7. diel... Oznámenie

540 18 0
                                    

Keď som sa osprchovala, šla som za Harrym do obývačky. Sedel na gauči a nevšimol si, že som prišla.  Rozmýšľal, bolo to ňom vidieť.  Chvíľku som pozorovala jeho dokonalú tvár, no potom som prehovorila.

"Harry, môžem sa ťa na niečo spýtať?" Prekvapene sa pootočil a usmial sa na mňa

" Samozrejme, zlato. "

Och. Takéto oslovenie som nečakala.  Príjemne ma zahrialo pri srdci a mojim telom prebehla vlna radosti.

"Čo teraz s nami bude?"

Harry vstal, pristúpil ku mne bližšie a chytil ma za ruky. Uvedomila som si ako mi za tú chvíľu chýbali jeho dotyky.

Všetko to bolo tak zvláštne.  Ešte ráno by ma nenapadlo, že by som sa s Harrym pobozkala alebo, že aj malú chvíľku bez neho budem oveľa smutnejšia ako keď som s ním. Zadívala som sa do jeho krásnych očí a podlamovali sa mi z nich kolená.

"Bol by som veľmi rád keby že sme spoli začali chodiť. Samozrejme ak súhlasíš." Povedal Harry a vo mne vzplanuli plamienky šťastia.  Harry Styles chce so mnou chodiť.  Je to neuveriteľné.  Vôbec som si nemyslela, že by o mňa zakopol nejaký chlapec a zvlášť, že to bude Harry Styles.

"Rada budem tvojou priateľkou." Odvetila som mu s obrovským úsmevom na tvári.

Harry sa ku mne naklonil a o chvíľu som pocítila jeho pery na mojich. Bozkáva sa úžasne- skonštatovala som a po pri tom som sa usmiala do bozku. Odtiahli sme sa od seba no ja som aa prestala usmievať.  Predsa len tu bude zopár problémov.

" A čo bude s fanúšičkami?" Čo ak ma budú odsudzovať a kvôli mne aj Harryho?

"Ale zatiaľ to môžeme povedať iba chalanom," Povedal Harry a pokračoval "no mali by sme to povedať aj Perrie, Eleanor a Danielle. Aj tak by sa to neskôr od chalanov dozvedeli a potom by sa na nás hnevali, že sme im to nepovedali. Môžeme ich zajtra pozvať na večeru a oznámiť im to." Navrhol Harry a dal mi letmý bozk na čelo. 

Chcela som si ísť ľahnúť do mojej izby no Harry ma zastavil.

" Nie. Dnes budeme spať spoločne v mojej izbe." Povedal vážne a ja som sa nad jeho vážnym výrazom, akoby si myslel, že budem namietať.

S Harrym som vošla do jeho izby a on sa šiel osprchovať.  Pomaly som prešla k obrovskej posteli a ľahla som si na ňu.  Prikryla som sa bielou perinou a s úsmevom na tvári som pozerala do stropu.

Po chvíli som počula ako Harry vošiel do izby a pozrela som sa na ňho.  Bol iba v boxerkách a jeho vlasy boli kúsok mokré.  Na jeho tele sa vynímali jeho tetovania a svaly.

Ľahol si ku mne a ja som ho z boku objala. Nechal zapnuté malé svetielko pri posteli a ja som obdivovala jeho neodolateľnú postavu. Po chvíli som sa dotkla motýľa vytetovaného pod jeho hruďou.

" Tak krásny. " Pošepkala som a Harry sa slabo zasmial.

" Ty si krásna." Ulichotil a jemne ma pobozkal do vlasov.

Harry zhasol svetlo a ja som zatvorila oči.  Ešte nikdy som nebola taká šťastná ako teraz. Uvedomila som si, že rozchod s Markom bol dobrý.  Spoznala som Harryho a to som si myslela, že už nikdy nebudem šťastná.

*Druhý deň- večer*

Pred večerom Harry všetkých obvolal a ja som šla variť. Varila som lasagne, lebo ich milujem no ešte nikdy som ich nerobila. Snažila som sa variť podľa receptu a dúfam, že budú jedlé.  Bola som nervózna.  Predsa len sa stretnem s Perrie Edwards z Little Mix.  Ich pesničky mám rada a vždycky som odvovala Perrieninu krásu a štýl.

Bolo päť hodín a už bolo prestreté a všetko pripravené. Ako prvý prišiel Niall spoločne s Louisom a priateľsky sa so mnou zvítali. Chvíľku po nich prišli Liam a Danielle. Danielle vyzerala ako v pohode abab. Mala úžasnú postavu a už teraz som jej závidela jej husté vlasy.  Predstavila som sa jej ako Harryho domáca. Tak som sa predstavila aj Elenour. Ona zas vyzerala ako nevinná teenagerka. Hneď som zistila,  že má obrovský zmysel pre humor a, že sa nesmierne hodí k Louisovi.

Už chýbal iba Zayn s Perrie. Po chvíli vošli s Harrym do obývačky,  kde sme všetci sedeli a rozprávali sme sa.  Keď som ju uvidela skoro som odpadla. Bola nádherná a ja som sa pri nej cítila ako tá najškaredšia bytosť na svete. Zoznámili sme sa a potom sme šli jesť. Poriadne sme sa nasmiali.

Louis s Naillom stále vtipkovali a robili blbosti. Boli proste neodolateľný. S dievčatami sme sa rozprávali o oblečení a iných blbostičkách. Najmilšia sa mi zdala byť Perrie. Danielle a Elenour boli tiež milé no Danielle mi prišla chvíľami zatrpknutá. Hovorila,  že majú s Liamom menšie problémy. Keď sme dojedli, Harry prehovoril.

"Pozval som vás sem aby som vám oznámil jednu skvelú vec. Zamiloval som sa a myslím si že do tej pravej."

OMG. Toto som nečakala. Pozrela som sa na ostatných. Všetci sa usmievali no ešte nevedeli že tým dievčaťom som ja.

"Možno budete zaskočený no tým dievčaťom je Suz."

Všetky oči sa na mňa pozreli. Musela som byť červená ako paradjka.

"Vitaj v klube!!!"

Nadšene vykríkla Elenour.

"Bol by som rád keby že ste Suz nebrali ako moju domácu,  ale ako ženu ktorú milujem."

O môj bože. Ja som si myslela že tak krásne o mne nikdy nikto nepovie. Potom sme sa ešte rozprávali a po chvíli všetci odišli.

"Harry,milujem ťa najviac na svete. Si moje všetko." Povedala som mu keď sme ostali sami a objala som ho.

Neskôr sme si šli ľahnúť,  no nie každý sám,  ale šli sme do Harryho izby presne ako včera.  Ľahli sme si vedľa seba a obajala som ho.

Nechcem aby odomňa odišiel- bola moja posledná myšlienka pred tým ako som zaspala.

-R

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now