26. diel... Nový domov, znova

367 17 5
                                    

Baby chcem sa vám poďakovať za votes a komentáre v minulej časti. Ste úžasné :*

Za chvíľu som stála pred Taylorinim domom a zaklopala som. Z vnútra sa ozval buchot a otvorili sa dvere.

Keď sa na mňa Taylor pozrela, od prekvapenia nezabudla otvoriť ústa.

Vedela som si predstaviť ako vyzerám. Roztečená špirála, opuchnuté oči od plaču, červený nos a k tomu sa celá trasiem od zimy, keďže vonku je zima a sneží.

„Preboha čo sa ti stalo Suz?“ Spýtala sa ma Taylor, zatiaľ čo ma zatiahla dovnútra a zavrela za mnou dvere.

„On ma vyhodil.“ A znovu som sa rozplakala. Taylor ma súcitne objala.

„Je to pre teba len dobré. Ty máš na lepšieho.“ Podľa mňa to nie je pravda. Boli sme pre seba ako stvorený.

„Ale ja ho milujem:“ Povedala som. Ešte nikdy som nikoho nemilovala tak ako Harryho. A viem, že už nikdy nikoho tak veľmi milovať nebudem ako jeho. Ako mohol ku mne byť tak bezcitný? Vysvetlila by som mu to, on by ma pochopil a na všetko by sme zabudli.

„A prečo ťa vlastne vyhodil?“ Opýtala sa ma opatrne Taylor.

„ V telke aj v nejakom časopise bola fotka kde sa bozkávam s mojím bývalým Markom. Ja vôbec neviem ako a kedy ta fotka vznikla. Nepamätám sa, že by som sa s Markom vôbec od nášho rozchodu stretla. Niekto to na mňa musel našiť. No to už je jedno. Harry do mňa nahučal a dokonca mi povedal, že som skurvená štetka. A potom mi ešte volal šéf že mám padáka. Ževraj by ma Harryho fanúšičky ukameňovali.“ Hovorila som Taylor s plačom.

„ Prečo plačeš? Buď rada, že už s ním niesi. Veď je strašne bezcitný. Mala by si a na neho hnevať.“ Hnevať? Ale ja ho milujem to nejde.

„Zničil ti život. Máš zlomené srdce a kvôli nemu si prišla o prácu ktorá ťa bavila. Dám ti radu. Zabudni na ňho a ži ďalej.“ Hovorila mi Taylor.

„Asi máš pravdu.“ Musím na Harryho zabudnúť. Dnešok si ešte prplačem a zajtra na neho ani raz nepomyslím. Ako keby som ho nikdy nestretla.

Potom mi Taylor urobila čaj a chvíľu sme sa rozprávali. Taylor mi ponúkla aby som na pár dní zostala u nej. Odmietla som. Viem, že si musím nájsť niečo svoje, keďže nemám v pláne s niekým bývať.

Pred odchodom ma Taylor ešte povzbudila.

„Uvidíš, zamilovať sa dá aj viackrát.“ A usmiala sa. Snáď má pravdu. Je to moja jediná záchrana.

Vyšla som do chumelice a zamierila som si to do najbližšej kaviarne s wifi.

Objednala som si latté  a išla som na internet. Do mobilu som zadala ,Lacné bývanie Londýn,. Hneď mi tam vyhodilo niekoľko výsledkov Jeden sa mi obzvlášť zapáčil.

19 ročné dievča menom Katty si hľadalo spolubývajúcu. Chodí na vysokú a každá by platila polovicu nájmu.

Zavolala som jej a ona okamžite súhlasila. Ani nevedela s kým bude bývať. Snáď ma nevyhodí. Veď ja som ta šľapka čo podviedla Harryho Stylesa. Zaplatila som a zavolala som si taxík.

Šoférovi som povedala adresu domu kde budem bývať a šli sme. Za 30 minút sme tam boli. Bolo to na druhom konci Londýna od Harryho domu.  Zaplatila som taxikárovi, zobrala som si kufor a vystúpila som.

Stála som pre dvojposchodovým domom. Bol to klasický Londýnsky dom. Bol celý z tehál a z komína šiel dym. Takéto domy sa mi páčili a keďže sa dnuka kúri, bude tam teplo.

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now