60 - Min älskade lillasyster

1.7K 56 42
                                    

Skyler Fox

Att jag skulle vakna ensam och naken i Benjamin Adams säng var nog det sista jag trodde.
För 1; han skulle varit här med mig...
2; jag har aldrig i hela mitt liv sovit spritt språngande naken. Och absolut inte i en killes säng.
3; jag slog ju vad med Benjamin att jag inte skulle det. Fuck.

"Jag gillar dig här, i min säng.."
"Du, tro inget," stoppar jag snabbt. "Jag kommer alltid vara påklädd i denna sängen!"
"Lovar du?" Retas han.
"Ja!" Svarar jag och ser på honom. "Jag, Skyler Fox, kommer alltid vara påklädd i Benjamin Adams säng, jag lovar och svär på mitt liv!"
"Oh baby," suckar han. "Det var inte bra ju, inte svära på ditt liv, inte när du vet att det en dag kommer hända"
"Kanske," erkänner jag och får honom att bita sig i läppen. "Men då är jag antagligen ensam eller med någon annan utan dig"

Jag är fasen skyldig honom mitt liv nu. Bra, som att han inte räddat de sjuttiomiljoner gånger innan! Suck.
Jag visste redan när jag insåg att jag var själv att något var fel. Han hade inte stuckit om det faktiskt inte var något var fel. Nog för att klockan bara är.. 8 på morgonen, men vart tusan är han? Ifall han trodde att det var ett bra tillfälle att kissa så trodde han ju jävligt fel. Vad fan håll dig, kille, din flickvän är orolig.
Skämt och sido, vem bryr sig om han är kissenödig eller inte, viktiga är att veta vart han är. Trots detta grubblande ligger jag kvar trött i sängen. Kramandes täcket, för att få någon slags värme utan Benjamin.
När det knarrar till i golvet, blir jag inte ens rädd, jag var beredd på att han skulle komma hem.
Men jag var inte beredd på att han skulle vara Jasper Stone.

Just kidding. Självklart är det Benjamin Adams som långsamt går in genom dörren. Jag vänder mig mot honom, fortfarande med täcket ända upp till hakan. Jag följer honom långsamt med blicken medan han sliter av sig sin t-shirt, den som jag vet är hans favorit, en kritvit med turkos ficka på ena bröstet. Eller ja; den brukade iallafall det, innan den fick röda prickar och fläckar. Helvete.
Han står med ryggen emot mig när han fortsätter klä av sig. Jag kan inte ens tänka på hans muskulösa kropp nu för jag vet vad fasen han var iväg och gjorde, men ändå frågar jag; "Vad gjorde du?"
Han vänder sig mot mig, men står blixtstilla och tyst.
Jag rynkar pannan. "Vart var du?"
Han fortsätter se rakt på mig. "Jag.. besökte Quin"
"Quin?" Driver jag på. "Och?"
"Jasper och Hayes var där," fortsätter han med blicken stadigt på mig. "Låt oss bara säga att; de inte kommer vara ett problem längre"
Jag riktigt andas ut. "För att?"
"Jag dödade dem"

Liam Wade

"Ni gjorde vadå?!" Utbrister Maya irriterat. "Låt mig fatta detta rätt; du och Adams åkte alltså till de tre största idioterna i världen för att misshandla och sedan döda dem utan mig?! Fyfan för dig, Liam Wade!"
Jag ler roat. "Jag berättade för dig för att du tvinga mig, inte för att du skulle använda det emot mig. Men ja, de idioterna fick äntligen vad de förtjäna"
Hon kysser mina läppar medan hon lugnt säger; "Duktigt babe"
Jag skrattar till. "Wow.. jag säger att jag och Adams precis dödat tre killar och du säger 'duktigt babe', fan vad jag älskar dig alltså"
Nu är det hennes tur att skratta till. "Hade du velat ha en normal tjej hade du inte letat efter henne med din tunga i min hals, det vet du, visst? Du vet vad du gav dig in på"
"Åhja," svarar jag kyssandes hennes hals. "Jag sökte efter världens mest underbara och perfekta tjej, men efter åratals letande så hittade jag bara-"
Att säga att slaget jag får ta emot är svagt, skulle vara en lögn, fasen vad stark hon är. "Avslutar du meningen hugger jag av din-"
"Nejdu," avbryter jag med äcklad blick. "Jasper, Quin och Hayes fick precis skära av varandras och det såg allt annat än skönt ut"
Hon skakar missnöjd på huvudet. "Och jag missade detta för vadå? Att sova? Seriöst, fuck you, Liam"

Lita på migTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang