på mig"
Hon ser upp och möter min blick med en om inte galnare blick än min.
Tusen tankar for igenom mitt huvud och jag vill göra allt. Jag vill kyssa henne, röra henne, se på henne, överallt. Vore det egentligen så fel? Att kyssa varenda jäkla kvadrat millimeter på hennes vackra kropp?
Jag andas ut. "Snälla, fortsätt"
Hon ler blygt och håller kvar blicken medan hon kysser mig.
Ifall hon överlever natten, kommer jag bli chockad till tusen. Helvete, om jag bara kunde få göra allt jag ville med henne...

Lita på migWhere stories live. Discover now