33. diel... Menší útok

341 14 3
                                    

Momentálne som tak nahnevaná ako nikdy. Nakričala by som aj na hocijakého nevinného človeka. Proste by som vyliala svoj hnev na hocikoho. No teraz ani nie 10 metrov predomnou stojí ten kto to spôsobil. Skvelá príležitosť.

S nahnevaným pohľadom som sa pozerala na Harryho. Ešte si ma nevšimol rozprával sa s chalanmi.

"Tej si teda dal. Chcel by som vidieť jej pohľad keď  bude počuť čo si teraz povedal." Hovoril Louis. Chalani sa na tom zasmiali a Zayn ich sledoval a mračil sa na nich . Som si istá, že Louis uvidí to po čom túži.

"Ja hovorím iba pravdu. Keď je štetka tak nebudem klamať, že je tá najlepšia osoba na svete." Povedal mu na to Harry. To by stačilo.

Pustila som mop, ktorý som držala v ruke. S hlasným buchnutím dopadol na zem. Všetky pohľady sa upriamili na mňa. 

V Harryho očiach som videla prekvepenie. Toto určite nečakal.

Blížila som sa k nim rýchlym krokom s nahnevaným pohľadom. Toto Harry prehnal. Keď som sa k nim približovala jeho pohľad sa zmenil z prekvapeného na vystrašený. Presne tak, nech sa bojí.

Prišla som k nim a doslova som sa na Harryho vrhla. Všetok svoj hnev som sa chystala vybiť si práve na ňom keďže môj hnev zapríčinil on. Ešte nikdy som nikoho nezbila ani nič podobné.

Začala som Harryho kopať, škrabať, trhala som s ním.

"Kurva prestaň!" Kričal do mňa. Chalani sa snažili odtrhnúť ma od neho no nedarilo sa im to. Harry sa snažil odtlačiť ma od neho no jemu sa to tiež nedarilol.

No zrazu som pocítila ranu na mojom líci.  Akokeby sa zastavil čas. Harry na mňa vystrašene pozeral s rukou vedľa mojej tváre a chalani ma od prekvapenia pustili a prekvapene sa pozerali na Harryho.

Ako mi mohol dať facku? Do očí sa mi nahrnuli slzy.

"Ako som s tebou mohla chodiť?" Povedala som. Z očí mi tiekli slzy. Nie preto, že by ma to bolelo fyzicky, ale bolelo ma to psychicky. 

"Prepáš Suz toto som fakt nechcel." Ospravedlňoval sa mi Harry, ktorý bol stále vystrašený z toho čo urobil.

"Choď do riti. Si iba odporný chudák." Vypľuvla som na neho a chcela som z tadeto odísť. Bolo toho na mňa priveľa. No zastavila ma Harryho ruka.

"Suz počkaj." Povedal mi.

"Prečo by som sa z tebou mala vôbec baviť? Veď som len štetka, ktorá podviedla slávneho Harryho Stylesa. A všetci čo ma poznajú vedia, že by som nebola schopná ťa podviezť. Milovala som ťa. Ty si podviedol mňa ak si nepamätáš. A ja som ti odpustila. Ale zase to má aj svoje výhody. Zistila som aký v skutočnosti si. Si iba odporný namyslený debil." Povedala som mu všetko čo som mala na srdci. Konečne mi pustil ruku a ja som sa vybrala do šatne.

Sadla som si na lavičku a rozplakala som sa. Ako som mohla urobiť tak obrovskú chybu? Prečo sa to stalo práve mne?

Obliekla som si bundu a vykašľala som sa na prácu. Vyšla som z budovi a zavolala som si taxík. Cestou som zavolala Michaelovi.

"Ahoj Michael. Máš dnes večer čas?" Spýtala som sa ho a popri tom som si posmrkla.

"Áno. Ty plačeš Suz?" 

"Nie, neplačem." Klamala som mu." Nešiel by si so mnou večer do klubu?"

"Jasné. O ôsmej budem pred tvojim domom. Maj sa." Povedal.

"Ahoj." A zrušila som. 

Prišla som domov a urobila som si kávu. Nikto ma nezháňal a tak som celý deň presedela na gauči a premýšľala som o udalostiach, ktoré sa stali tento mesiac. Okolo siedmej som sa šla pripraviť.

Obliekla som si krátke červené šaty a urobila som si klasický dymový make-up. Na šaty som si prehodila koženú bundu. Vyšla som z domu a tam ma už čakal Michael v jeho aute. Nastúpila som.

"Ahoj"

"Ahoj" Tiež som sa mu pozdravila a zľahka som ho objala. 

"prečo vlastne ideme do klubu?" Opýtal sa ma Michael počas jazdy.

"Chcem sa opiť." Odpovedala som mu jednoducho. Zvyšok cesty sme neprehovorili.

O chvíľu sme stáli pred klubom. Hneď ako sme vstúpili do klubu zamierila som si to k baru. Objednala som si snáď  všetky druhy alkoholu aké existujú a pomaly som ich začala piť.

*O 3 hodiny*

Tancovala som na parkete. Samozrejme nalepená na Michaela. Už som ani nevnímala čo robím.

"Poď, už ťa odveziem domov." Povedal mi po chvíľi Michael a ťahal ma von z baru.

V aute som sa rehotala a pritom Michael nič nehovoril. Bola som riadne opitá. 

Zastavili sme pred mojím domom a Michael vystúpil z auta. Ja som vystúpila tiež no hneď som padla na zem. Nedalo sa mi postaviť tak mi Michael musel pomôcť. Podoprieral ma až k dverám.

"Kde máš kľúče?" Spýtal sa ma Michael.

"Asi v kabelke." Povedala som mu. Chvíľu sa v nej prehraboval a potom vytiahol kľúče a odomkol. Spoločne sme vošli do vnútra.

Neviem čo to do mňa vošlo no chytila som Michaela za golier a posadila som ho na gauč. Prekvapene sa na mňa pozrel. Ja som sa na neho iba uškrnula a sadla som si na neho obkročmo.

Začala som ho vášnivo bozkávať. Najprv bol prekvapený ale po chvíli presunul jeho ruky na môj zadok. Neprekážalo mi to. Perami pomaly prechádzal po mojom krku a mne unikol nejeden vzdych. Pomaly som mu začala vyhŕňať tričko, ktoré sa za chvíľu ocitlo na zemi. Hneď vedľa neho dopadol zvyšok nášho oblečenia.

Alkohol ma otupoval a poriadne som nevedela čo robím. No užývala som si ten úžasný pocit. Tento pocit som po prvý krát okúsila práve s Harrym. No hneď som to meno vyhnala z hlavy a venovala som sa Michaelovi.

Po týždni nová časť :D Dúfam že sa vám páči.

Prosím hlasujte a píšte čo si o tom všetkom myslíte. :*

PLEASE COMENT AND VOTE :PPP

-R

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now