21. diel... Prehliadka

405 18 1
                                    

Dnes je zatiaľ najdôležitejší deň v mojom živote. Mám moju prvú prehliadku.  Keďže je práve Londýnsky týždeň módy,  budú tu samé celebrity a k tomu to dávajú naživo v telke.

Už som v práci keďže tu musím byť skorej, Harry príde až keď sa začne prehliadka.

Najprv ma namaľovali a dali mi prvý outfit. Boli to silno modré šaty s hrubými ramienkami a sukňou do polky stehien. Na jednom ramienku mali veľkú mašlu a okolo vysokého pása boli čierne posplietané nitky. Boli fakt krásne. K ním mi dali silno modré topánky na obrovskom podpätku. Vyzerali podobne ako tie čierne čo mi dala Lucy na doma.

Za päť minút sa začne prehliadka. V kostiach som cítila nervozitu a jemne som sa triasla. My, modelky sme stáli v miestnosti za mólom kde nikdo nevidel. Bola tam aj veľká telka kde sme pozerali priamy prenos.

Ciara tu nebola, lebo ona predvádza zajtra.Som kvôli tomu smutná, lebo ona je jediná baba z modeliek, ktorá sa so mnou baví. Okrem mňa tu boli iba baby s rôznofarebnými vlasmi a vôbec som ich nepoznala.

Najprv ukázali zábery z publika. Videla som tam chalanov z One Direction aj s Perrie, El a Dan. Tiež som tam zazrela veľa známych tvárí, napríklad Davida Beckhama s jeho ženou.  To bude. Nervozita ešte stúpla.

Potom na pódium vyšiel náš šéf, všetkých privítal a začal rozprávať niečo o kolekcii. My sme sa už postavili do radu tak ako zaradom ideme. Ja idem už druhá.Zhlboka som dýchala a snažila som sa upokojiť. Pomihoo to, ale iba kúsok.

Po chvíli začala hrať hudba a baba čo stála predo mnou vyšla na mólo. Mala som taký divný pocit.

Baba čo šla predo mnou sa už vracala a mne dali signál, že môžem ísť.

Vyšla som na pódium a bez zastavenia som kráčala do predu. Všetci začali tlieskať. Nemohla som sa pozrieť kde je Harry lebo som sa musela pozerať iba pred seba, ale aj tak som videla záblesky fotoaparátov. Jednu nohu som dávala pred druhú a jemne som pokyvovala bokmi. Už som bola na konci móla kde som zastala a urobila otočku. Potom som sa otočila a tým istým krokom akým som prišla som šla naspäť.

Rýchlo som šla do šatne kde som sa prezliekla do ďalšieho oblečenia. Toto som zopakovala štyri krát a už bol koniec. Konečne.

Konečne som sa uvoľnila a obliekla som sa do oblečenia v jtorom som prišla. Dala som si silno modré jeansi a sveter v ktorom som prišla. Pred tým než som vyšla z budovi ma šéf pochválil. V miestnosti s mólom už nikto nebol, tak som šla von.

Pred budovou ma už všetci čakali.

"Ahojte." Pozdravila som sa všetkým s úsmevom.

"Ahoj." Povedali mi ostatný no to sa mi už El s Perrie a Dan hodili okolo krku.

"Bola si úžasná." Chválili ma.

Potom som sa otočila k Harrymu a pobozkala som ho. On neskôr prešiel za mňa, zozadu ma objal a hlavu si oprel o moje rameno.

"Bola si skvelá.","Úplne ako profesionálka.","Si pre tú prácu ako stvorená."Hovorili mi všetci naraz. No ja som vnímala iba slova, ktoré mi Harry šepka do ucha.

"Suz, keby že si vedela ako som sa tam dole prekonával. Najradšej by som hneď vyšiel na to mólo a zobral som ťa niekde do zadu kde by sme mali súkromie. Bola si v tých šatočkách hrosne sexi. A krásne ti obkreslovali tvoj úžasný zadok." Keď to dopovedal jemne mi stlačil zadok a mňa kúsok miklo. Z tých jeho slov som bola úplne vyvedená z miery a musela som sa riadne červenať. A moje obavy Harry potvrdil.

"Si hrozne zlatá keď sa červená š." Znova mi pošepkal. Potom už bol na šťastie ticho.

Za chvíľu sme sa zo všetkými rozlúčili a šli sme domov.

***

Dnes je posledný deň pred koncertami, kedy je Harry v Londýne. Stále som si dookola hovorila že sú to iba dva týždne. Snáď to bez Harryho vydržím.

Akurát s Harrym raňajkuje me. Som hrozne smutná.

"Suz, musím ti niečo povedať." Začal Harry. Mal takú vážnu tvár až som sa zľakla. Čo ak sa chce so mnou rozísť? Ja som mu iba kývla hlavou nech pokračuje.

"Moja mama chce aby sme s ňou a Gemmou strávili Vianoce. U mňa doma v Holmes Chapel." Uf, musela som si vydýchnuť.

"Rada budem s tvojou rodinou na Vianoce Harry."Povedala som mu a on sa usmial. Som rada že naši sa o mňa až tak nezáujmajú. Bývajú v Manchestri a voláme si iba raz za dva týždne. Našťastie.

Potom sme už v tichosti jedli. Celý deň sme boli s Harrym pri telke a túlili sme sa. V tichosti sme si užívali to, že sme pri sebe, keďže Harry večer odlieta.

***

Práve idem s Harrym k ich lietadlu. Sú tu samý novinári. Harry sa ku mne otočil a pobozkal ma.

"Budeš mi chýbať Suz."Povedal mi Harry.

"Aj ty mne. Ľubim ťa." Povedala som mu a pevne som ho objala.

"Ja teba viac." Povedal mi Harry a nastúpil s chalnmi do lietadla.

Ostala som tu s Perrie, El a Dan. Dva týždne bez Harryho.

Tak páči sa vám nová časť? :-D:-D

Ak tu bude do 21:00 viac ako 4 votes a 6 prečítaní pridám ďalšiu časť.  ;-) ;-) ;-)

Hlasujte a komentujte :-)

-R

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now