46.diel...Možno neskôr

223 14 3
                                    

Susan

Zobudila som sa a najprv som nevedela kde som. V izbe bola tma a jediné svetlo vychádzalo z notebooku. Asi som zaspala pri prezeraní fotiek. Zľakla som sa keď som vedľa seba uvidela tvár. Bol to Harry a vyzeral, že si nevšimol že som zobudená.

Ako mohol iba tak vojsť do mojej izby a ešte si pozerať moje súkromné fotky?! V hlave som si premietala rôzne spôsoby vraždy a po pri tom som sa naďalej mračila na Harryho. Uvedomila som si, že ma z tejto polohy bolí krk a tak som sa pomrvila. Harry si ma konečne všimol a pozrel sa na mňa.

" Čo tu do pekla robíš? " Spýtala som sa ho pomedzi zuby. Som totálne vytočená. Najprv sa vyspí z nejakou babou, ktorú pochybujem že vôbec pozná a potom si sem iba tak príde ?!

" Prišiel som sa ti ospravedlniť za moje správanie. " Povedal úplne kľudne čím ma ešte viacej naštval. Postavila som sa a pomaly som prechádzala po izbe.

" Takže slávny Harry Styles sa mi prišiel ospravedlniť,  " povedala som so značnou dávkou sarkazmu " A nechceš sa ísť radšej ospravedlniť tej babe s ktorou si sa včera vyspal?"

Konečne sa jeho výraz zmenil na šokovaný a ja som sa škodoradostne usmiala.

" A-ako o tom vieš?" Opýtal sa ma kúsok vystrašene na čo som ja podvihla jedno obočie. Na tvári som stále mala škodoradostný úsmev.

" Volala som ti a ona mi zdvihla," vysvetlila som mu "Mne nevadí,  že s niekým voláš cica." napodobnila som Harryho hlas. On sa na mňa stále nechápavo pozeral.

" Ty si mi volala?"

" Aha. Takže ty si bol tak spitý,  že si to ani nepamätáš.  A ja som bola taká naivná a myslela som si, že všetko bude ako pred tým. " Povedala som a uvedomila som si, že som smutná a chce sa mi plakať.  V očiach som cítila slzy ale zadržala som ich. Nechcem pred Harrym plakať.

" Ako pred tým? Ty sa chceš ku mne vrátiť? " Opýtal sa ma a prešiel ku mne.

" Chcela. Ale to už je teraz jedno." povzdychla som si a odvrátila som od Harryho pohľad. Na chvíľu zavládlo v miestnosti ticho no potom Harry opäť prehovoril.

" Suz prosím odpusť mi to. Ja som už zničený z toho tvojho odmietania. Dobre vieš, že ľutujem to čo som ti robil. Ja ťa mám veľmi rád a vidím na tebe , že aj ty máš rada mňa. "

To čo hovorí Harry je pravda a nemá zmysel to zapierať. Vôbec neviem čo mám robiť . Mám sa k nemu vrátiť alebo nie? Najradšej by som sa mu hodila okolo krku no to čo urobil ma brzdí.  Jediné čím som si istá je to, že s ním chcem byť aj keď sa snažím zapierať to.

" Ja neviem Harry.  Som z toho všetkého zmätená a je toho na mňa veľa.  Ešte týždeň musím ostať tu v nemocnici a k tomu chcem ísť na vysokú a nájsť si novú prácu.  Možno neskôr. " Vysvetlila som Harrymu a on ku mne pristúpil ešte bližšie.

" To mi úplne stačí, " povedal a prišiel ku mne ešte bližšie. Cítila som jeho dych a pozrela som sa do jeho nádherných očí.  Vždy ma fascinovali. Harruho ruky chytili tie moje a moje srdce začalo splašene biť.  Neuveriteľné čo so mnou Harry robí. " Ja si na teba počkám Suz." 

Harry sa ku mne ešte viac priblížil takže sme na seba boli úplne prilepený. Nemalo cenu vzpierať sa mu, nepodarilo by sa mi to. Naše pery sa takmer dotýkali a ja som už len čakala na známy pocit. Harryho pery sa dotkli tých mojich a ten pocit okamžite nastúpil.  Moje srdce začalo ešte rýchlejšie biť, roztriaslo sa mi celé telo a v bruchu som cítila príjemné šteklenie. Jeho pery sa začali jemne pohybovať na tých mojich a ja som sa mu prispôsobila.  Síce to bol iba jemný bozk úplne mi to stačilo.  Harry sa odo mňa odtiahol, usmial sa na mňa tým jeho zvodným úsmevom a iba tak odišiel z izby.

Ostala som šokovane stať na mieste. Naozaj som pred chvíľou Harrymu povedala,  že neskôr môžeme byť spolu a dovolila som mu pobozkať ma?! Veď keď som sa zobudila mala som chuť ho zabiť a teraz som s ním chcela navždy ostať.

Pozrela som sa na hodinky. Bolo3:27 v noci a ja som si bola istá,  že po tom čo sa stalo už nezaspím.  Zaklapla som notebook a znudene som prešla k oknu.  Kvôli Harrymu nemám čo robiť.   Asi do 10:00 som iba stála pri okne a nič som nerobila no potom ma to už fakt nudilo.

Začala som si poklepkávať nohou do rytmu jednej z mojich obľúbených pesničiek ( She looks so perfect od 5 seconds of summer) a do ruky som si zobrala môj mobil. Pustila som si pesničku a začala som si spievať. Najprv som ledva šepkala no neskôr som už na plno spievala a tancovala po celej izbe. V tejto chvíli mi bolo úplne jedno či tá hudba niekomu vadí alebo nie. Aj naďalej som skackala do kruhu a spievala som ako o život. 

No zrazu som akoby skamenela a prekvapene som sa pozerala smerom na dvere. Stáli ram dvaja ľudia a šokovane sa na mňa pozerali.

" A-ahojte." Pozdravila som sa im a naďalej som sa šokovane pozerala na moju matku a otca.

Ahojte baby :-D Po dlhej dobe som si opäť našla časť napísať novú časť a tu ju máte ;-)

Tiež sa vám musím poďakovať za nádherných 9000 prečítaní !!! ^-^ Ste úžasné :*

You and I. We don't wanna be like them. We can make it till the end. Nothing can come between you and I oh you and I...

Ja keď som videla ten videoklip usmievala som sa ako mesiačik na hnoji :-D Je úžasný a vôbec som si to tak nepredstavovala. Ale všetci tam sú sexi ako vždy a to je hlavné :3 Čo si o novom videoklipe myslíte vy?

Páči sa vám nová čast?  Čo si myslíte že sa stane?  Píšte vaše názory , je to povinné!!! :-D

COMMENTS AND VOTES ;-)

- R

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now