11. diel... Bez nádeje

464 19 0
                                    

Ráno som sa zobudila s krásnym pocitom. Otočila som sa a čakala som že vedľa mňa bude ležať Harry. No nebol tam. A to to vyzeralo na nádherné prebudenie. Šla som do kuchyne a on varil raňajky. Prišiel ku mne a pobozkal ma.

"Ja by som mala variť raňajky nie ty."

"Neboj, kľudne ti tú prácu prenechám. Zhorela mi už tretia palacinka."

Musela som mu s tým ísť pomôcť,  keďže zatiaľ zhorela aj ďalšia.

"Dnes budem celý deň preč. Prišla sem moja kamoška z Holmes Chapel. Pôjdeme sa prejsť do mesta a potom pôjdeme do baru."

"Kamoška?"

"Iba kamoška."

O pol hodinku som už bola sama a tak som ku nám pozvala Elenour, Perrie a Danielle. Urobili sme si babský deň. Večer museli Perrie a Danielle odísť a za chvíľu prišiel po El Louis. No ja som ho poslala domov a dohodla som sa s Elenour nech tu prespí. Bála som sa byť v tomto veľkom dome sama. Bolo desať hodín a Harry stále nebol doma. Zapli sme si telku a začali sme prepínať. No na jednom kanáli som zastavila a šokovane som pozerala. Stála tam moderátorka a za ňou bola velka Harryho fotka.

Exkluzívne z Londýnskych ulíc

Toto sa dalo čakať. Harry Styles známi ako sukničkár si asi dlho neužíval. Prednedávnom sa dal dokopy so Susan Philips no asi si s ňou včera neužil keďže ma sádru. Dnes sa vydal do londýnskeho klubu kde sme sme ho prichitili s viac ako jedným dievčaťom.

Potom sa tam začali ukazovať fotky. Na prvej Harry pil dáky alkohol. Na druhej sa bozkával s dákym dievčaťom a bolo vidieť že už je opitý. Na ostatných chytal dáke dievčatá za zadok a  na jednej bol dokonca v striptizovom bare. Vedela som že to bolo odfotené dnes lebo tam mal tričko,  ktoré si kúpil iba pred dvomi dňami. Pocítila som ako mi slzi stekali po tveari. Každé dievča by za hnevalo na Harryho. Ale ja nie. Nieje to jeho chyba. To ja som sa s ním nevispala. Kvôli mne sa musel s každou kravou olizovať. To ja som taká škaredá a tučná že ma nechce. Tučná. Asi to bude problém no viem že Harry ma nechce. Šla som si pobaliť všetky veci. A je to tu znovu. Zase budem na ulici. Elenour sa iba pozerala ako odchádzam.

Elenour

Ani som sa nestihla pohnúť a Suz už bola preč. Nezastavila som ju. Som jej kamarátka a spoznám kedy je to beznádejné. Len sa bojím že sa znovu začne rezať. Vždy si všetku chybu zhodí na seba a potom ma z toho depresie. Až teraz som si uvedomila že som ju mala zastaviť. Zavolala som Louisovi nech sem okamžite príde a nech zavolá aj ostatných chalanov. Prišli až skoro o hodinu.

"Preboha kde ste tak dlho? "

"Cestou niekto havaroval. Čo sa také stalo?"

Spýtal sa ma Louis.

"Nevideli ste správy?"

"Ba ja som  videl."

Ozval sa Niall.

"Bol tam Harry. Bol totálne sťatý a olizoval sa tam s dákymi štetkami."

"Kde je Suz?"

Opýtali sa všetci zborovo.

"Neviem odisla s kufrom a ja som ju nezastavila."

Ucítila som prvú slzu.

"Čo ak sa jej niečo stane?"

Prišiel ku mne Louis a objal ma .

"To nie je tvoja chyba. Poďme hľadať Suz"

Hľadali sme ju celú noc no nikde sme ju nenašli. Musela ísť autobusom lebo so sadrov by sa ďaleko nedostala. Pred ránom sme sa všetci vrátili do Harryho domu. Stále tam nebol. Zaspala som. Ráno som sa zobudila na riadny rachot. Niekdo hlasno udrel do dverí. Bol to Harry. Uz prišiel. Aj ostatní sa zobudili. Bolo vidno že Harry už nie je opitý ale že je mimo.

"Čo sa včera stalo?"

Spýtal sa nás. Ja som k nemu pribehla a začala som do neho zjapať.

"Ty asi niesi normálny. Chodíš so Suz iba necelý mesiac a už ju podvedieš. "

"El, o čom to hovoríš? Ja si vôbec na nič nepamätám.

-R

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now