24. diel... Párty

388 18 5
                                    

Túto časť venujem mojej úžasnej kamoške Mime Ťurekovej. Ďakujem Mima za tvoj úžasný nápad :****

„Počkať.  Počkať.  Viktoria's Secret? Budem predvádzať spodnú bielizeň? " Vykríkla som. Všetky dievčatá v miestnosti sa na mňa otočili.

„Presne tak. Pri tvojej práci je to normálne.  Každý uvidí tvoju krásnu postavu. Bude z teba slávna modelka. Snáď každá modelka musela predvádzať spodnú bielizeň. " Povedal.

Dobre pre a proti. Pre: budem slávna, dostanem veľa peňazí a bude ma chcieť veľa dobrých značiek. Proti: bude ma môcť vidieť celý svet  iba v nohavičkách a podprsenke, ešte horšie je to že možno aj vo viac odhaľujúcej bielizni. Ale musím to skúsiť.

„Dobre. A kde to bude?" Opýtala som sa ho.  Snáď sa nejako nestrápnim.

Potom mi pán Anderson povedal ,že to bude v jednom obchodnom centre a že tam budú vystupovať aj slávny speváci. Takže spodnú bielizeň budem predvádzať v obchodnom centre kde ma bude môcť hocikto vidieť a dokonca aj malé deti a úchylný teenagery. Úžasná správa.

Rýchlo som si obliekla tie isté modré šaty a vizážistky mi urobili vlasy a namaľovali ma. Túto kolekciu budem predvádzať ešte 2 týždne. Potom budem predvádzať pre známejšie firmy. Celkom sa mi táto práca páči. No z mojich myšlienok ma vyrušil pán ,ktorý povedal ,že za chvíľu som na rade.

Teraz tu nebolo tak veľa ľudí ako prvý krát ale aj tak ich bolo celkom dosť.

*O 2 hodiny*

Prehliadka sa už skončila a ja práve vychádzam von z budovy. Taylor ma tam čakala v jej aute. Rýchlo som nasadla ,keďže pršalo.

„Ahoj." Pozdravila som sa jej a usmiala som sa na ňu.

„Čau.  Aká bola prehliadka?" Spýtala sa ma Taylor

„V pohode. Len mám prehliadku aj zajtra. Mala som v pláne nakupovať darčeky na Vianoce.“ Povedala som. Inokedy by tu už bol Harry a ten čas som chcela stráviť iba s ním.

„A kde ju máš?“ Spýtala sa ma Taylor.

„V nejakom obchodnom centre. Na Viktoria's Secret week. Budem predvádzať spodnú bielizeň.“ Bohužiaľ. Fakt sa toho bojím. Čo ak ľudia uvidia niečo, čo nechcem aby videli? Hneď to bude vo všetkých časopisoch.

„Ja tam idem spievať. To je super, môžeme tam ísť spolu. Ráno ťa vyzdvihnem.“ Povedala Taylor a sústredila sa na cestu.

„To je skvelý nápad. A aspoň ťa uvidím spievať na živo.“ A usmiala som sa na Taylor.

Konečne sme zaparkovali v podzemných garážach a šli sme výťahom hore do nákupného centra.

Fakt som si tento deň užila. S Taylor bola riadna sranda. Pokúpila som si hrozne veľa oblečenia a aj zopár darčekov. Perrie som kúpila obal na jej iPhone, Elenour kozmetickú sadu, Niallovi obrovský balík jedla a Zaynovi sadu na česanie vlasov. Pre ostatných som ešte nič nemala vymyslené.

Párkrát nás zastavili nejaké dievčatá. Keď sa chceli odfotiť s Taylor, zazerali na mňa, keďže som frajerka jej bývalého. A zase keď sa chceli odfotiť so mnou, zazerali na Taylor, lebo ona je bývalá môjho frajera. My dve sme sa na tom iba smiali. Ešte sme skočili po kávu a šli sme domov.

Vonku už bola tma a našťastie bol Londýn skoro prázdny. O chvíľu som sa už lúčila s Taylor a vystúpila som z jej auta s plnými rukami tašiek.

Vošla som do domu a všade som pozažínala svetlá. Niekedy sa fakt bojím ,že ma niekto vykradne. Šla som do mojej izby, kde som všetko vyhádzala z tašiek. Niektoré veci som si zavesila na vešiak a odložila do skrine, iné som schovala pod posteľ, keďže to boli darčeky.

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now