52 - Skyler-fri

1.8K 65 31
                                    

Benjamin Adams

Jag har inga som helst ord. Inte ett enda ord för vad som precis hände.
Jag vill dricka. Jag vill glömma. Jag vill ha den bästa natten i hela mitt liv. Och på det sättet behöver jag alkohol och tjejer. Bara för att försöka lura mig själv att sex med en random tjej och huvudvärk dagen efter är mycket bättre än mysdag med Skyler Fucking Fox.
Som inte bara är underbar, världens finaste och tjejen som lyckades krypa in under skinnet på mig; utan också en lögnare och skådespelerska.
Jag vill aldrig mer se henne. Jag vill aldrig mer tänka på henne. Jag vill aldrig ens höra hennes namn.
Och jag vill definitivt inte se hennes namn ploppa upp på min skärm en endaste gång till.
Det förvånar mig att hon inte gett upp. Varför ringer hon? Vad vill hon? Håna mig ännu mer? Inte bara krossa mitt hjärta utan också stampa på det?
Jag hatar henne.
Om det ändå kunde vore sant... För det är det inte.
Det sista jag gör är att hata henne.
Jag älskar ju den där helvetes tjejen som jag borde hatat från första stund. Och definitivt hata nu. Men jag kan inte. Det går inte att inte älska Skyler. Det säger jag för hela världen. För jag lovar och svär på hela mitt liv att lär man känna den där vackra varelsen, finns det ingen som går därifrån med en enda ond tanke om henne. Åh. Jag vill ha henne här. I mina armar. Bara för en sista gång.
Om jag visste att det var sista gången jag såg henne, skulle jag sett på henne en sista gång innan jag gick ut för sanningen...
Om jag visste att det var sista gången jag prata med henne, skulle jag sagt annorlunda...
Om jag visste att det var sista gången jag höll henne i min famn, skulle jag hållit om henne bara för en endaste sekund längre...
Om jag visste att det var sista gången jag hade tillfälle att säga att jag älskar henne, hade jag fixat fler tillfällen...
Jag hade sett på henne en sista gång, kramat henne en sista gång, kysst henne en sista gång. Jag hade gjort allting i min makt att bara få vara i samma rum som henne, för en sista gång.
Men nu är det försent.
Nu är allting förstört...

Skyler Fox

Jag vill inte gråta. Men jag kan inte annat.
*Beeep*
*Beeep*
*Beeep*
*Beeep*
"Du har kommit till 072-"
"Fan," utbrister jag förbannat och slänger mobilen på sängen. Som med en duns landar på golvet.
Jag ger ifrån mig ett skrik samtidigt som jag låter tårarna rinna över i ögonen.
Jag hatar mitt liv så mycket. Jag vill bara lägga mig och dö.
Jag vill inte vara här.
Att få en panikattack av Benjamin Adams trodde jag aldrig skulle hända.
Jag vet knappt vad som händer. Tiden under panikattacken är helt.. svart.
Det enda jag vet är att jag vaknar upp på golvet.
I min egna pöl av blod.
Jävla rakblad till bästa vänner.

Benjamin Adams

"Jag får inte tag på henne," mumlar Liam lågt. "Tänk så har hon-"
"Ring ifrån min mobil då om det är så jävla viktigt," svarar jag irriterat. I denna stund orkar jag inte ens höra hennes underbara röst och vill därför absolut inte vara i samma rum som han ringer henne i. Men han fattar självklart inte det. Trots 3 rum byten och den lilla detaljen att jag sa det till idioten. Det är galet hur korkad han är, spelar eller ej. Han är fan korkad rakt igenom.
Jag lägger över all min energi på honom just nu. Försöker fokusera på annat genom att störa mig på allt han gör. Andas, tittar, pumpar blod, tänker. Spelar ingen roll om jag ens märker av det, hör, ser eller ens tänker på om han gör det. Det irriterar mig nästan ännu mer då.
Jag lyssnar försiktigt trots att jag försöker att inte när han håller min mobil mot örat väntandes på att Skyler ska svara.
Efter bara några sekunder som egentligen kändes som 3 år, lägger han på och ser allvarligt på mig.
"Jag bryr mig inte ett jävla skit," börjar han allvarligt. "vad fasen som hände mellan er. Men jag vet att du älskar och bryr dig om henne ändå. Så lyssna jävligt noga nu.. om hon ringer upp; spelar inte någon roll när eller var, du ska svara. För vi måste veta om hon lever. Vi har för fasen inte räddat livet på henne tusen gånger för att sedan sitta här medan hon säkert gör något otroligt korkat. Jag vet att du är bra på att skådespela, så spela en jävligt bra roll nu"
Med den allvarliga rösten till hans förbannade ansikte kan man inte göra annat än att nicka.
Jag skulle aldrig erkänna det högt. Men jag är en aning rädd för honom just nu.
Men han har rätt. Jag vågar inte tänka på vad Skyler kan göra just nu. Jag vet mycket väl vad hon är kapabel till.

Lita på migWhere stories live. Discover now