8. diel... Domáca odvykačka

506 18 0
                                    

Prepáčte, toto je extra krátky diel, keďže som nemala čas :(

Prešiel týždeň no nič zvláštne sa nestalo. Pomaly som mala chuť dať si znovu jointa a bola som pripravená že si ho niekedy od Zayna vypýtam. No jednu noc som moje rozhotnutie vymazala z hlavy. Sli sme si s Harrym ľahnúť no on mi začal rozprávať.

"Suz, premýšľal som o tej tvojej závislosti. Chceš s tým prestať?"

"Chcem len je to ťažké."

"Ja ti s tým pomôžem. Zisťoval som o tom veci. Stačí ak budeš mať pri sebe niekoho, koho poslúchneš a budeš ho mať rada. Bude to trvať najviac mesiac a pol."

Neviem či to vydržím mesiac a pol no posnažím sa.

"Tak ja to skusim.Ďakujem ti Harry."

O 2 týždne neskôr

Citim sa hrozne a aj tak vyzerám. Harry povedal chalanom nech ku nám celý mesiac zatiaľ nechodia. Celé dni mám iba absťáky a bývam zatvorená v izbe. Často zvraciam a bolieva ma hlava no aj tak si myslím že je to lepšie ako na liečení keďže je tu so mnou Harry. Zatiaľ som bola sama iba jeden deň,  a to keď mal Harry koncert. No dneskajšok je najhorší. Už osem krát som zvracala a to ešte nieje obed.

"Neboj sa . Zajtra to bude oveľa lepseie."

Sľuboval mi Harry.

"Idem na chvíľu do kúpeľne."

"Dobre ja idem do kuchyne."

Keď som tam šla musela som sa všetkého držať aby som nespadla. No po chvíli prišli na rad schody. Silno som sa chytila zábradlia a urobila som prvý krok, druhý no potom sa mi šmikla noha a rukami som sa neudržala. Skončila som pod schodami. Otvorila som si oči a pocitila som hroznú bolesť v hlave. Potom som  videla iba čiernu dieru.

-R

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now