53 - 60 dagar

1.7K 55 17
                                    

Benjamin Adams

2 månader har gått. Två månader.. vad fan är det ens i dagar? 60? Det betyder att det var ungefär 60 dagar sedan jag sist såg tjejen som jag föll alldeles för hårt för.
Hon har inte skrivit.
Hon har inte ringt.
Hon har inte kommit över.
Hon har inte ens visat att hon lever.
Men samtidigt;
Jag har inte skrivit.
Jag har inte ringt.
Jag har inte åkt till henne.
Jag har inte sökt livstecken.

Jag vågar inte. Jag går hellre omkring ovetande om hennes livsstatus, än får reda på sanningen. För ärligt.. jag är livrädd att hon inte längre är kvar.
Så ja, jag är självisk och vill därför inte veta. Det gör mig till en hemsk person, men jag är hellre det än veta att hon, den där förbannande Skyler Fox, är död.
Tänk att veta att jag måste leva hela mitt idiotiskt långa liv utan henne. Nog för att jag trots allt måste det, men tanken på att leva utan henne utan att hon ens är vid liv är ofattbar.
Kanske överlever jag detta, med Skyler i sin ände och jag i min. Kanske att jag kan lära mig att överleva detta.
Jag grät tillslut. Grät, slog sönder hela hennes rum, krossade varenda spegel och skrek så grannen tillslut kom springande för att sedan slänga upp dörren utan som helst en knackning. Det störde mig och fick mig ännu argare. Men jag sa inte ett enda ord om det utan sa bara att allt var okej. Jag hade bara fått ett krossat hjärta.
Då sa hon att hon förstod, såg medlidande på mig och rörde vid min arm. Ännu en gång gjorde hon mig bara ännu mer förbannad.
Leah fick följa med Thomas och Finnick hem medan Liam sitter på golvet och spelar flappy bird medan jag forsätter riva hela Skylers rum.
Om jag inte vore så förbannat förkrossad hade jag slagit till honom det hårdaste jag kan, bara för att han.. ja, bara sitter där! Och sitt förbannade spel medan jag snart river vidare hela huset.
"Vad..- vad gör ni?"
Jag hoppar nästan ur mitt skinn när Sam's röst når mina öron. På tal om den där vid liv - delen.
Borde jag uppdatera henne om att Skyler stack för två månader sedan och jag och Leah sedan dess bott hos Thomas för att jag inte klara av synen av vårt hus. Tills den punkten där jag självklart behövde mer kläder till både mig och Leah, jag stannade då för att slå sönder Skylers rum. Ehm, ja.. frågor på det?
Liam ser uttråkat upp på Sam. "Trodde du var död, eller något?"
I vanliga fall hade jag slagit till honom eller ännu värre, skrattat. Men jag bara ser oberört på Sams reaktion.
"Thomas, lägg ned attityden!" Sam's röst höjs våldsamt.
Liam ser lika uttråkad ut. "Tja, jag är Liam men jag ska hälsa Thomas det"
Sam ser runt i Skylers rum och ser sedan på mig. "Äckelunge, fyfan för dig alltså! Stacy bor här också! Jävla idiot! Du fixar dett-"
"Skyler, och hon har flyttat Sam," jag höjer förbannat rösten. "Hon stack. Så peka för i helvete inte finger mot mig"
Förbannat skakar hon på huvudet. "Du vet, jag har tänkt att sluta dricka i säkert.. 2 år nu? Och du bara påminner mig ständigt vilket idiot du är, så jag tvingas börja igen!"
Just nu kan ingenting såra mig. Skyler har satt ribban så högt att ingen annan ens har en chans. "Så ge fan i att stå här då. Gå ner och drick igen!"
Det gör hon också. Och jag bryr mig inte ens för att titta om hon lever när vi tillslut lämnar huset.
"Maya och jag tänkte åka dit," säger Liam tyst, sen fortsätter han snabbt. "Bara liksom kolla så att hon lever och låta henne förklara för.. ja.. och -"
"Till Skyler?" Jag vill skrika ut det, men håller mig lugn. "När då?"
"Imorgon," svarar han och söker efter någonting i mitt ansikte. "Vill-"
"Nej," svarar jag för jag vet exakt vad han ska fråga. Nej, jag vill inte följa med. Aldrig i hela mitt fucking liv.
"Leah vill följa med," säger Liam lågt. "Thomas ska stanna hemma med henne. Jag vågar inte ta med henne till Luke... Stannar du med dem?"
"Jag- jag vet inte," svarar jag ärligt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Till träningshallen? Till Thomas? Till någon av mina idioter till vänner? Till Sam?
Till Skyler?
Jag vågar inte.
Jag tänker erkänna det nu. Jag vågar inte träffa Skyler, eller hennes idiot till pappa. Inte heller en kista utbärandes. Om inte Luke är i den förstås.
Det skrämmer mig, trots att det aldrig händer annars, så är jag rädd nu. Rädd för allt och alla. Speciellt Skyler.

Lita på migWhere stories live. Discover now