15. diel... Zamilovaná

466 18 1
                                    

Suz

Ráno som sa zobudila v mojej starej posteli v Harryho dome.

Sadla som si na posteľ a poobzerala som sa. Na gaučíku sedel Harry usmieval sa.

" Dobré ráno princezná. Ako si sa vyspala?" Ja som sa  na neho iba usmiala.

A potom sa mi začali vybavovať tie spomienky zo včerajška. Hneď som sa prestala usmievať. Chytila som si tvar. Cítila som že na nej mám veľa leukoplastov. Harry si všimol môj pohľad. Pribehol ku mne.

"Suz, to bude v poriadku."

Ja som sa pozrela na moje brucho a vyhrnula som si tričko. Tiež bolo celé prelepene. Neváhala som a strhla som všetky leukoplasty dole aj keď to bolelo. Mala som tam hrozne veľa rán. Už som pocítila slzi v očiach.

Bežala som do kúpeľne čo bola rovno vedľa mojej izby. Všetky leukoplasty som si dala dole z tváre a pozrela som sa do zrkadla.  Vyzerala som hrozne. Všade som mala iba škrabance. Potom som si pozornejšie pozrela moje telo. Mala som aj veľa modrín. Celý týždeň nebudem ani môcť vyjsť von.

Po chvíli za mnou prišiel Harry. Keď si všimol že plačem, objal ma.

"Neboj sa .Všetko bude dobré,  veď máš mňa."

Neubránila som sa menšiemu úsmevu. Presne tak. Mám Harryho.

Potom sme sa šli naranajkovat. Hneď po raňajkách k nám prišiel Zayn s Perrie. Harry mi šiel po veci do môjho starého bytu. Nechcel, aby som šla s ním a tiež nechcel aby som tu bola sama a tak zavolal Zaynovi.

Keď prišli, obidvaja mali na tvári ustarosteny pohľad. Perrie Zaynovi určite povedala čo sa mi stalo. Keď ma uvidela rýchlo ma objala. Zayn sa na mna udivene pozeral. Asi si nemyslel že na tom budem až tak zle. Po chvili Harry odišiel.

Celu dobu čo bol Harry preč sme sa vôbec nerozprávali,  len niekedy si Perrie so Zaynom niečo pošepkali. Harry bol preč už hodinu. Začalo mi byť za ním smutno. Čo ak sa mu tak niečo stalo?

Počula som ako sa otvárajú dvere. Konečne je tu. Rýchlo som pribehla ku dverám a objala som ho.

"To som ti až tak chýbal?"Opýtal sa ma.

"Ani si nevieš predstaviť ako." A potom ma pobozkal. Mal úžasné pery a tiež sa vedel úžasne bozkávať.

Po chvíli sme sa od seba odtrhli lebo sme si uvedomili, že Perrie a Zayn sa na nás pozerajú.

"My už asi ideme. Nechceme vás rušiť."Povedala Perrie. Potom sme sa rozlúčili a ostala som s Harrym sama.

Nič zvláštne sme potom nerobili.

A tak to bolo celé dva týždne. Niekedy Harry šiel na koncert alebo ku nám prišiel niekto z chalanov. Už som nemala žiadne modriny a škrabance. Len niekde som mala menšie jazvy.

No tiež som si niečo všimla. Keď ma Harry v poslednej dobe bozkával, bolo to iné ako v minulosti. Bolo to vášnivejšie. A ja som veľmi dobre vedela prečo. Celú dobu čo sa poznáme (Okrem toho večera kedy sa opil) s nikým nespal. A ja som nechcela skončiť tak ako pred tým. Vedela som že to s ním už niekedy budem musieť robiť. On mi dáva na javo že ti chce. Bála som ale tiež som to chcela. A viem kedy to urobím. Už som na to pripravená. Zajtra  večer. Večer prednspanim som si spomenula že mame výročie čo sme spolu 10 týždňov.

Snáď mi to výjde.

Tak co , páči sa vám nová časť? Komentujte a hlasujte.

-R

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now