16. diel... Vášnivá noc

476 19 3
                                    

Ráno som sa zobudila a pozrela som sa na neho. Ostala som tam ležať a v hlave som preberala môj plán. Musí to vyjsť.

Postavila som sa a zamierila som do kuchyne. Urobila som omeletu a ani som sa nenazdala a Harry už stál pri mne.

"Krásne to vonia."Povedal mi. Ja som ho provokatívne pobozkala. Chcela som aby to večer naozaj chcel. A tak som ho chcela  provokovať už cez den.

Stale sme sa bozkávali. Po chvíli ma chytil za boky a pritiahol si ma k nemu bližšie. Chytil ma za zadok a začal ma po ňom jemne hľadiť. Presne toto som chcela. Odtrhla som sa od neho so zámienkou že musím variť.

"Večer varím ja. A kupil som ti šaty ktoré si môžeš dneska obliecť. Snáď si nezabudla na naše menšie výročie."Povedal mi. Znamená to že večer budeme doma. Jupí.

"Nezabudla."Povedala som mu s úsmevom.

"Teraz musím ísť preč a prídem až okolo tretej." Povedal mi Harry.

Po chvíli odišiel. Pozvala som ku mne Elenour a povedala som jej môj plan. Ja ona a Perrie sme naj kamošky, snáď to nikomu nepovie. Tiež mi dala zopár rád že na to nemám ísť večer rýchlo.

Harry

Dnes som šiel k Liamovi. Potreboval som zopár rád.

Dúfal som že dneskajší večer bude pre mna a Suz výnimočný. No nikdy som nebol v posteli s dievčaťom, ktoré naozaj milujem a ktorú niekedy znásilnili. Musel som Liamovi povedať čo sa jej stalo. Tiež bol zarazený. Potom mi povedal že ju nemám večer veľmi nahliť. Že mám byť jemný a také veci. Len problém je v tom že keď ju vidím už ju chcem. A dnes ráno v kuchyni ako ma provokovala. Mal som chuť rozdať si to s ňou už vtedy. No do večera budem musieť počkať.

Suz

O pol tretej Harry prišiel domov. Ani sme sa nenaobedovali. Celé poobede bol Harry zvláštne ticho. No už sa blížil večer.

Šla som sa pripraviť. Na posteli ma už čakali moje šaty. Mali trojštvrťový rukáv a boli mi nad kolená. Boli obtiahnuté a mali silno modrú farbu. Boli úžasné. Pred tým  než som si ich obliekla umyla som si vlasy a namalovala som sa. Konečne som ich mala oblečené a vyzerali na mne úžasné. Potom som si rozpustila vlasy a jemne som si ich natočil.

Pozrela som sa  na hodiny. Už som tu hodinu. Harry už mal určite navarené. Zobrala som si darček pre Harryho a išla som smerom ku kuchyni.

Vošla som do obývačky. Harry sedel na gauči. Mal oblečené čierne rifle a bielu košeľu. Ako vždy sa mu to hrozne hodilo.

"Vyzeráš úžasne." Povedal mi . Ja som sa iba pousmiala. Pristúpil ku mne a pobozkal ma.

"Darčeky dostaneš až po jedle."
Povedal a zaviedol ma ku stolu.

Odsunul mi stoličku ako pravý gantleman a ja som si sadla. Potom šiel pre jedlo.

Boli to lasagne. Moje obľúbené jedlo. A robil ich sám. Keď sme ich dojedli šiel odniesť taniere a prišiel s ďalšími. Bol na nich dezert. Bola to zmrzlina s čokoládovýcm zákuskom. Bolo to výborne. Celý večer sa na mňa Harry pozeral zamilovaným pohľadom. A bola som si istá že aj ja na neho.

Konečne sme dojedli a ja som začínala byť stále viac a viac nervóznejšia. Prišli na rad darčeky.

Najprv mi dal Harry ten jeho. Bol to nádherný náhrdelník zo zlata. Bolo na ňom malé srdiečko.

"Ďakujem Harry. Je prekrásny."A pobozkala som ho.

Ja som mala pre Harryho 3 darčeky. Najprv som mu dala prívesok s krížikom. Potom poukaz do najlepšieho tetovacieho štúdia v Londýne. Nad ním sa iba pousmial a za všetko mi poďakoval.

"Toto je ten tretí darček."Najprv som nič nerobila a on sa na mňa nechápavo pozeral.

No potom som ho začala bozkávať. Asi mu to došlo a začal ma bozkávať ešte vášnivejšie. Pomaly sme sa začali presúvať do mojej izby keďže tá bola kúsok od kuchyne.

Obidvaja sme si ľahli na postel. Harry bol nadomnou a stále ma bozkával. Ja som dala moje ruky do jeho úžasných vlasov. On ma začal hladiť po celom tele. Pomaly mi rozopínal zips na šatách. Skončila som v spodnom prádle. Harry bol stále oblečený a tak som ho začala vyzliekať. Po chvíli som mala pohľad na Harryho v boxerkách. Bol nádherný. Potom ma začal bozkavat na krku a to som už bola poriadne nervózna. Snažila som sa uvoľniť. No po chvíli keď mi rozopol podprsenku nervozita ešte stúpla. Začal mi hľadiť a bozkávať prsia. Zavzdychala som a ja som citila že sa pousmial. Potom sa vrátil späť k mojej tvári. Zapozeral sa do mojich očí.

"Naozaj to chceš?"Opýtal sa ma.

Prikivla som na súhlas.

"A budem potrebovať ochranu?"

"Nie."Špeciálne pre túto príležitosť som začala brať prášky.

Ešte viac sa ku mne priblížil a ja som cítila zväčšujúci objekt pod jeho trenkami. Ešte nikdy som to ani nevidela. Pomaly sa presunul k môjmu krku a bozkával mi ho. Popritom mi dával dole nohavičky. Hanbila som sa. Začal ma bozkávať tam dole a ja som zavzdychala. Po chvili som mu naznačila nech prestane lebo sa urobím. Znovu mi bozkával krk. Tentokrát som neváhala a stiahla som z neho boxerky. Pozrela som sa mu dole. Mal ho obrovského. Toto sa do mňa nevprace. Harry bol stále na do mnou. Prešla som rukou po jeho pýche a on zavzdichal. Potom som ho pobozkala a zadivala som sa mu do očí. Po chvili som pocitila ako do mňa vnikol. Zabolelo to.

"Mám prestať?" Pozrel sa na mňa ustarane.

"Nie pokračuj." A snažila som sa na neho usmiata.

Začal prirážať. Po chvili ma to už nebolela ale vystriedala to rozkoš. Ten pocit bol úžasný. Harry sa do toho obul na plno. Obidvaja sme vzdychali ako o život. Jeho pery som cítila na mojom krku.

"Harry. Ja už budem."Zakricala som. Musela to počuť celá ulica. Harry zrychlil. Vedela som že za chvilu bude aj on. A po chvili to prišlo.

"Harry."Vykrikla som , prehla som sa v chrbte a zarila nechty do jeho chrbta.

"Suz."Zakričal Harry a ja som vo mne pocítila teplú tekutinu.

Ľahol si vedľa mňa a obidvaja sme hlasno oddychovali.

"To bol ten najkrajší darček aký som kedy dostal."Povedal mi a zakryl ma dekou.

Po chvili sme obidvaja zaspali.

Kúsok iná časť ako tie predtým. Opäť sa musím poďakovať mojej kamoške Aline. Hlasujte a komentujte chcem vedieť ake máte názory.

-R a Ali

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now