20 - Prinsessan

1.8K 46 6
                                    

Skyler Fox

Just nu vill jag bara dö. Mitt huvud kommer sprängas om några sekunder och jag orkar inte ens tänka en sista tanke. Jag grymtar till och tar handen för huvudet.
Vad fan har jag nu gjort?
Åh just det! Festen! Låter som en bra idé idag, va?
5 ord dyker upp i mitt huvud.
Fest. Alkohol. Jasper. Benjamin. Säng.
Missförstå mig inte, vi hade ingen trekant. Men.. Benjamin spenderade sin natt i min säng. Eller? Drömde jag bara?!
Jag ser runt mig men ingen Benjamin syns till. Klockan på sängbordet blinkar till och jag tittar på tiden.

09:29

Halv tio? Döda mig! Jag vaknar inte ens så här tidigt när jag ska göra något på helgen! Och nu? När jag är bakfull; ja då verkar det passa att vakna tidigt!
För helvete...
Jag kliver upp och drar ner tröjan längre ner på låren. Benjamin såg väl inte mina ärr? Eller? Jag lät väl honom inte se dem?!
Jag minns klart och tydligt att jag var full, men inte full nog för att vara så otroligt korkad. Eller?!
Jag istället drar jag ner tröjan om möjligen ännu längre innan jag drar på mig ett par gråa Hollister tights och tassar sedan ut ifrån mitt rum, en snabb blick slänger jag i spegeln och jag suckar högt. Mitt hår är en enda röra, så jag sätter upp det i en slarvig bulle. Sedan tvättar jag bort mitt smink och beger mig ned till köket. Jag drar ena handen över ögonen och när jag öppnar dem igen stelnar jag till. Benjamin, halvnaken som alltid. Hans kalsonger syns en bra bit innan hans mjukis byxor tar över. Tjejers svaghet.
Och hans kropp... Jag vet att jag inte borde tänka på vad jag kan göra med den. Men.. jag vill så gärna röra vid den, smeka den, kyssa den...
Åh herregud, käft.
Benjamin ler retsamt och höjer ögonbrynen. "Spanar du in mig?"
"Eh nej," ljuger jag och ler. "Jag tittade bara en aning för länge"
Han skrattar innan han går fram till mig, drar en hårslinga bakom mitt öra och ler varmt. "Hur kan du vara så fin? Du borde ligga och sova, och antagligen se för jävligt ut som alla andra efter en fest.. Men.. Du är precis lika vacker som vanligt"
Då måste jag se förjävlig ut i vanliga fall. Även fast den tanken slår mig kan jag inte låta bli att rodna och sedan vända bort blicken, men Benjamins finger under min haka vänder tillbaks mitt ansikte.
"Dölj dig aldrig för mig," viskar han och låter sitt finger följa min kind ner till nyckelbenet. "Du gör mig galen i de där kläderna"
Jag rodnar ännu mer. "Ska jag byta om?"
"Nej, nej, nej," han skakar snabbt på huvudet. "Absolut inte. Jag mena inte så, jag bara.." han biter sig i läppen. "Är lite osäker om jag kan kontrollera mig själv när du är så vacker och har så sexiga tights på dig. Jag vet inte om jag klarar att inte slita av dig den där tröjan här och nu"
Jag chockas av hans ord och försöker finna mina egna. Men han chockat mig som vanligt med hans ordval. Jag kommer aldrig vänja mig vid att han säger sånt.
"Benji," ropar Leah och räddar mig medan hon studsar ner för trappan, men Benjamin rör sig inte ur fläcken. "Du sov inte hos mig i natt"
Jag rodnar kraftigt eftersom både jag och Benjamin vet att han sov hos mig. Ett tag iallafall.
"Åh min ängel, vaknade du inatt?" Frågar Benjamin Leah och går fram till Leah i trappan. Hon nickar till svar.
"Hade du en mardröm?" Frågar han försiktigt och tar henne i sin famn. Plötsligt slår en våg av avundsjuka över mig och jag förbannar mig själv att jag ens tänker på det. Leah är hans lillasyster, herregud, bli inte svartsjuk!
...Men jag vill att han ska prata med mig så också, ta mig i hans famn sådär och sedan kyssa mitt huvud..
Vänta va? Gud, varför?! Skaffa din egen storebror!
"Nej, men det var kallt, jag frös," säger hon ledsamt och ett stygn av skuldkänslor väller istället över mig. Det är mitt fel, han borde sova med Leah. Inte med mig. Jag är 17! Jag borde klara att sova själv. Leah är liksom 11 år yngre än mig. Hon borde få ha sin storebror i fred.
"Älskling då, jag lovar att sova med dig inatt," lovar Benjamin och jag kan inte undgå att sucka tyst utan att någon hör.
Hade du förväntat dig att han skulle sova med dig? De var en engångsgrej väx upp! Vet du hur många tjejer han sovit med? Och fått dem känna sig speciella för att sedan lämna dem? Bli inte en av dem!
"Vart var du?" Frågar Leah och jag vänder upp blicken på Benjamin. Han ser bara på Leah.
"Skyler behövde mig," erkänner han. "Du vet, du är inte den enda jag behöver värma"
Åh herregud. Kan jag rodna mer?
"Och nu behöver hon ännu mer hjälp, så du kan väl ringa hit Finnick och sedan ta fram chockad flingor?" Föreslår Benjamin och Leah nickar lyckligt och tar emot hans mobiltelefon. Behöver jag hjälp? Jaha okej. Gärna. Vad behöver jag hjälp med?
När Leah sprungit upp för trappan igen ser Benjamin äntligen på mig.
"Förlåt," mumlar jag utan att jag tänker mig för.
"För vad?" Frågat Benjamin förvånat.
"För att... Jag tvingade dig sova hos mig istället för hos Leah," erkänner jag och Benjamin flinar.
"Åh, prinsessan," jag ryser av sättet han säger mitt smeknamn. "Du tvingade mig inte, jag bara accepterade ditt erbjudande"
Jag kan inte undgå att skratta till. "Så det är mitt fel?"
"Typ," skojar han och fortsätter sedan. "Dessutom är Leah gammal nog att sova själv"
Jag ger honom en mördar blick. "Jag är 17. Jag borde vara gammal nog att sova själv"
"Prinsessan, du behöver knappast skämmas över att behöva mig," flinar han till svar och jag blänger på honom.
"Idiot," muttrar jag innan jag börjar leta runt efter Alvedon eller något annat som kan dämpa huvud värken.
"Letar du efter något?" Frågar Benjamin roat med ett höjt ögonbryn. Jag suckar.
"Ja, vart finns huvudvärkstabletterna?" Frågar jag så vänligt jag kan.
"Där," svarar han utan att peka eller nicka åt något håll.
"Vart?" Frågar jag otåligt.
"Där," svarar han igen och jag suckar. Jag ser i ännu ett skåp och ser ett paket Ipren högst upp. Vilket jag inte når. Jag vänder mig om för att be Benjamin om hjälp men han är redan precis bakom mig.
"Vill du ha hjälp?" Viskar han när han tar ännu ett steg mot mig, vilket får mig att tryckas mot bänken. Jag nickar osäkert. Benjamin ler och sätter sina händer på varsin sida av bänken om mig. Jag sväljer hårt och vänder upp blicken från hans mage till ansikte. Hans roade leende är kvar och jag vill ingenting hellre än att få honom lika osäker som jag.
Han sträcker upp ena handen för att ta ner paketet åt mig, vilket får honom att komma ännu närmare mig. Jag vet bara ett enda sätt att hämnas och med det tänkt så har jag genast lagt min hand på hans nakna bröst.
Benjamin stelnar till och ser utforskande på mig. Men min blick är på hans mage, igen. Jag låter mina fingrar dras ner för hans vältränade överkropp och Benjamins hand tar genast tag i min midja. Jag ler och låter mina fingrar vandra ännu längre ner, lekandes vid hans byxkant.
"Tack," viskar jag självsäkert och tar emot Ipren paketet innan jag drar mig ur hans grepp och lämnar honom ensam i köket.

Jadu Skyler, än en gång, hur tycker du de går med att "vara vänner och börja om"?

Benjamin Adams

Vad hände precis? Helvete, Sky! Hur kunde hon bara lämna mig sådär? Åh herregud.
Hur kan du ens stå där och skälla på henne i dina tankar när hon behandlade dig som du behandlar alla andra?
"Skyler!" Ropar jag irriterat och följer efter henne upp för trappan.
"Vad?" Flinar hon till svar och vänder sig om högst upp i trappan.
"Du minns vad som händer idag, va?" Frågar jag henne och försöker spela självsäker. Vilket jag inte är. Jag är aldrig självsäker kring henne,
Hon ger mig en frågande blick.
"Du är min idag," svarar jag bara och vänder mig om.
"Men .. jag mår inge bra!" Klagar hon med en suck.
"Jag vet," jag vänder mig om igen och ser på henne med ett leende. "Vi ska ha filmmaraton"
"Åh nej," klagar hon med ännu en suck.
"Okej visst, kalla det myshelg istället då," flinar jag. "Se det som en helg full med kramar av en halvnaken sexig kille"
"Vem ska du bjuda över?" Retas hon och skrattar åt henne.
"Väx upp," klagar jag och börjar gå ner igen, men Skyler går vidare till sitt rum. "Vart ska du?"
"Klä på mig mer kläder," svarar hon. "Så du inte erbjuder mig sex"
Åh Skyler, det skulle jag ändå.

Efter 7 timmars film kollande på både komedier och romantiska filmer tröttar Skyler och sträcker på sig i soffan.
"Kan vi inte se disney filmer?" Frågar hon bedjande. "Snälla, jag vill se disney filmer!"
"Och jag vill se en skräckis," svarar jag och kollar igenom netflix efter en film att se.
"Men snälla söta rara Benjamin, kan vi inte se en disney film?" Frågar Skyler och jag suckar.
"Visst en, men då ser vi en skräckfilm först," kompromissar jag.
"Jag hatar skräckfilmer," Muttrar Skyler och jag ler på insidan.
"Jag kan skydda dig," flinar jag och hon kastar en kudde på mig. "Dessutom om du ser skräckfilmen innan disney filmerna så blir du inte bli rädd för att sova ensam sen"
"Sant," svarar hon och ofrivilligt hoppar hon redan närmare mig. Det förvånar mig faktiskt inte att hon inte kastat sig över min halvnakna kropp och kysst mig. Trots att det gör mig besviken är jag stolt över henne. Jag vill inte att hon är som alla andra jag varit med och kastar sig över första bästa halvnakna kille. Även fast jag ibland hade velat att hon gjorde ett undantag med mig.
En vacker dag, Skyler Fox...
Jag sätter på en film som ser äcklig och läskig ut medan Skyler drar upp filten ytterligare. Även fast hon har en stor huvtröja, tights, slarvig bulle och är osminkad är hon så otroligt vacker så det finns inte. Jag hade velat kalla henne min, och inte på låtsas, utan på riktigt. Men jag vet också att det aldrig kommer hända. Jag kan göra listan lång om saker som troligare kommer hända.
Dumma idiotiska Adams, bli inte kär. Aldrig någonsin!
Skräckfilmen börjar läskigt och Skyler kollar inte ens. Och konstigt nog ångrar jag att jag satte på den för hennes skull. När det blir läskigt igen hoppar jag över till henne, utan att tänka mig för.
"Hey, Sky, kom hit," mumlar jag och drar upp täcket jag virat in mig i och låter henne ansluta min Cirkel. Hennes händer läggs än en gång på mitt bröst och en rysning for igenom hela min kropp. Tills hennes huvud lutas mot min hals andas jag men då slutar jag snabbt. Bara hennes andedräkt emot min nakna överkropp tar kol på mig.
"Kom igen, vi tar och ser en disney film," föreslår jag och Skyler ger mig en svagt leende innan hon kommer ännu närmare för att lägga armarna om min midja. Jag letar upp lejon kungen och sätter på första. Skyler ler och jag ler åt att hon är lycklig.
Medan hon låter sina naglar göra lösa mönster på min nakna rygg kysser jag försiktigt hennes huvud och låter mina läppar sitta kvar vid hennes hårbotten. Orolig att hon ska försvinna ur mitt grepp.
"Tack," viskar hon innan hon sluter sina ögon.
"För vad?" Frågar jag än en gång förvånat.
Hon gäspar stort. "För att du finns"
Jag får inte fram några ord först. Utan kysser bara hennes huvud igen. "Tack själv, prinsessan"

Lita på migWhere stories live. Discover now