44.diel... Zavolaj mu

258 19 5
                                    

Susan

S úsmevom som sedela na pulte v Harryho kuchyni. Stále spomínam na včerajší večer.  Bolo to niečo neskutočné.  Ešte teraz cítim po celom tele dotyky a bozky, ktoré mi tam včera Harry zanechal.

Môj úsmev sa ešte viac rozšíril keď do miestnosti vstúpil on. Jediné čo zakrývalo jeho neodolateľné telo boli čierne Calvin Klein boxerky. Jeho kožu pokrývalo nespočetné množstvo tetovaní, no najvýraznejší z nich bol motýľ nachádzajúci sa pod jeho hruďou. Na jeho tváry taktiež pohrával úsmev a pomaly ku mne pristupoval.

Vstúpil medzi moje nohy a ja som ich za jeho chrbtom spojila. Priklonil sa ku mne bližšie a ja som bola očarená jeho smaragdovými očami.

" Včera si bola úžasná. " Nežne pošepkal a mnou prebehla vlna vzrušenia. Po chvíli sa naše pery konečne spojili. Na tento pocit som čakala celý svoj život- pomyslela som si a usmiala som sa do bozku. 

Jeho pery sa jemne obtierali o tie moje ale mne to nestačilo.  Viac som sa na ňho prilepila a jazykom som vkĺzla do jeho úst.  Konečne sa začala vojna. Obidvaja sme prerývane dýchali a užívali sme si túto chvíľu. 

Na chvíľu sme sa od seba odtiahli a moje pery ovial chlad. Harry ale pokračoval no tentokrát na mojom krku. Zanechával mi tam nežné bozky, ktoré boli čoraz viac a viac vášnivejšie a drsnejšie. Zastonala som keď mi Harry skusol jemnú kožu na krku. Viem, že zajtra tam budem mať fliačik.

Rukami som dostal pod moje voľné tričko.  Nič som pod ním nemala a Harry to využil.  Prechádzal po každom kúsku môjho tela a mňa to nesmierne vyrušovalo.

" Harry,  chcem to." Zavzdychala som a na Harryho tvári sa objavil nadržaný úšklabok.

Zrazu všetko zmizlo a ja som orvorila oči.

Bol to iba sen- opakovala som si v hlave stále dookola. Až teraz som si všimla čo ma zobudilo.

Vo dverách stála Danielle s uplakanými očami. Šokovane som sa na ňu pozrela.

" Ak chceš ešte spať,  počkám na chodbe." Povedala nervózna a otočila sa na odchod.

" Nie Dan. Poď dnu." Zastavila som ju a ona si sadla na stoličku k mojej posteli. Nemala žiadny make-up a vlasy mala zviazané v neposlušnom drdole.

" Čo sa ti preboha stalo?" Opýtala som sa jej. Zaujíma ma prečo je Danielle v takomto stave.

" S Liamom sme sa rozišli. "  Oznámila mi a rozplakala sa.

" Ale prečo?  Veď ste spolu boli dokonalý. " Naozaj. Vždy keď bola Dan vedľa Liama jej oči žiarili šťastím.  Presne tak to bolo aj pri El a Louisovi alebo Perrie a Zaynovi. Zaujímalo by ma či som aj ja vyzerala tak šťastne keď som bola s Harrym.

" Včera som na neho kúsok vybehla. Milujem ho, ale liezlo mi na nervy, že aj keď sa už vrátili z turné stále niekam chodí.  A dnes mi povedal,  že náš vzťah nemá žiadny zmysel. Podľa mňa v tom ide iná baba." Povedala mi. Že by Liam podvádzal Dan? K nemu sa mi to vôbec nehodí, skorej k Harrymu ale k Liamovi ani kúsok.  On je ten rozumný čo nechce aby sa o nich šírili klebety typu, že sú sukničkári a podobne. Popravde ma to zaskočilo.

" Neboj to bude v poriadku. Určite sa to nejako vyrieši. A keby aj nie,  stále na teba čaká ten pravý. " Utešovala som ju a ona sa na mňa cez plač jemne usmiala.

" Ďakujem Suz. Si fakt kamarátka. Teraz mi je hrozne ľúto ako som sa k tebe správala. To ja som ťa mala po rozchode s Harrym utešovať." Povedala mi. Harry. Spomenula s si na ten sen. Prečo sa mi sníval taký sen? Nechcem ani myslieť na podobné veci. Pripomína mi to časy, keď sme s Harrym boli ešte spolu.

Ešte chvíľu som utešovala Danielle až dokým neprestala plakať. 

" A ako je to s tebou a s Harrym?  Ste spolu?" Opýtala sa ma Dan na čo som jej záporne pokrútila hlavou.

" Je to divné.  Harry chce aby som mu odpustila čo sa aj stalo. No on chce aj aby sme boli znovu spolu aj keď mi to priamo nepovedal. " Vysvetlila som jej. Celé je to zložité.

" A ty s ním chceš byť? Podľa mňa sa k sebe hodíte. "

" Keď ja sama poriadne neviem. Mám v tom chaos. Ako keby som s ním chcela byť no mám blok. Vždy si spomeniem ako o mne rozprával a podobne." Vysvetlila som jej. Vlastne si vždy spomeniem na ten sen z kómy.No to nikomu nejdem hovoriť.  Na každom sedení sa ma na to doktor pýta a ja mu stále hovorím, že mu nič nepoviem. Lezie mi to už na nervy.

" Chápem ťa.  Aj ja som raz bola v podobnej situácii.  Ešte na strednej sa mi páčil jeden chalan zo školy.  Bol to  " bad boy". Chcel, aby som s ním chodila no ja som sa nevedela rozhodnúť či s ním mám byť alebo nie. Patrila som medzi slušné dievčatá a bála som sa, že mi to zničí povesť. " Povedala Dan a po pri tom sa usmievala. Bolo vidno, že spomína. "Ale to bola iba taká detská láska. " Poznamenala.

" Ja neviem čo mám robiť. " Zafňukala som a hlavu som si vložila do dlaní.

" Ak ho máš stále aspoň kúsok rada, zavolaj mu. Hlavne veľa nepremýšľaj lebo si tým nebudeš istá.  Povedz mu, že to chceš skúsiť. Ale ak ho nechceš normálne sa stretnite a vysvetli mu to." Radila mi Danielle. " Ja už pomaly pôjdem. " Oznámila mi a na rozlúčku ma objala.

" Večer ti zavolám ako to všetko dopadlo." Stihla som jej zakričať keď vychádzala z dverí a opäť som ostala sama.

Do rúk som si zobrala mobil a nervózne som ho držala v ruke. Znova sa neviem rozhodnúť či mám Harrymu zavolať alebo nie.  Hypnotizovala som displej a čakala som kým sa mi tam veľkými písmenami objaví nápis ÁNO alebo nápis NIE.  No nič sa tam neukazovalo a tak som sa naštvala a vytočila som Harryho číslo.  Dúfam,  že nerobím chybu.  Chvíľku to pípalo a potom sa v telefóne ozval ženský hlas.

" Ahoj. Harry teraz nemôže.  Je zane-... Harry prestaň telefonujem." Povedala a začala sa smiať.

" Mne nevadí, že s niekým voláš cica." Počula som z druhej strany Harryho hlas a zarazene som zložila.

Konečne som si po dlhej dobe našla čas na novú časť.  Kokos baby toto boli hrozné 2 týždne.  Nemala som ani jeden deň voľno tak sa prosím na mňa nehnevajte, že som časť pridala až teraz.

A moja častá otázka prichádza (bubny) Čo si o tejto časti myslíte?  Ja osobne som celkom spokojná aj keď to mohlo byť lepšie. Prosím komentujte a hlasujte :-D :-D :-D

VOTES AND COMMENTS :*

- R

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now