24 - Ett jävligt högt pris på ditt söta, lilla huvud

1.8K 45 1
                                    

Benjamin Adams

Huvudet riktigt både dunkar och bultar när jag vaknar. Halsen bränner och jag får yrsel så fort jag ens öppnar ögonen. Jag svär för mig själv medan jag försöker ta mig upp. Men inte förs då inser jag att någon har armarna runt mig.
"Sky-" börjar jag med avbryter mig själv. Skyler och jag bråkar, inte en chans att hon sover tillsammans med mig efter vårt stora bråk och jag drack mig full. Finns inte på världskartan.
Jag ser på tjejen som ligger bredvid mig innan jag äcklat puttar ned henne på golvet. Hon stönar till av smärta medan jag håller på att spy upp i min mun.
"Ut!" Ryter jag ilsket medan jag sliter åt mig mina boxers. Hon blinkar och ser på mig under det blonda håret. "Ut!" Upprepar jag.
Hon fnittrar. "Åh, vill du inte ha en repris från inatt?"
Jag sväljer hårt. "Dra åt helvete, vad gör du ens kvar här? Du får inte vara här!"
Hennes osexiga min ändras till förvånat. "V-va? Adams," suckar hon och reser sig upp innan hon lägger sig över mig smekandes min mage. "Du vet att du vill"
"Vill att du ska dra? Jo tack som fan, det är jag väl medveten om. Men du verkar inte fatta," morrar jag och puttar ännu en gång bort henne.
"Adams, är det på grund av den där tjejen som-" Börjar hon långsamt och plötsligt får jag panik.
"Vad fan pratar du om?" Frågar jag snabbt.
"Jo, en tjej stack ut härifrån inatt," förklarar hon dumt. Jag tappar andan.
"Skyler? Såg Skyler oss?" Frågar jag stressat. Fan i helvetes jävla skit, vad fan har jag gjort?
"Hon bar på ett barn också," minns tjejen framför mig som om det vore ingenting.
"För helvete, såg dem oss?" Ryter jag ilsket och sliter mina händer i mitt hår.
"Eller hörde," fnittrar hon till svar, innan hon ännu en gång smeker min mage medan hennes ansikte närmar sig mitt. "Du fick mig stöna högre än-"
"Åh, fick jag dig att stöna?" Frågar jag ironiskt innan jag höjer rösten. "Jag bryr mig väl för i helvete inte om dig!"
Hon ryggar tillbaka. "Sluta spela så svår"
Spela svår?! Har stackarn inte ens en enda hjärncell?!
Hennes ansikte närmar sig mitt igen och hon biter tag i min lägg innan hon kysser mig stönades. Jag tar genast min hand på hennes ena kind och puttar hårt till henne åt sidan. Vilket får henne falla ned i soffan igen.
"Jag går och duschar, när-" Börjar jag men tjejen avbryter mig.
"Vill du ha sällskap?" Frågar hon flörtigt och jag tittar äcklat på henne.
"Absolut inte, alltså är du senil eller nått?" Stönar jag tröttsamt. "Jag har bett dig att fucking gå, jag vill inte ha dig här!"
"Såklart du vill," flinar hon. "Du vill glömma den där tjejen som stack i natt"
Idiotiska dumma korkade flicka, har du aldrig lärt dig att inte reta upp en redan förbannad kille?
"Men varför var hon här?" Frågar hon mest för sig själv och fantiserar vidare. "Var hon på besök när du släpa hem mig? Eller vänta, försökte du göra din bästa vän svartsjuk? För att du är kär i henne? Nej, vänta! Nu har jag det! Hon var här för att hon är din syster!"
Jag står trött och blänger på den nakna, korkade tjejen framför mig. Kommer hon någonsin hålla käften? Förmodligen inte.
"Men usch," fortsätter hon och ser äcklat på mig. "Är det inte lite äckligt att vara kär i sin syster? Ni har väl inte haft sex?"
Jag lyfter uttråkat ögonbrynen och gäspar. "Som sagt, jag går och duschar, ensam! Och när jag är klar, ska du vara borta!"
"Ring mig för en repris!" Ropar hon efter mig och jag pekar lång fingret åt henne medan jag joggar upp för trappan.
Jag tvålar in mig extra mycket i duschen efter min natt tillbaks med den där tjejen. Jag känner mig för första gången någonsin äcklad och smutsig efter ett ligg. Och allt är Skylers fel. Jag är inte ens kär i henne, jag vill bara att alla ska veta att hon är min. För tro mig, varken så hon vill de eller inte så är hon min. Och att Jasper nu är hennes pojkvän får mig att må illa, det kommer också dra ned på mitt rykte. 'Bad boyen som förlorade sin flickvän till Jasper!'
Wow, de kommande året kommer vara underbara...
Fuck my life.

Lita på migDär berättelser lever. Upptäck nu