28. diel... Znovu sa zamilovať

355 15 2
                                    

Najprv sa vám chcem opäť poďakovať za votes a komentáre k minulej časti :*

Budem pridávať kratšie časti a častejšie presne ako ste chceli ;)

Ale nesľubujem, že budem pridávať každý deň ale určite častejšie ako teraz. Máte sa na čo tešiť :DDDDDDDDD

Prečo sa tak správajú?

„Ale ja som Harryho nepodviedla.“ Nahnevane som im povedala. Oni sa iba smiali.

„Určite. Ak si ty Harryho nepodviedla tak budem týždeň jesť iba zeleninu.“ Povedal Niall. To ho chcem vidieť týždeň bez sladkostí a Nandos. Mám taký pocit že práve teraz povedal jeho rozsudok smrti.

„Ale ja som ho fakt nepodviedla.“ Už ma to nasieralo.

„Aspoň si to priznaj. Chcela si ho iba využiť a vedia to všetci tak sa nepretvaruj.“ Povedal Liam kúsok vážnejšie. Ešte aj on? A to som ho vždy brala za rozumného. Jediný kto tu na mňa zatiaľ nič zlé nepovedal ani na mňa nezazeral sú Zayn s Perrie. Chápem ich že ma nebráni pred ich priateľmi.

„Nechápem ako som mohla mať rada takú štetku ako si ty.“ Povedala Dan. Tak toto už fakt prehnala. Mňa nikto iba tak urážať nebude.

„ Je vám snáď jasné, že Harry  tiež nie je svätý. A aj keby som ho podviedla to on prvý podviedol mňa.  A ja som mu odpustila .Len on je taký sprostý že ma bez vysvetlenia vyhodil.“ Teraz som už kričala. Mňa nie je dobré takto naštvať.

„Dobre urobil. Mal ťa nechať už skorej.“ Povedal Louis. Nemám náladu sa tu s nimi hádať . Jednoducho som odišla.

„Presne tak. Uteč ty štetka.“ Zakričala na mňa El. Posledný krát som sa k nim otočila. A ukázala som im fakera. Ešte nikdy som k nikomu nebola taká neslušná ale oni si to zaslúžili.

Tú dvojminútovú cestu k Taylor som rozmýšľala.

Keď som sa s nimi kamarátila, nikdy by ma ani len nenapadlo, že k niekomu môžu byť aj oni taký hnusný. Im som nič zlé neurobila a vlastne ani Harrymu nie. No ani o Harrym som si nemyslela ,že niekomu iba tak povie, že je skurvená štetka. A povedal to osobe ktorej každý deň hovoril, že ju miluje. Povedal to mne. A kvôli tomu ho teraz nenávidím. Samozrejme aj preto, že ma vďaka nemu vyhodili z práce a ešte aj teraz sa o mne píše v novinách aká som sviňa. No ide o to, že ja sviňa nie som. No najhoršie je to, že ho aj tak stále milujem.

Zaklopala som na dvere od Taylorinho domu. Hneď mi otvorila.

„Kde si tak dlho?“ Opýtala sa ma urazene.

„ Chvíľu som sa zdržala.“ Povedala som jej. Nemala som náladu rozoberať to čo sa pred chvíľou stalo.

„Ako sa máš? Stále smútiš za Harrym?“ Vyzvedala odo mňa Taylor.

„Ani nie. No stále na neho myslím. Milujem ho ale zároveň aj nenávidím.“ Hovorila som jej.  Nechápem ako k nemu môžem stále niečo cítiť.

„ Nemôžeš ho milovať aj nenávidieť. Zrujnovalo by ti to celý život. Sú iba dve možnosti. Buď ho budeš milovať do konca svojho života ale nebudeš s ním môcť byť keďže on nemiluje teba. No táto možnosť nepripadá do úvahy po tom čo ti urobil. Druhá možnosť je, že ho budeš nenávidieť a pre jeho aj vlastné dobro sa od neho budeš držať ďalej. Ja som za druhú možnosť.“  Skonštatovala Taylor. Mne sa nepáčila ani jedna z možností.

„ A neexistuje možnosť, že sa mi Harry ospravedlní a budeme spolu naveky?“ Spýtala som sa Taylor. Záporne pokrútila hlavou.

„Suz, musíš pochopiť, že on ťa nemiluje ani nikdy nemiloval. Veď je to Harry Styles. Aj mňa aj teba využil a odkopol. Viem, že to čo ti hovorím je hrozné ale presne taký on je.“ Vravela mi Taylor a s ľútosťou sa na mňa pozerala. Tie slová tak boleli. Ak je to, čo mi Taylor hovorí pravda tak ho budem naozaj nenávidieť. Po líci som cítila ako mi stekajú slzy. Ako sa niečo tak krásne mohlo zrazu pokaziť?

„Jediné čo ti pomôže na neho zabudnúť je zamilovať sa. Ak sa ti bude nejaký chlapec páčiť, choď za ním. Možno ho postupne začneš milovať.“ Radila mi.

" Ale ja nikoho nebudem milovať tak ako som milovala Harryho. A to ma štve."

„ To, že ho nebudeš milovať tak ako Harryho neznamené, že s ním nemôžeš byť šťastná a že to nie je ten pravý. A ozaj tie šaty nám stačí vybrať až  o dva týždne. Presunulo sa to. Ďakujem Suz, že si prišla.“ Povedala mi Taylor. Tak ja sa sem trepem v zime špinavým autobusom, cestou stretnem mojich „kamarátov“ a ona mi teraz povie, že to oblečenie stačí vybrať za dva týždne. No aspoň som a vyrozprávala.

Rozlúčila som sa s Taylor a zavolala som si taxíka.

Keď som prišla domov Katty pozerala telku.

„Ahoj ako bolo?“ Spýtala sa ma

„ Taylor mi dala zopár rád a tiež som stretla Louisa, Zayna, Liama, Nialla, El, Dan a Periie. Povedali mi, že som štetka a iné sprostosti. Nech sa strčia.“ Povedala som jej a prisadla som si k nej prisadla. V telke išla nejaká komédia s Jenifer Anniston.

„A aké rady ti dala?“

„Že mám Harryho nenávidieť. A podľa mňa má pravdu.“ Povedala som jej.

„Nezdá sa ti, že ťa od neho až príliš odháňa?“

„Nie. Je to moja kamarátka a chce pre mňa len to najlepšie.“ Prečo by ma mala Taylor od Harryho odháňať?

„A okrem toho, že máš Harryho nenávidieť ti dala akú ďalšiu užitočnú radu? Zabiť ho?“ Spýtala sa ma Katty. Vyzerá to tak, že ona Taylor nemá rada.

„Povedala mi aký je jediný spôsob ako na Harryho prestať myslieť.“

„A to je aký?“

„Zamilovať sa do niekoho iného.“ Povedala som jej.

Ach jáj. Táto časť je o ničom :((((  Nabudúce pridám lepšiu, sľubujem.

Ja sa proste neviem dočkať videoklipu Midnight Memories. Už teraz vidím môj ksicht pri tom ako to budem pozerať. Budem sa usmievať ako mesiačik na hnoji :) No to asi každý.

Prosím komentujte a píšte mi vaše názory. Píšte proste hocičo. A samozrejme ak sa vám tento príbeh páči hlasujte :*

-R

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now