25. diel... Ja som ťa nepodviedla!

388 20 3
                                    

Harry

Konečne som vysadal z toho hrozného lietadla. Bolo 8 hodín ráno. Zakázal som sem Suz chodiť, lebo viem, že tu bude veľa fanúšičok. Po vidaní nového albumu ich je ešte viac. Vystúpili sme a išli sme dnu do budovy letiska. Bolo tu hrozne veľa fanúšičok. Všetky sa na nás lepili a mal som pocit, že nám chcú strhnúť všetko oblečenie. Našťastie zasiahli SBS-kári a my sme sa ako tak v kľude vybrali po svoje kufre.

S chalanmi som sa rozlúčil a nasadol som do auta, ktoré som tu mal odparkované celé 2 týždne. V uliciach neboli skoro žiadne autá a za 15 minút som už parkoval v mojej garáži.

Hneď ako som prišiel do obývačky, čakal som ako sa na mňa vrhne Suz. No nič. Popozeral som sa snáď všade, ale nikde po nej nebolo ani stopy. Zavolal som jej. Samozrejme, mi nedvíhala. Čo ak sa jej niečo stalo?

Nervózne som chodil po celom dome. Musím sa odreagovať. Pustil som si telku a začal som prepínať. Zastavil som na správach.

To čo má byť?! Na fotkách bola Suz. Bola v posteli a iba v podprsenke. No na nej ležal nejaký muž a spodok tela mal prikrytý perinou, na vrchu nemal nič. Bozkávali sa. A vyzeralo to ako by to spolu robili. Hneď k tomu začali hovoriť veci v zmysle že ma podviedla a že pravdepodobne chcela iba moje prachy. To my nemohla urobiť.

Najprv som bol hrozne smutný. Prečo to urobila? Už ma nemiluje? Pýtal som sa stále dookola. No do hlavy mi prišli iné myšlienky. Milovala ma vôbec? Bola so mnou iba kvôli peniazom? Žilo sa jej pri mne úžasne. Našiel som ju na ulici a ponúkol som jej domov. Našiel som jej prácu, požičiaval všetky moje veci dokonca aj auto. Bola drogová závisláčka a vďaka mne sa vyliečila. Fajčila a vďaka mne už nefajčí. A ona sa celú dobu ťahá s niekým iným.

Teraz som na ňu totálne nasratý. Je to obyčajná zlatokopka. Veľa dievčat bolo so mnou iba pre moju slávu a peniaze. Ale ani jedna si nedovolila podviesť mňa. Ja som ten čo väčšinou podvádza dievčatá. Ako si to mohla dovoliť?!

Kašlať na ňu. Už ju tu nechcem. Išiel som do jej izby. Zohol som sa a spod postele som vybral jej kufor. Boli tam aj nejaké iné veci. Tipujem, že sú to darčeky na Vianoce. Dal som ich do kufru. Potom som prešiel ku skrini a vyhádzal som z nej všetky veci. Ani som jej ich neposkladal. Však na čo. Popozeral som sa po izbe a uistil som sa či som tu nič nenechal. Ešte som šiel do kúpeľne a všetky jej veci som nahádzal do igelitovej tašky. Cestou do chodby som ešte zobral kufor.

Akurát keď som veci položil na kraj chodby, otvorili sa dvere. Presne ako na zavolanie. Stála v nich Suz. Tak, ako som sa na ňu teraz hneval som sa ešte nehneval snáď na nikoho.

Suz

Keď som sa prebudila, nevedela som si spomenúť kde som. Poobzerala som sa po izbe. Jasné, som u Taylor. Odokryla som perinu a postavila som sa. No niečo som si uvedomila. Prečo som do riti v podprsenke? No hneď na to som sa pozrela na nočný stolík, kde boli hodiny. Bolo 10:04. Harry už bude doma. Ja som ale krava. Rýchlo som si obliekla moje tričko, ktoré bolo pohodené na opačnej strane izby. Ešte som si obula topánky, zobrala kabelku a vybehla som z domu.

Celú dobu som bežala. Možno Harry ešte niekam išiel. Dúfam. Snáď sa na mňa veľmi nenahnevá. Konečne som dobehla pred Harryho dom a otvorila som.

Naskytol sa mi zvláštny pohľad. Harry stál na chodbe, asi 2 metre od dverí v ktorých som stála a pri sebe mal kufor. No bol to môj kufor. My ideme na dovolenku?

Zabuchla som dvere a chcela som o objať. Hrozne mi chýbal. No keď som bola pri ňom, všimla som si jeho pohľad. Mal úplne rozšírené zreničky, zaťatú čeľusť a dlane mal v pästiach. To je na mňa až tak nahnevaný?

Ani som nestihla zareagovať a Harry ma silno zatlačil k stene.nZľakla som sa a nechápem, prečo to robí. Toto je už priveľa.

„Kde si kurva bola?“ Opýtal sa ma s hnevom v hlase.

„Taylor mala párty.“ Povedala som. Bála som sa Harryho. Bolo to počuť aj v mojom hlase. Len nechápem prečo je až tak nahnevaný.

„Aha. Takže párty. Tam si mala úžasnú príležitosť olizovať sa s chlapmi. Čo?“ Povedal Harry. Nie nepovedal. On už kričal.

„Harry ja fakt neviem o čom hovoríš.“ Bola som zmetená. V očiach som cítila slzy.

„Takže ty to nevieš? Tak ja ti to poviem. Celý svet vie, že si ma podviedla, iba ty nie. Bola si so mnou iba kvôli prachom. Si obyčajná skurvená štetka.“ Doslovado mňa ziapal a pozeral sa na mňa s odporom a hnevom. Ako to mohol povedať? Ja, že som skurvená štetka. Ja som ho nepodviedla.

„Harry ja som ťa ale nepodviedla.“ Hovorila som mu. Z očí sa mi valili slzy.

„Drž už radšej hubu a vypadni.“ Povedal Harry . S kufrom ma vytlačil pred dvere a zabuchol ich.

Ja som tam iba s plačom stála. Vôbec nechápem o čo tu ide. Divný picit zaplavil moje telo. Chvíľu som sa ani nepohla a vzlykala som. Najhoršia na tom bola tá nevedomosť. Síce neviem o čo tu ide, no ja sa nevzdám.

Búchala som na dvere, zvonila no nič. Vo chvíli keď zmizla aj posledná štipka ná deje som si zobrala  kufor a s plačom som kráčala po ulici.Zrazu do mňa niekto niečo hodil. Pristálo  na mne vajce. Kto do mňa preboha hádže vajce a prečo? No hneď na to na mňa z druhej strany cesty začalo kričať nejaké dievča.

„Ty suka. Ako si mohla podviesť jeho?“ Zjapala, hodila mi niečo k nohám a zdrhla.

Pozrela som sa čo to je. Bol to nejaký časopis a na jeho titulke bola moja fotka. No bozkávala som sa s nejakým chalanom. Ležali sme na posteli. Ja som mala oblečenú podprsenku a on nemal nič. Možno mal, ale spodok tela mu zakrývala perina. Vyzeralo to ako keby sme spolu spali.

Kedy to preboha fotili. Pozrela som sa na vrchný kútik časopisu. Bolo to dnešné vidanie. Lepšie som si pozrela obrázok. Ten chalan s ktorým som sa bozkávala mi bol strašne povedomý. Mark. Ale ja som sa s nim nebozkávala od vtedy, čo sme sa rozišli. A tú podprsenku som mala včera na Taylorinej párty. Aj som sa v nej zobudila a pritom si nepamätám, že by som si vyzliekala tričko. A celú noc som spala.

Niekto to na mňa musel našiť. A ja som vedela kto to bol. Mark. Ale prečo? Na čo je mu to dobré? Už mi raz zničil život a teraz mi ho zničil znovu.

Ešte viac som sa rozplakala. Spomenula som si na Harryho. Ešte nikto ma nenazval tak škaredo, ako on mňa. Skurvená štetka. Stále sa mi to opakovalo v hlave. Na tú vetu čo mi povedal nezabudnem do konca života. Ako toto niekomu mohol povedať? Ako mohol byť taký bezcitný? Ja som ho nepodviedla. A aj keby to on prvý podviedol mňa. Ja som mu nehovorila tak škaredo ako on mne a ja som mu odpustila. A v podstate som sa na neho vtedy ani nehnevala. Hnevala som sa na seba.

V kabelke mi zavibroval mobil a ja som zdvihla. Bol to môj šéf.

„ Dobrý deň Suz. Dostávate padáka.“ Povedal mi s úplne kľudným hlasom.

„Čože?“ Vykríkla som. On mi chce dať padáka?

„Presne tak ako ste počuli. Prepúšťam vás.“ To nemôže.

„Ale to nemôžete. Nemáte na to dôvod“ Stále som kričala.

„Ale mám. Ak by ste teraz vyšli na mólo, polovica sveta by vás zabilo. Podviedli ste idola skoro všetkých teenegeriek. Vy si myslíte, že by to nechali tak. Je to iba pre vaše dobro. Dovidenia.“ A zrušil. Ešte aj toto. Celý život sa mi rúca. Znova.

Musím sa niekomu vyrozprávať. Napadol ma iba jeden človek, ktorý ma za to nebude odsudzovať.

Taylor. Tá je jeho bývalá. Ona ma pochopí. Teraz som jeho bývala aj ja.

Najprv sa chcem poďakovať za 10 votes a 30 prečítaní v minulej časti. Ste skvelé baby :DDD Samozrejme ďakujem aj za komentáre :*

Čo si myslíte o tejto časti?

Škoda, že už nie sú spolu. :( Aj mne ich prišlo ľúto, ale čo už.

Prosím hlasujte a komentujte. Ďakujem ;)  ;)  ;) 

-R

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now