21 - Jag har en flicka att hitta

1.9K 46 8
                                    

Finnick Donovan

"Leah, smyg tystare!" Klagar jag med ett skratt och Leah skrattar högt. "Sch!"
Leah är som lillasystern jag aldrig fick och jag älskar henne så otroligt mycket. Jag älskar att jag är den som får släppa allting för att Adams behöver ensamtid och därför passa Leah. Jag förstår honom dessutom, han har henne dygnet runt och får uppfostra henne helt själv. När han var elva fick han ett jobb. Jobb som storebror 24 timmar om dygnet. Utan betalt, får jag tillägga. Han fick växa upp och bli pappa ett år senare när deras pappa gick bort. Han har aldrig klagat eller önskat att det var ogjort. Jag har aldrig ens sett Adams sucka eller göra en ledsen min över att passa sin lillasyster.
Det har varit en omställning att Skyler är tillbaka i hans liv. Jag menar; jag och killarna har fått passa Leah mer än någonsin. Men missförstå mig rätt, han skiter inte i Leah och detta är egentligen inget negativt. Faktiskt så är det en positiv sak.
Äntligen lever han det tonårsliv han förtjänar, för snart är han vuxen på riktigt utan att ens hunnit leva och njuta av sitt liv.
Jag tror Skyler är lösningen på det. Jag tror Skyler kan få Adams att leva igen, på riktigt. Men.. jag tror också Skyler är den enda personen som kan krossa honom värre än i hans mardrömmar. Jag kan inte ens förställa mig helvetet som bryter ut här på jorden om Skyler skulle krossa hans hjärta...
"Benji och Skyler!" Utbrister Leah tyst och ser förväntansfullt på mig när vi får syn på dem sovandes i varandras armar. Jag skrattar och nickar instämmande medan jag kort på dem där de ligger i soffan för att lägga ut på Instagram med texten;
"Bro, don't kill me, men seriöst, sötaste jag någonsin sett! :) @/BenjaminAdams @/SkylerFox"

Det tar inte lång tid innan Liam gillat och kommenterat bilden.

@/LiamFknWade
"HAHAHAHAHA OMG ON MY WAY, gör inte ett skit Finnick, jag vill väcka dem!! @/Thomas98 kom igen brorsan, rör på dig! Du ska med ;) #AdamsYou'reSooooDead"

Sekunden efter det trillar ännu en kommentar in.

@/ThomasKnight
"Liam... Är du säker? För det är nog du som är död efter det;) men visst, Finnick gör dig redo, vi är där om 5 :)"

@/FinnickDonovan
"Idioter, inget jag skulle rekommendera ;) men visst, ses snart. Får jag också fråga vad fan ni skrev en chatt i mitt kommentars-fält för?! Nu vet fan hela världen vilka töntar ni är ;)"

"Finnick, varför håller Benji om Skyler? Fryser hon?" Frågar Leah förvånat och lägger huvudet på sned för att studera hennes storebror och nya rumskamrat. "Varför tar hon inget täcke?"
Jag ler. "Jo Leah, så här är det. Ibland när människor gillar varandra och är på myshumör håller de om varandra"
"Så Skyler och Benji är kära?" Frågar Leah och spricker upp i ett väldigt stort leende.
Jag skrattar till. "Yep, det är de säkert"
Att Adams och Skyler är kära i varandra kan till och med en blind se. Eller, ja, jag vet iallafall att Adams gillar Skyler. Annars hade han aldrig gjort som han gjort. Han hade kastat henne i sängen, slitit av hennes kläder och sedan bara följt sina egna behov. Missförstå mig rätt igen, Adams bryr sig om folk och skulle aldrig göra något hon inte velat - men när han mår skit och folk erbjuder sig sin kropp försvinner den där sidan av Adams som tar det försiktigt. Det är en av anledningarna till att han inte älskar med oskulder, eftersom han inte riktigt skulle ge en bra första upplevelse.
Då har han faktiskt respekt för tjejer (även de han inte känner det vi säga) och vill att de ska ge deras oskuld till någon som bryr sig en smula om dem och så det blir speciellare än hans första.
Jag kan inte direkt säga att första gången för mig var så speciell heller, iallafall inte för tjejen. Det var en tjej som jag varit kär i, i vad som känns hundra år, och en dag började hon plötsligt visa intresse. Vilket förvånade mig men jag var för kär och dum för att inse att det var fejk.
Vackra, speciella Zoey. Under ett par veckor hade hon visat intresse, börjat umgås med det gäng jag var med i. Hon satt alltid bredvid mig, kramade mig hela tiden och gulligullade. Tillslut tog jag mod till att bjuda ut henne. Herregud, jag var så nervös! Hon blev överlycklig och slängde sig i min famn och sa att hon alltid väntat på detta. Dejten gick perfekt och det kändes som en sån där oroväckande bra novell-saga-skit. Jag levde i en saga, jag levde lyckligt. Jag trodde allt skulle vara hur underbart och perfekt som helst nu men.. nej...
Det fortsatte ett tag, det gjorde det. Men alla sagor har ett slut, mitt blev olyckligt och innan storyn var slut.
Skolan rullade på och jag skulle dra hem, istället blev jag upptryckt emot väggen av Zoey.

Lita på migМесто, где живут истории. Откройте их для себя