20. diel... Čo s ním má?

411 17 0
                                    

Ráno som sa zobudila už o šiestej. Vstala som a rozhodla som sa že dnes pôjdem do práce skorej. Musím sa toho ešte hrozne veľa naučiť, keďže pozajtra mám prvú prehliadku.

Požičala som si Harryho audinu ako vždy. Páči sa mi a do jeho Ranger Rovera by som si ako šoférka nesadla, keďže to je Harryho zlatíčko.

Konečne som bola v práci. Nebolo tu tak veľa ľudí keďže bolo iba sedem hodín. Hneď som išla za šéfom.

"Dobré ráno." Pozdravila som sa môjmu šéfovi.

"Ahoj, Suz. Dnes sa budeš zdokonaľovať v chôdzi modelky. Nájdi Luci a ona už bude vedieť čo robiť." Povedal mi milo. Niekedy si tu pripadám ako v škole. Všetko sa tu učím.

Zamierila som si to do salónu, vedela som že tam bude. Pozdravila som sa jej a hneď sme sa dali do práce.

Prešli sme do menšej miestnosti kde nič nebolo. Iba na podlahe bola nakreslená dlhá biela čiara, ktorá bola asi desať centimetrov široká. Lucy mi podala topánky s osem centimetrovým opätkom a ja som si ich obula.

"Budeš normálne chodiť. Nohy nebudeš dávať jednu vedľa druhej, ale jednu pred druhú,  takže sa ti budú dotýkať iba tej bielej čiary. Iba jemne krč kolená a kúsok pohybuj bokmi zo strany na stranu, ale naozaj iba kúsok. Prvé pokladaj vždy päty. To je asi všetko. Ja ťa budem usmerňovať a postupne ti budem dávať topánky s vyšším opätkom." Povedala mi Lucy. Snáď nebudem vyzerať ako totálne nemehlo.

Najprv mi to išlo, no keď som mala opätky s trinásť centimetrovým opätkom začali ma z toho bolieť kúsok nohy. Lucy mi povedala že mi to ide a tak som bola aspoň kúsok rada.

"A teraz príde totálne peklo. Osemnásť centimetrové opätky a trojcentimetrová platforma." Povedala Lucy a po chvíli prišla s topánkami.

Boli celé čierne. Ten opätok bol brutálny a tá platforma. Určite sa strepem.

Obula som si ich a išla som na to. Párkrát som skoro spadla ale na obed som na nich už vedela v pohode chodiť. Ešte som si poskúšala zopár póz na prehliadku a už o druhej som sedela v aute na ceste domov. Musela som mať stále obuté tie pekelné topánky lebo Lucy chcela aby som v nich chodila aj po byte nech si na to zvyknem.

Prekvapivo neboli žiadne zápchy a tak som za chvíľku bola pred domom. Zaparkovala som auta a šla som dnu.

Vošla som do domu a z obývačky sa ozývali hlasy a smiech. Išla som tam. Na gauči a kreslách boli chalani aj s Perrie, El a Daniell.

"Ahojte." Pozdravila som sa im a oni sa mi odzdravili.

" Suz, máš nádherné topánky. Dá sa v tom vôbec chodiť." Opýtala sa ma Perrie.

" Bohužiaľ dá ale niekedy si v nich pripadám akoby som bola Lady Gaga." Odpovedala som jej. Prišla som ku gauču a sadla som si vedľa Harryho. Hneď si ma k sebe pritiahol a pobozkal ma.

"Tak čo riešite?" Opýtala som sa všetkých.

" Koncerty. Za päť dní ideme na dva týždne do Ameriky a na budúci rok máme turné." Povedal mi Liam.

Úžasné. Budem dva týždne sama v tejto obrovskej vile. Ale má to jednu výhodu. Už ani nie  za mesiac sú Vianoce tak si urobím skoré vianočné nákupy.

" Neboj, budú to iba dva týždne." Povedal Harry keď uvidel môj smutný výraz tváre a dal mi pusu do vlasov.

Niekto zazvonil a ako vždy som šla otvoriť. Vo dverách stála Taylor. Aké to mám šťastie.

"Ahoj, môžem ísť ku vám?" Opýtala sa ma. Nechápala som čo sa tak vtiera. Asi si nevie nájsť chlapa alebo čo. Riadne mi lezie na nervy.

"Ale mi tu máme návštevu." Povedala som jej a dúfala som že odíde.

" To nevadí." Povedala a bez pozvania vošla do domu. Namierila si to do obývačky z kade vychádzali hlasy.

Hneď ako v nej zbadala chalanov s ich frajerkami usmiala sa.

"Ahojte. Dlho sme sa nevideli." Zvýskla.

Na každom bolo vidno že sa z jej príchodu vôbec neteší. Asi ju nemajú radi presne ako ja.

Taylor si sadla k Harrymu presne tam kde som pred tým sedela ja. Sviňa. Bolo až príliš vidno ako za ním dolieza. Ja som si musela sadnúť na druhu časť gauča k Niallovi, nie že by mi to vadilo.

Chalani chceli riešiť koncerty, ale Taylor celú hodinu kecala veci , ktoré nikoho nezaujímali. Konečne odišla a chalani už chceli tiež odísť.

" Suz poď s nami na chvíľu do izby musíme ti niečo povedať." Povedala mi Dan a tak som aj s El, Perrie a Dan išla do mojej izby. Vôbec som netušila čo mi chceli povedať.

" Suz musíš si dávať na Taylor pozor. Je to sviňa. Chodila s Harrym ale rozišli sa. No každý vidí že chce stále Harryho. No len Harry nie. Alebo to skorej nechce vidieť." Povedala El.

Myslela som si že Taylor bola s Harrym stále iba kamarátka. Keby že som sa ja s niekým rozišla a aj tak by sa ku mne vtieral a ja by som to nechcela nebavila by som sa s ním a určite by som s nim nebola taká dobrá kamarátka ako Harry s Taylor. Fakt si budem musieť Harryho postrážiť.

"Ďakujem baby že ste mi to povedali." Poďakovala som im a potom sme vyšli z izby.

Zo všetkými sme sa rozlúčili a znovu som tu ostala s Harrym sama. No teraz som nevedela čo si mam o Harryho vzťahu s Taylor myslieť. Berie ho Taylor vážne iba za kamaráta alebo ho chce naspäť? Myslím si, že tá sprav správna možnosť je druhá.

Tak čo si myslíte o tejto časti?  :-D

Idem vás začať kúsok vydierať. Ďalšiu časť pridám až keď tu bude +4  votes. Chcem vedieť či vôbec niekto chce aby som pokračovala v písaní tohoto príbehu.

A čo si myslíte o Dan, El a Perrie? Mate ich radi aj v skutočnosti? 

Hlasujte a komentujte ;-) ;-) ;-)

-R

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now