18. diel... Fialová a modrá! Vážne?

422 17 1
                                    

Konečne som doma. Musela som to tam celé pochodiť. Jediný kto je v mojej novej práci milý je Ciara. Ostatné dievčatá tam po mne iba zazerali. Zvlášť jedna blondínka. Videla som ju v niektorých časopisoch ale nevedela som ako sa volá. Snažila som sa ju ignorovať ale tie jej pohľady boli otravné.

Zajtra ma chcú kompletne zmeniť. Chcú mi namaľovať hlavu nech sa mi vlasy hodia k novej kolekcii. Snáď to nebude príliš nápadné a snáď sa budem Harrymu páčiť. Okrem toho mi hovorili, že sa nemám prejedať, aby som nepribrala.

Otvorila som dvere od domu. Všade bolo prázdno a Harryho nikde. Napísala som mu správu.

Ahoj. Už som doma. Kde si a kedy prídeš? Ľubim ťa :*

O chvíľu mi prišla odpoveď.

Som v nahravacom štúdiu. Prídem neskoro.  Aj ja ťa ľúbim ;-)

To znamená že som sama. Vyzliekla som  sa a dala som si krátku sprchu. Urobila som si cestoviny a potom som šla pozerat telku. Zapla som si Hunger Games 1. Ani nie po hodine som zaspala.

Zobudila som sa na to ako ma niekto prenáša. Pozrela som sa na toho kto ma nesie a bol to samozrejme Harry.

"Ahoj zlato." Povedal mi a dal mi jemnú pusu. Jeho pery boli ako vyrobené pre mna. Mal ich tak jemné a zároveň vášnivé. Pomyslela som na to koľko dievčat nimi bozkával. Hneď som túto myšlienku poslala preč z mojej hlavy lebo som nechcela myslieť na takéto veci.

Jemne ma položil na posteľ a usmial sa na mňa.

"Hneď prídem." Povedal mi. Po chvíli som počula zvuk tečúcej sprchy. Uvedomila som si že nemám oblečené pyžamo ale tepláky a tričko. No nechcelo sa mi už prezliekať.

Ani nie za 10 minút už Harry ležal pri mne a ja som sa k nemu pritúlila. Voňal nádherne ako vždy.

"Dobrú noc láska." Povedal mi a ja som ucítila ako mi dal pusu na vrch hlavy.

"Dobrú noc."Povedala som mu a za chvíľu som znova zaspala.

-------------------------------

Práve sedím v Harryho drahej audine  ktorú mi Harry požičal a som na ceste do práce. Je nezvyk šoférovať také drahé auto keďže doma som mala iba jedno staré a ojazdené. Som zvedavá čo so mnou dnes urobia.

Vstúpila som do budovy a už z diaľky  som videla môjho šéfa s jedným milo vyzerajúcim dievčaťom.

"Dobré ráno,  pán Anderson." Pozdravila som sa mu.

"Dobre ráno Suz. Toto je Lucy. Je to tvoja vyzážistka a dnesok stráviš s ňou. Ja už musím odísť tak sa zatiaľ majte." Povedal a ja som tam ostala s Lucy.

"Tak dnes prejdeš kompletnou premnou. Sľúbim ti že budeš vyzerať nádherné no bude to kúsok iný štýl. Tak dajme sa do práce."Povedla mi milo a odviedla ma do inej miestnosti.

Najprv mi dala na tvári rôzne pleťové masky a odstránila aj tie najmenšie nedokonalosti na mojej tváry. Potom mi vytrhala obočie.

Kúsok mi podstrihla vlasy a začala mi ich maľovať. Lucy mi zakázala pozerať sa do zrkadla lebo chcela aby to bolo prekvapenie. Ja som ju poslúchla a začala som si čítať časopisy.

Asi po hodine mi zmyla hlavy a vyfénovala mi ju.

"Tak a môžeš sa na seba konečne pozrieť." Povedala mi.

Odtrhla som oči od časopisu a pozrela som sa do zrkadla. Moje gaštanové vlasy uz gaštanové ani z ďaleka neboli.Preboha!!!

Vrch mojej hlavy bol silno modrý a postupme prechádzal do fialovej. Vyzeralo to na mne celkom dobre ale ani kúsok sa to nehodilo k mojej povahe. Vyzerala som ako bláznivá teenagerka.

"Budeš predvádzať jesennú kolekciu pre mladých a mala som ťa urobiť výraznou. Ty to máš dobré. Niektoré dievčatá skončili so zelenými alebo ružovými vlasmi. Teraz ťa kúsok namaľujem a pôjdeme urobiť prvé fotky."

Ja som iba prikývla a Lucu ma začala maľovať.

Potom som sa šla obliect. Bola tam jedna pani a tá mi dala do ruky silno modre šaty do polky stehien a k tomu čierne topánky na vysokom opätku.

"Ale ja neviem chodiť na opätkoch. "Povedala som jej zahanbene.

"To nevadí.  Na fotkách nikdo neuvidí ako chodíš na opätkoch. Iba budeš stáť a pózovať." Povedala mi milo a ja som sa išla prezliecť.

Keď som vyšla a šla som do miestnosti kde sa robia fotky niekoľko krát som skoro spadla.

Konečne už bolo po fotení a fotky vyzerali celkom dobre. Povedali mi že zajtra ich zverejnia. Ja som sa vybrala domov.

Vystúpila som z auta a zamierila som si to do domu. Otvorila som vchodové dvere a šla som do obývačky.

Harry sedel na gauči a pozeral telku.

Pozrel sa na mňa a chcel sa mi pozdraviť no zastavil sa. Od prekvapenia na mňa vypúlil oči.

Po dlhej dobe je tu nova cast. Tak co hovorite? Komentujte a hlasujte ;-)

-R

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now