13. diel.... Odmietnutie

456 18 0
                                    

"Ahoj." Pozdravil som sa jej.

Ona na mňa pozrela so slzami v očiach. Ja som tam iba stál a pozeral som sa na ňu. Urobil som z nej trosku a musím to napraviť. 

"Suz, prepáč. Nevedel som čo robím.Bol som hlupák. Prosím vráť sa ku mne." Povedal som jej s prosebným pohľadom.

"Nie, Harry. Nie je to až také ľahké. Proste na seba zabudneme a ty si nájdeš niekoho, kto ti bude vyhovovať." Povedala a ja som videl, že sa za chvíľu rozplače.

"Suz, prisím. Ja-" Ale prerušila ma.

"Nie, Harry. Mohol by si prosím na chvíľu odísť potrebujem byť sama." A zatvorila dvere. 

Stál som tam a načúval. Po chvíľu som počul vzliky. Ona ma stále miluje. Ale neviem prečo nechce byť so mnou. Vedel som že to nemá cenu tu len tak stáť a tak som šiel dole za Dan a Liamom.

"Tak čo?" Spýtal sa ma Liam.

"Snažil som sa jej vysvetliť, že som urobil chybu a že ju stále milujem. No ona povedala že máme na seba zabudnúť a ja si mám nájsť niekoho, kto pre mňa bude dosť dobrý. Keď som odišiel, počul som ju plakať. Ja viem že ma stále miluje ale nechápem prečo so mnou nechce byť."

Danielle si odfrkla. 

"Ty vieš prečo so mnou nechce byť, že?" Obrátil som sa na ňu.

"Jasné že viem. Ona si myslí že to všetko je jej vina. Mýslí si že si ju podvádzal a to preto, že nieje pekná ako ostatné dievčatá s ktorými si chodil. Snažila som sa jej vysvetliť že to tak neni, no ona to všetko zvaľuje na seba." Dorozprávala a ja som na ňu neveriacky pozeral. 

Ona si myslí že je to jej vina. Idem za ňou a všetko jej vysvetlím. Prišiel som k dverám od izby, v ktorej bola, zaklopal som a otvoril ich. Nikto tam nebol. Na posteli bol papier s odkazom.

Liam a Dan, ďakujem vám za všetko čo ste pre mňa urobili. Keď si nájdem prácu, všetko vám vynahradím. Niekedy vás prídem pozrieť. Liam, možno si našetrím peniaze na váš koncert, teším sa keď teba a chalanov uvidím spievať. Pozravujte odo mňa všetkých a majte sa :D 

Ona to myslí vážne. Chce sa len tak vytratiť z môjho života. No už teraz viem, že sa jej to nepodarí.

Suz 

O týždeň

Konečne som si našla prácu a bývanie. Pracujem ako čašníčka a mám mizerný plat. Za tieto peniaze som si mohla dovoliť iba jediné. Malý jednoizbový bytík na kraji Londýna. Neni to práve tá pekná časť mesta. Večer tu chodia samý dílery a opilci. No čo už narobím, aspoň nie som na ulici ako pred tým. 

V novinách som čítala že Harry sa má dobré. Chodí do klubov a užíva si. Som rada že je šťastný, aj keď o mne sa to nedá povedať. 

Dnes som si spomenula na jednu vec. Dnes mám 19 rokov. Skoro ráno mi volala mama a popriala mi všetko najlepšie. Pýtala sa ma na tú aférku s Harrym. Na to som jej iba povedala, že je to minulosť. Pýtala sa ma ako sa mám a také veci. Klamala som jej. Povedala som jej že sa mám úžasne. Potom som musela ísť do práce.

Nemám túto prácu rada. Niektorý chlapi sa na mňa divne pozerajú. Niekdy sa ich až bojím. Dnes to bolo rovnaké. 

Už bolo 10 hodín a reštaurácia sa mala zatvoriť. Ostala som tu posledná, lebo som tu musela upratať. Domov som šla pešo, lebo je to len kúsok. No aj tak som mala strach. 

Už som bola na ulici kde bývam. A v tom som to počula obvyklí krik a rehot opilcov. Už som bola skoro pri baráku, no narazila som na skupinku opitých chlapov. Pozerali sa na mňa, ako tý v reštaurácií. Snažila som si ich nevšímať, no jeden na mňa zakričal.

"Hej, zlato. Poď k nám." 

Ja som sa na neho ani nepozrela a šla som ďalej. No po chvíli ma niekto zo zadu chytil. Boli to ďalší dvaja, ktorý s ním pili. Jeden držal fľašu vodky a druhý ma držal. Začala som kričať. Ten čo má držal mi dal ruku na ústa. 

"Buď  to pôjde po dobrotky alebo po zlom." Povedal ten ktorý na mňa zakričal.

Ja som začala kopať do tých dvoch, ktorý pri mne stáli. 

"Tak ty si si vybrala tú druhú možnosť."

Pomaly šiel ku mne a cestou sa viac krát potkol. Zobral si fľašu alkoholu a začal ma ňou buchať. Bola to poriadna bolesť, ale zároveň nič v porovnaní s tým čo mi chceli urobiť. Začala som plakať. Pochvíli do mňa udrel tou fľašou najsilnejšie ako vedel. Rozbila sa a ostré sklo sa mi zarilo do kože na bruchu. Potom chytil kus skla a prešiel mi ním po tvári. Vedela som že som celá od krvi. 

"Už budeš dobrá?"Opýtal sa ma. Ja som len pokývala hlavou.

Chytil mi tričko a doslova ho zo mňa strhol. Všetci traja sa začali hlasno rehotať. Stála som tam pred nimi iba v podprsenke a rifliach. Pozrela som sa na moje brucho bolo celé od krvi. Po chvíli ku mne niekto pristúpil zatiaľ čo ma tý dvaja držali. Zacítila som alkohol. 

"Vidím že dnes sme si našli pekný kúsok."Povedal ten chlap s rehotom. Ja som sa na ňho vystrašene pozrela. Nemôžu mi to urobiť. Nechcem to všetko prežiť znovu. Nie, len to nie.

Už mal ruky na mojom opasku a stiahol mi nohavice. Ostala som tam iba v spidnej bielizni. Po chvíli mi dal dole podprsenku a chcel mi dať dole aj zvyšnú časť oblečenia. No v tom sa niečo stalo.

Ahojte všetci. Snáď sa vám táto časť páči. Je dlhšia ako som plánovala. Čo si myslíte že sa potom stalo? Prosím komentujte a hlasujte!

-R

My good horrible lifeWhere stories live. Discover now